АВГУСТинските дечица, с мартеници ще закича - тема № 12

• 31 740
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Е, сега ме замислихте за кашата. Аз я давам всеки ден следобед даже и пюре слагам в нея плодово. А предиобяд ядем или месно или зеленчуково.
Ама и с броя на храненетата още не мога да се преборя с тоя дундю...яде 6 пъти!!! Сутрин на два пъти цока (броя го за един), после пюретата, след около 1 час  Shocked най много час и половина пак е на цицата, после следобед към 14 пак цица, към 17 яде каша и после 20:30 яде цица
Хубавото е че поне през нощта не яде, че щеше да е 100 кила  Mr. Green
Ама кво да направя, кърмата я имаме май за водица...ама ако давам каша през ден, само на едно плодово следобед не можем да издържим до вечерята...ох, де да знам и аз  newsm78

# 346
  • Кърджали
Това дете ако не ме вкара днес в лудницата - няма да е в близките сто живота. Как пък не се умори да реве не знам. Цял ден е ...ударих си главата - рев, не си ударих главата - рев, ще ям - рев, няма да ям пък - рев, криво ми е - рев, право ми е - рев.Занесох я по едно време в другата стая - ада си попълзи там на воля - удари се съвсем леко в спалнята и отново рев...
Не мога да опиша с какво главоболие съм, не се описва с думи, а по закона на Мърфи един парацетамол няма в къщи. Друг път аз мокет няма да чистя - това се не търпи....
Мрън!!!! Чакам само баща и да се прибере и да му я връча
А колко пъти яде на ден - и тя не знае сигурно, камо ли аз да знам

# 347
  • Варна
Шайн, мерси за инфото Hug

Хари, ами 9кг на 6 месеца и 3 седмици, абе много си е, пък иначе не яде много, май ще става дунда като майка си, която обаче е на път да отслабне Blush Grinning Я кажи ти сега  Grinning  аз ще почвам да и въвеждам месни пюрета след 4-5 дни, като и въведа заешко, пуешко и пилешко мога ли да и дам някакви каши веднага или трябва да изчакам известно време от въвеждането на месото, май няма да има проблем да дам, нали?

Хариела, Гануша : Стига бе, все още ли качват по половин кило??  #Crazy Ние до предния път бяхме така, но предния бяхме наддали само 240гр.  bowuu Аз също се притеснявах за наддаването и не исках да давам каши, но си промених мнението. Хем защото си качи съвсем нормално предния път, хем защото действително чета, че са много полезни. А и давам всеки ден каша с цел да се засища за през нощта и да се буди по-малко  Peace След консултацията в понеделник ще видим как сме с наддаването.  Thinking

Яни, ами тя моята си спи от 21.00 до 7.00 часа, така че аз кашата няма да я давам с такава цел, мен ме притеснява това качване, ще изчакам аз до консултацията да видя и педи какво ще каже

Аси, с това зеленото човече дет си го турнала май не съм ти Уипсвала много Joy , ами за 1,5-2 месеца свалих 9-10кг имам още 5-6 до крайната цел. Не виждам проблем че Ради е на 4 хранения, щом си е весел, жизнен няма проблем, Дарито от 2-я месец е на 5 хранения, но гъзеца и расте доста добре Whistling При вас в кои часове са ви храненията, на моята първото хранене е много рано, иначе и аз ще я мина на 4

# 348
Александра милата напълно те разбирам...то бива по сватски ама и нашето на нищо не прилича...поне да си бяхме на близо да се редуваме...тоя моя юбосник днес е по зле от всякога...само реве...до кога незнам и аз
Та те разбирам напълно  Hug дано мине бързо тази им гадна фазааааааааа

# 349
  • В друго измерение
Здравейте момичета! Мерси много на тези от Вас, които се сетиха и ни честитиха месечинката днес!  Hug Hug   bouquet Честито и на астралните ни близначета Ники и Митко! Да растат живи, здрави и палави!  Hug

Ето една почерпка от мен, че бонбонка стана на 7 месеца, ех, как минава времето!

# 350
Абе Данчето свикна ли го Бобко в количката, какво стана?
ох чао Simple Smile)

Hug Свикна, просто нямаше избор та даже и му хареса като излезнахме  Laughing Но зора беше 3 дни да го занимавам с 1375648 играчки в ръцете ми и устата ми докато му сложа коланите. Вече не реве  Grinning

За протокола- Бобко е 9.900 кг и 76 см.  Crazy Педи каза- Развива се чудесно като за 11 месечен  Laughing А, аз й казах да си осъвременят размерите  Laughing

Гануша, как ги топиш тия кила за няма и 2 месеца??? Казвай много бързо да не паля колата до Варна!  Thinking

За 8ми Март каква е точната организация?

# 351
  • Кърджали
Амфибиус, все забравям, честита месечинка на Савана.Много ми харесва това име  Heart Eyes
Кати се кротна, ама няма да я хваля. Нали баща и ще си дойде всеки моминт, как пък не и омръзна като е само с мен да киселее, като е с баща си, да слуша
Сега и зетя да се крота, да не дава лош пример на Кати

# 352
  • Boston, MA
Здравейте и Честита Ви Баба Марта! Бях се записала при вас по време на бременността си с Бобката (Борис), той се роди на 29 август. Вече е на ясла от миналата седмица (дали е първият "ученик" от темата? Laughing), яде предимно кърма и някое пюре от време на време, сега започвам редовно да му давам овесена каша, защото има сериозен запек. Търкаля се, обръща се, има два зъба и още два на път. А какъв бърз отчет ви спретнах.  Grinning

...Дано е някакъв период, защото всички дечица около нас са във фаза на будуване. ...

