АВГУСТинските дечица, с мартеници ще закича - тема № 12

• 31 733
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
  • В друго измерение
Трейси - хахахаха, и на мен ми стана смешно заради ей това:

...ама май започва и да се изхитрява и да ме пробва, гледа ме с един такъв поглед от рода на: "Ще ми го дадеш ли или да почвам да плача" и ако не стане по неговата и започва едно цупене  #Crazy
Иначе ми е голямо злато де, не мога да се оплача.

защото и при нас забелязвам подобно. Че са зъбки, то е ясно, но има и известна доза нахитряване.  Laughing

По темата за цикъла, аз да се оплача, че откакто ми дойде, се почна косопад, нокти се трошат и т.н., въпреки, че винаги съм имала здрави нокти и пия калций. Бях на фризьор в понеделник и фризьорката ми ми каза, че докато не е много косопада е окей. Тя ме беше и предупредила за след раждането, че е нормално, но явно при мен беше свързано с цикъла.

Италианче - пред голяма дилема си. На мен не ми се е случвало и не мога да ти дам съвет. Само ще ти кажа, че като планираме ваканции с мъжа ми сега за лятото, бебка мислим да си я взимаме с нас, въпреки, че ще искаме да си починем. Незнам дали ще кърмя по това време, но някак си искам детето да си е с мен, особено след като не е свикнала да е с някой друг.

# 451
  • София
Италианче,мила,включвам се набързо само заради теб  LaughingВсичките ми проблеми с кърменето започнаха точно от една наша раздяла за 4 дни.3 дни имах супер много кърма,както си беше и преди това.От четвъртия ден,щяхме вече да тръгваме наобратно,рязко ми спадна,дори гърдите ми бяха по-малки.
  Най-лошото обаче тепърва предстоеше.Малката беше свикнала на биберон и не искаше да суче.Не мога да ти опиша кошмара,който изживях в продължение на месец и повече след това.А за възстановяването на кърмата е отделен въпрос.
  Не казвам,че и при теб ще се получи така,Никол тогава беше много по-малка на 1 месец,но ако наистина искаш да го кърмиш си помисли добре преди това  Hug

# 452
  • На плажа
Иначе за цикъла, нищо не мога да кажа, на мен не ми е идвало от ноември 2008, пестя аз - ОТ ТАМПОНИ И ПРЕВРЪЗКИ  Joy Joy Joy.

Има ли още някой на който не му е идвало изобщо?

Joy И аз спестявам,че даже и събирам.Понеже към всеки пакет памперси има и подарък-пакет превръзки.Събрала съм над 20 пакета,ще имам за една година напред  Mr. Green

# 453
Тинче -  hahaha тебе цикъла викаш не те притеснява и няма да те изненада, подготвила си се  Joy
Трейси, Амбишъс - не ги знам какво ми правят, аз по принцип търпя на болка. Притеснявам се защото са много далеко от мен и няма кой да гледа Макс. Мъжа ми трябва да знае ден предварително и т.н., а пътувам с колата до някъде, после метро 35мин и автобуси 20мин и вървя още 10мин. С колата е кофти и зависи от трафика-може 15мин, а може и 1,15мин. Лудницата е пълна  #Crazy
Алегория - ние още неможем да сядаме  hahaha  тая вечер го сложих в гащите да си поскача, ама много пукат всякакви стави
 иииии големи крясъцииииииии тц тц тц отивам  Tired

# 454
  • В друго измерение
Лидия - както обикновено поста ти много ме развесели. Laughing Но на теб едва ли ти е до смях. Много далеч ходиш, ужас, ти цял ден утрепваш така, по-наблизо нямаше ли зъболекар? На мен месец след като родих ми извадиха 2 мъдреца, беше станала инфекция с единия от тях, изведнъж се оказа, че не растат добре, въпреки снимките, които ми се правеха на всеки 6 месеца и ме уверяваха, че всичко е окей. Както и да е. Изписаха ми антибиотик, съвместим с кърменето, но една българка тука ме оправи с това Матсън Дойч Пи, аз съм ти казвала за него. Жабурках се 3 дни и изобщо не се стигна до антибиотика. А бях в зверски болки. Пробвай, ако искаш и с него, нищо, че пиеш антибиотик вече. Hug Дано ти минава по-бързо!  Hug

# 455
Лиде и ние до скоро не можехме да седим. То и сега пак му слагам укрепления да не тупне назад-напред. Иначе може да седи, ама обича да пробва какво е да забие глава в пода  Joy Та не се притеснявай, скоро и ти ще се чудиш какво да му измислиш да го развличаш.
И аз трябва да ходя на зъбар, ама хич не ми се занимаваааааа
Аз също съм в клуба "Нямам цикъл" направо забравих какво е това  Mr. Green
Аз незнам дали съм ви казвала, ама съм могъщ противник на бънджита и проходилки. Та затова измислям други шуротии
Лиде, ама моля те това с пукащите стави е тъкмо за мен  Rolling Eyes не го оставяй така, моля теееееее. Знам, че всеки сам решава, ама все пак имайте едно наум с тея джаджи. Разбира се и аз съм имала проходилка, а нищо ми няма...но това не ми пречи да съм против  Peace
Италиана, аз също съм "ЗА" това да го вземеш с теб. Тъмно няма да го мислиш. А иначе нали си си свикнала с останалото, пак ще си починеш.

