АВГУСТинските дечица, с мартеници ще закича - тема № 12

• 31 735
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Благодаря на всички  Hug
Честити месечинки днес на порастващите бебоци, много да скушкат мама и тати, да не плачат и лесно да им избиват зъбите.
Януш, успех с връщането на играчката, тук по принцип няма проблем да се вурне дори и когато е отворена (то като се замислиш как иначе ще установиш повредата през опаковката я???).  Иначе за Дани, само да усети нещо твърдо под краката си и веднага се изправя и даже стои прав без да го държа, само той се е прегърнал например за краката ми. Но още не се опитва да прави стъпки де.
Силви, браво че си си починала.
Лидия, мерси много.
Ганушка, много кофти, че е проявила реакция към царевицата Sad Сега трябва да внимаваш и с кашите с царевица поне известно време.
Аси, ами Дани не е много едър да ти кажа, не е дребен де, ама има и по - едни бебета. В момента е 7700 гр и 68 см.
МХристова, много е сладка малката   bouquet

# 436
Честити месечинки на малки и големи бебенца  Hug Да са много послушни и здравички  Hug
Ганушка - мислиш ли, че е реакция това? Аз също вчера дадох морков с царевица заради местните пюрета и ми направи впечетление, че бързо се изцвъка и то редичко, но реших, че е разхлабваща тая царевица???  newsm78 Току що го набухах с останалата част от пюрето  Praynig Че и мен ако ме видиш в каква форма съм, само до реакции ми е в момента.
Имам отток на лицето от тоя скапан зъб  #Cussing out Ходих до центъра пак да ми го видят и ми казаха - ами даааа, то това нормалноооо, имаш гной  #Crazy Не съм спала от болки и да се бутам колко съм оттекла. Та сега съм на 2 много силни антибиотика и билкоуспокоителни и като за капак ми дойде отновоооо  Crazy преди седмица и половина ми свърши  Close Има ли някоя друга такава мама като мен??? Аз си мисля, че понеже много ме е страх от зъболекари и съ свръх емоционална и може на нервна почва да ми е станало нещо ???  newsm78
Айде някой, който има наблюдения към царевицата дали е разхлабваща по принцип да сподели, че почнах и затова да се притеснявам  Praynig

# 437
  • На плажа
Лиде,разхлабваща,нееее ами направо разтичаща е тая царевица  Mr. Green Децата лятото като хапнат по една и бягат в тоалетната. Mr. Green

# 438
Еееее мерси мила  Hug да не се вкарвам във филми   bouquet инъче имаше да го събличам и обличам и оглеждам за пъпки и чудеса  Mr. Green

# 439
# 440
  • Варна
Аси

Лиде, ами дано не е реакция, офффф незнам и аз какво да мисля вече

# 441
Ех как хубаво се разходихме Simple Smile Единственото кофти беше не самият лек дъждец, а това, че е някак кален Sad Трябва да си пера якето сега по сред зима #2gunfire Всички коли и пейки са кални, много странно.

Аааа и смених телефона Simple Smile Е опита се естествено да ми измрънка, че видите ли за една нощ дето престоя у нас  'сме си поиграли с него'  #Crazy Направо ме уби с това изказване! Но както казаха и Ивуша и Гануша - отговорих подобаващо  Joy Трейси, знам, знам, на запад можеш да върнеш нещо и като си го ползвал 2 месеца  Laughing

Ганушке: май си е реакция да ти кажа. Не е задължително да са пъпки, може и разстройство, а и царевижата по принцип действа запичащо Sad Питай педи? На Хип съм взела заешко с копър, ама има царевично олио  #Cussing out Май ще го дам след като пробвам пак да й дам царевица  newsm78 Други заешки без нищо царевично не знам. Иначе засега се радва истински нито на кучето, нито на телефона  Mr. Green Пише за след 6м, но според мен реално са за след 8м! Засега единствено ги джвака. Но да ти кажа преди аз като избирах между кучето и телефона избрах кучето, определено то е по-яко, има много повече неща! По-скъпо е, но си заслужава! По-натам вече като имаш възможност от същата серия вземи телефона, което за мен лично е следващото най-готино от тази серия играчки на БГ език на ФП  Peace

Ивушке: звукът ти се струва така, защото е специално направен за бебета и малки деца, на които все пак трябва да им се пази слуха! В инструкцията на нашия телефон специално е обяснено  Peace

Шайн: и ние си имаме жирафчеееее Simple Smile Току що го спазарих чисто ново от продавалника  Mr. Green Сигурна съм, че ще трябва да поизчакаме докато се заиграе с него, но все пак за по-натам много се кефя и ти благодаря за споделената идея  Hug

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 16:59 от Yana-barborana

# 442
  • Sofia
Рибке, честит рожден ден на патерица!   bouquet   bouquet   bouquet Бъди жива и здрава и много много щастлива!  Hug  Hug  Hug
Честит рожден ден и на майка ти! Била си истински подарък за рождения й ден преди време. Grinning

Честити месечинки на бебенцата!     bouquet  Hug   bouquet

Шайни, ние имаме същия жираф. Сестра ми ни го даде, племенника ми го спечелил от Памперс. Но Софи още не се заиграва с него.

