А ти домашно месо ли имаш?? И по колко слагаш в пюретата??
Заешкото е едно от най-крехките и полезни меса, не само за бебетата
Ти никога ли не си яла заешко??? Мноооогоо е вкусно и в живота щерка ти може да иска да го хапва, та можеш отсега да й го предложиш
има го в доста готови пюрета 
Алегирия: случва се да не домислим нещо, не сме безгрешни! Слава богу, че малкият дявол!
Да, знам за царевицата, и аз се дразня, че я има в толкова пюрета, а аз не мога да я давам. Не, не съм сигурна, че от нея се обрина, може и от Хипското мляко в кашата (една много 'на ти' продавачка тук в бебешки магазин ми каза, че доста бебета правели проблем от хипските млечни каши...) Определено ще й дам царевица, просто вероятно около 8м, за всеки случай. Дотогава ще търся пюрета без нищо царевично...
. Моето бебе се оказа най-неспящото от всички. Вече нощно време дори с кърмене не мога да я приспя. Събужда се /в поледно време спи с нас/ и си откарва по 3-4 часа будна през нощта - някой път вика, рита, говори си нещо и не заспива и не заспива, не самичка да речеш, че търси близост - умишлено сме я взели при нас. Същото е и като е в нейното креватче. През деня също не иска да спи, а иначе е веселичка. Чета, че бебета на нейната възраст трябва да спят по около 17 ч. на денонощие, а на нея ако й се съберат 7 е добре. А за бебетата било много важен съня, защото само тогава се отделял хормон на растежа.
.

(колко бързо растем
)

[/URL]
мами и бебчета,днес е много облачно
дано поне да е топло на вън.

ма нищо аз няма въобще да му говоря
и така оплакавих се лягам пак,че алекс спи на мен не че ще спи дълго сега ще стане да обядва