Честити месечинки днес на порастващите бебоци, много да скушкат мама и тати, да не плачат и лесно да им избиват зъбите.
Януш, успех с връщането на играчката, тук по принцип няма проблем да се вурне дори и когато е отворена (то като се замислиш как иначе ще установиш повредата през опаковката я???). Иначе за Дани, само да усети нещо твърдо под краката си и веднага се изправя и даже стои прав без да го държа, само той се е прегърнал например за краката ми. Но още не се опитва да прави стъпки де.
Силви, браво че си си починала.
Лидия, мерси много.
Ганушка, много кофти, че е проявила реакция към царевицата
Сега трябва да внимаваш и с кашите с царевица поне известно време.Аси, ами Дани не е много едър да ти кажа, не е дребен де, ама има и по - едни бебета. В момента е 7700 гр и 68 см.
МХристова, много е сладка малката
Току що го набухах с останалата част от пюрето
Че и мен ако ме видиш в каква форма съм, само до реакции ми е в момента.
Ходих до центъра пак да ми го видят и ми казаха - ами даааа, то това нормалноооо, имаш гной
Не съм спала от болки и да се бутам колко съм оттекла. Та сега съм на 2 много силни антибиотика и билкоуспокоителни и като за капак ми дойде отновоооо
преди седмица и половина ми свърши
Има ли някоя друга такава мама като мен??? Аз си мисля, че понеже много ме е страх от зъболекари и съ свръх емоционална и може на нервна почва да ми е станало нещо ???

Единственото кофти беше не самият лек дъждец, а това, че е някак кален
Всички коли и пейки са кални, много странно.
Трейси, знам, знам, на запад можеш да върнеш нещо и като си го ползвал 2 месеца 

Дано скоро се подобрят нещата. По принцип на мене лично царевицата ми действа разхлабващо, но не течно де
Това, ако беше преди да съм се стопила.