Алегория, много яко. Теди е страхотен! А откъде ги взе тези топки и басейнчето?  Grinning София също има плетени костюмчета от бабите, те са неповторими и са много ценни. Даже мъжа ми не повярва, че майка ми е изплела такива красоти, приличали му на готово плетиво от магазина. Да, да, ама не  Grinning
И да те поздравя за тортата! Прекрасна е!   bouquet

Ра ив, снимката е страхотна ..., толкова много сняг около вас и толкова сте сладки...  Hug А как да разберат хората, че малкия суче, като наистина изобщо не си личи  Grinning

Магаре, радвам че, окото на Деска е по-добре и дано на контролния преглед всичко е ОК!  Hug

Жижин, аз започнах с месото.  Peace

Трейси, много сте сладки с Дани. И видя ли, че детето започна да се храни, скоро ще увеличите още дозата.  Grinning Търпелива излезе ти, браво! Нито веднъж не се размрънка, че Дани не иска да яде пюретата, само го казваше и продължаваше чинно и спокойно да си му ги даваш.  Hug

Янче, пожелавам ти успех!  Hug

МХристова, в много сладки цветове е количката на вече порастналата госпожица.   Grinning

Ивушка, ние също имаме такъв телефон, но на Чиполино, заедно с една кукла, която свети, като я гушнеш и една жаба. Телефона е много слаб, едва го чувам. И аз се чудех защо толкова слаб са го направили?!

Гануша, нали и аз я въведох преди няколко дни, но при нас нямаше такава реакция. Но аз също не съм сигурна, че това е алергична реакция, може просто по-разхлабващо да му действа на детето.

Лидия, много кофти с тоя зъб  Wink Дано скоро се подобрят нещата. По принцип на мене лично царевицата ми действа разхлабващо, но не течно де  Wink

Ние и днес успяхме да се разходим за повече от час. За съжаление следващите дни ги дават все дъждовни.  Sad

# 443
Аз да си призная тортата не е моя...снимка е само, реших, че ще ви хареса. Аз реших, че можем без торта  Mr. Green
Защо не пробвате да смените батериите на телефоните? Дали няма да стане?
Ох какво щях да пишаааааааа

# 444
Здравейте мами!
За всички, които ще идват 8 март:
Мястото е http://www.delsole-bg.com/, а часът е от 20.00 , а пък вие когато успеете...

Ох, да ви питам - в края на април планираме едно пътуване до Испания за 4 дена със самолет.
В голяма чуденка съм да вземам ли Марти или не... най-се притенсявам да не се отбие, искам да го кърмя до годинка поне...
Има ли мами с опит, ако може да споделят...
Ох... а пък и баби не са го гледали до сега, освен за по 3 часа през деня...не знам.. а пък ако го взема няма да си почина...а  newsm78

# 445
Благодаря ви момичета за хубавите думи за Александра! Много сте мили!  smile3525 newsm51

# 446
  • В друго измерение
Здравейте момичета!   bouquet

Честити месечинки на бебенцата днес! Силви, на Алекс най-вече, защото е половин годинка!  Hug Живи и здрави, весели и щастливи!

Алегория - много хубава идея за игра си му направила на Теди!

Ра_ив
- страхотна снимка!

Трейси - много сте сладки, Дани е голям сладур. И ние стоим на крака доста стабилно, но не мисля, че прохождането ще е скоро. Когато тогава.

Малинче - голям сладкиш е Алекс, пу-пу и каква хубава шапчица имате!  Hug

Лидия - какво ти направиха тия със зъба? Ужас.  Shocked На мен царевицата ми действа подуващо и разхлабващо!

Бруни
- може да ползваш кредора на форума, горе до менюто в дясно.