Дечицата обикновено започват да спят по-неспокойно в периодите, в които откриват нови умения - да се обръщат, да се "набират" и изправят. Ако са на ново място, главичките им се пълнят с впечатления и трудно се успокояват и изключват. Като съчетаем с растенето на зъби... спокойствие му е майката.  Peace

# 353
  • На плажа
Данче,кажи нещо бе душа,само шпионираш и мълчиш  Mr. Green  Редактирам се,писала си  Laughing Wink
Цветче,дано скоро да се оправите,че много гадно с тая хрема Sad
Аси,мързелано такава,да не те хваща пролетната умора вече  Mr. Green
Госпожице К.,нищо не ти пречи да даваш супичка,но как ще я яде така рядка?Аз си спомням,че на Вики и слагах и сухар вътре,за да е по гъста.
Гануша,аз се чудя къде изчезна,а ти се имала гости.
Дано Дарито бързо да свиква с новия кош и да не плаче  PraynigИ аз така вкарах царевицата с едно пюре на Бебевита,а иначе купувам само Сънвал-хем са хубави,хем и на добра цена,а за целината-да не те притеснява въобще,това е подправка и е в съвсем малко количество  Peace
Алегория,чукам на дърво,да не чува дявола,направо ей така гледах като прочетох Shocked а ти не знам как си го преживяла.
И аз,като Гануша съм му сложила на Ники само една на ръчичката.Иначе свеки ми подари една,която се залепва,нея сме я сложили на якето.
Янче ,ти скоро я купи тая гимнастика и вече си и намерила куповач,браво,добър търговец си. Peace
Шаин
,заешкото месо е много полезно пък и защо да не го яде детето,ако го запишеш на кухня,там със сигурност го дават,ти си решаваш,но смятам ,че е много хубаво за детето да го яде. Peace

Лиде успех със забара Mr. Green

Рибке,точно така процедирам аз,още горещо затварям пюрето в бурканче и дори не го обръщам,то си се запечатва,на другия ден само притоплям и готово  Peace
Ухааа скоро не ми се беше случвало-Докато пишехте,бяха публикувани 5 отговора  Mr. Green

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 18:11 от tina1801

# 354
Сватя тя е Амбишъс бе мила иначе амфибиус е много яко  Mr. Green Mr. Green
ей Бубка как е с яслата? ти как се справи с оставянето там? аз не мога да си го представя честно казано! Браво на тебе   bouquet

# 355
  • Кърджали
Сватя тя е Амбишъс бе мила иначе амфибиус е много яко  Mr. Green Mr. Green
ей Бубка как е с яслата? ти как се справи с оставянето там? аз не мога да си го представя честно казано! Браво на тебе   bouquet

Казах ли аз че Кати ми изпи акъла  BlushПрестави си какво ще е ако дребното мрънка още един ден -имоето име ще забравя.
 Тя,-‘•̬●’- Ambitious -‘•̬●’- ,/най - точно си е с копи - пейст/ все пак си разбра че за нея иде реч.  Mr. Green
[/color]

# 356
  • Sofia
Бубка, как се справяте с кърменето, като малкия е вече на ясла?

Ганушка, ами що да не може, може да й дадеш кашички след месото. Само изчакй да минат задължителните 5 дни.
София на 6м. и две седмици е била 8 320 кг.

# 357
  • София
Като чета вашите бебоци колко тежат се успокоявам, алерголожката, при която бяхме така ми се скара, че все едно отглеждам слонче. Дали съм знаела какви можело да бъдат последствията и тн. Бил ленив, а той е всичко друго, но не и ленив. Много е жизнен и подвижен, не се спира.
Миналата седмица бяхме на консултация и беше 8650.  Simple Smile

# 358
  • На плажа
Джема,сега прочетох за вашата одисея,това НАПРАВО е УЖАСНО,толкова е опасно с това стъкло #CrazyДано да не ви се случват повече такива опасни неща  Praynig  Peace
И аз като Хариела слагам в зеленчуковите пюрета кърма,но в месните няма да слагам,не ми се вижда редно. newsm78

# 359
Ние все пак успяхме да излезнем за час и половина  bowuu

Ра Ив: и познай - бях лудата майка даже БЕЗ чадър в парка  Joy

Джема: лелееее, ужас, ужасссс  ooooh! ама как може така да се държи бебе???  Close И при вас малкият дявол!!!  Praynig Hug

Бож777: що да сте назад със захранването бе, много добре си вървите!  Hug

Аси: и аз писах за кашата-давам я всеки ден.  Peace

Хари, Гануша: еее, вие май биете рекордите по моми дунди  Mr. Green Да са живи и здрави красавиците!   bouquet

Гануша: казвай как отслабна деееее, не се прави на дръж ми шапката!!  Whistling Както ти е казала Хариела, няма проблем да даваш каша когато си поискаш, стига да си давала месото достатъчно време, за да проследиш за евентуални алергии.  Peace

Тинче: е как наскоро съм я купила бе?  newsm78 Имаме я откакто Анди беше на 3м. Общо 4м сме я ползвали и то колко часове забавление сме имали там. Simple Smile Просто си я израсна вече и не ми трябва Simple Smile

Имам въпросче: вие с какви играчки занимавате бебоците? Ние нямаме кой знае колко много, понеже е на въздраст да слага всичко в устата и не виждах много смисъл да купувам много. Даже на кучето на фишър прайс още не обръща много внимание, освен да си го яде. Искам да й взема нещо новичко, че всичко й е омръзнало, но се чудя какво  newsm78

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 18:43 от Yana-barborana

Общи условия

Активация на акаунт