Ганушке - Съжалявам за реакцията от царевицата, но не мога да взема отношение по въпроса, защото ние сме много далеч от тези неща все още, но според мен Трейси добре те е посъветвала. Пробвай след известно време пак. Радвам се за кг!  Hug Дано по-бързо да стигнеш желаното тегло!  Hug Докъде я докарахте с апартамента? И аз се бях навила преди време да почвам Дюкан, олекотения вариант, че имам тук едни кг, дето ми пречат, но се отказах. То като погледнах аз си ям същото месо+ зеленчуци+плодове. При мен очевидно е от кърменето, защото не ям повече от преди, движа се, ходя по 5-6 км всеки ден, обаче не свалям.  Crossing Arms Това, ако беше преди да съм се стопила.  Rolling Eyes

Савана никакви играчки не признава. Дай и само кабели, дистанционни, лаптопи. Може да ми гони лаптопа цял ден на леглото, не мога да прочета или свърша нищо от нея. Също така много се интересува от вестници, хартии и прочие. Наскоро докато се обърна и ми накъса едно списание, преди да съм го прочела.  Laughing Давам и една като оризова хартия, която трудно се къса, с нея единствено пада игра около 30 мин. Нищо друго не може да я заинтригува толкова дълго.  Rolling Eyes

Очевидно сме с процес на усилен зъборастеж, защото е кисела, голямо чесане пада, чак главата си върти, докато юмрука е в устата. Но ще си го преживеем, дано само е по-леко и скоро да излиза това зъбче!

# 447
Аз забравих да ви кажа..в Кафланд намерих страхотна люлка. Сега да я обясня (още не съм я купила, че с тоя ток  #Cussing out). Като от тея кончета , дървените, само че плюшена люлка за седене в нея. Нещо като люшлкаща се карета. Там където седи детето е плюшето, като столче от плюш, отдолу е дървена, за да се люля, бачка и с батерии
Много са яки. Има с конче, мече и не помня още нещо. Намалени са от 150 на 70 лв.
Ако някой иска може да ги види!

# 448

Дай и само кабели, дистанционни, лаптопи. Може да ми гони лаптопа цял ден на леглото, не мога да прочета или свърша нищо от нея. Също така много се интересува от вестници, хартии и прочие. Наскоро докато се обърна и ми накъса едно списание, преди да съм го прочела.  Laughing

Очевидно сме с процес на усилен зъборастеж, защото е кисела, голямо чесане пада, чак главата си върти, докато юмрука е в устата. Но ще си го преживеем, дано само е по-леко и скоро да излиза това зъбче!

Амбишъс, мила, това все едно аз съм го писала, Дани е същия, дърпа лаптопа все едно му принадлежи  Joy Joy
Може по цял ден да го гони по масата и по леглото, ако пък е надалеч, тръгва към дистанционни и тем подобни.
За зъбите сме същата работа, напоследък сутрин доста се кисели, ама май започва и да се изхитрява и да ме пробва, гледа ме с един такъв поглед от рода на: "Ще ми го дадеш ли или да почвам да плача" и ако не стане по неговата и започва едно цупене  #Crazy
Иначе ми е голямо злато де, не мога да се оплача.
Хари  Hug Hug Hug много мило ми стана като прочетох, наистина, че упорита излязох де, по един час съм му давала, аз давам той плюе и пак отваря устата  Joy Joy, ама стана работата де. Сега се храним само около 30 минути  Hug
Италианче, какво да те посъветвам  Rolling Eyes, ако можеш да оставиш малко кърма да има да му дават, ако не - и АМ ще свърши работа, но ти задължително си вземи помпата и се цеди там. Така няма да го отбиеш. Иначе от 4 дена на АМ едва ли ще се отбие, ако това те притеснява.
Ако пък решиш да го вземеш, наистина няма да може да си починеш  много, но пък пак си е преживяване. Ако искаш моето ЛИЧНО мнение, аз бих го взела  Hug Нека и той да види свят. От полета няма какво да се притесняваш, Дани вече е летял и пак ще лети и не е имал никакви проблеми.
Абе я пратете линк към тая Дюкян диета, да я видя за какво става въпрос. Майка ми иска да диетува, не е за мен, да не се чудите  Mr. Green
Алегория, е ще взема да спретна една такава торта, обожавам Мечо Пух.
Лидия, дано всичко с тоя зъб е наред  Hug и да спадне отока. Кофти работа са това зъболекарите, и аз не ги обичам. Иначе за цикъла, нищо не мога да кажа, на мен не ми е идвало от ноември 2008, пестя аз - ОТ ТАМПОНИ И ПРЕВРЪЗКИ  Joy Joy Joy.

Има ли още някой на който не му е идвало изобщо?

# 449
  • Варна
Има ли още някой на който не му е идвало изобщо?

Да не стане след 9 месеца - я какво хубаво момиченце си имам Joy Joy Joy

Това е диетата
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=476052.0

Общи условия

Активация на акаунт