# 456
  • Sofia
Трейси, на мене също не ми е идвал цикъла изобщо.

Тинче, ти какви памперси купуваш, та имаш и пакет дамски превръзки с него?

Лидия, ти направо ме уби...  Shocked Къде е тоя зъболекар, дето си го намерила на ..... си райна ... Mr. Green То наистина цял ден път ...  Rolling Eyes

# 457

Тинче, ти какви памперси купуваш, та имаш и пакет дамски превръзки с него?

и аз това щях да питам....много интересно  Rolling Eyes

# 458
Милички, много пишете, не мога да насмогна да изчета, пък за писане...
Италиана, може би за испания ще си по-спокойна като е при теб, за хранене, спане и т.н.
Все пак е доста километри, не е като да си наоколо и ако има нещо да реагираш веднага почти, а ако стане така да не би да се върнеш
На мен сега с второто ми дойде много почти  в началото.
Много сладурски бебоци.
Лека нощ и до скоро

# 459
  • София
italiana, ако решиш да ходите без бебо ето тук http://xedra.wordpress.com/2009/10/29/bottlefeeding-2/ има една хубава статия как да запазим умението за кърмене при хранене с шише. И ние 4 дена не се кърмихме и тези съвети много ми помогнаха  Peace
Lidiya_81, като ти чета премеждията се сетих за един бабин лек които ми прилагаха като малка. Изсушена синя слива я разцепваш и я слагаш на венеца които е набрал и тя изсмуква гадориите.
Янче и по новините споменаха за калния дъжд, може и мен да ме е навалял, но не да не съм усетила. Като вали така лекичко аз си харесвам някой голям бор, под него не вали и там махам дъждобрана и малчо спи на чист въздух Grinning

# 460
здравейте мамита на прекрасни бебчета Hug
аз тази нощ откачих направо алекс неиска да спи цял ден също.ужас утре сме на иследвания дано поне те да са добри.той миличкия страда с този негов запек 4 дена не беше акал и преди малко направо черни дърдонки.все едно коза се е изходила.дори мисля да занеса акото му на педито да го види.казаха ми,че овесената вода много разхлабвала и май ще въведа глутена по рано.попринцип и моята и на мъжо фамилията не страдаме от някакви алергии не ми се вярва да му стане нещо.мислих чак на 7 месеца да го въведа , но ще подраним с 2 седмици Tired
много ми е жал,че така се мъчи алекс Tired  Weary smile3518
алегория много хубава тортичка  cook честита месечинка на големия мъж Hug smile3525
честито на всички пораснали бебешочета днес и винаги да пълнят памперсите  smile3525 newsm51 newsm59
чета явно не съм единствената с бебе което ака така baby_neutralдано да с еоправи това ако на всички бебешоци baby_neutral newsm17
оф дано и при нас подейстава царевицата разхлабващо newsm17

и при нас беше дъждовно,но ние ходихме при една приателка с бебече по малко от алекс с 1 месец.то е толкова кротко не шугна просто ,амоя не с е спря ту реве ,ту се хили закачаше детето и дори искаше да го ухапе newsm62 newsm62
-‘•̬●’- Ambitious -‘•̬●’-  и аз искам вече тези зъби да излизатттт smile3516 smile3506
и той е така взима списанията и ги къса добрече  съм все до него,чеее.. yes мисли си,че става за ядене Joy
някой даваше замразени зеленчуци на коя фирма бяха newsm78
аз от днес му слагам по малко безсолно масълце в зеленчуковото пюре Peace
хайде чао от мен wavey smile3524

# 461
  • Бургас
Здравейте по нощите пак  Confused

Не съм ви чела , само последната страница успях , утре ще се опитам да наваксам  Heart Eyes
Днес моят Миташки има рожден ден и цял ден сме насам-натам. Стана на цели 8 години , колко бързо се изнизаха тези години, ех.........Малко е късно за почерпка, но все пак една кошничка с лакомства и нещо по-така специално за вас :

Празнувахме на детски кът, децата останаха много доволни, Митко получи мнооооого подаръци и е супер щастлив. Свекитата са ни на гости , радват се на децата , особено на бебка Wink ще ни погостуват 2-3 дни. Много съм доволна, защото много ми помагат , даже ми става тъжно за тях , как искат да са близо до децата, и да ни помагат с гледането, но уви живеят  на 200км. Hug

# 462
  • Бургас
И на мен не ми е дошъл все още цикъла , и срам не срам ще си призная, че съм много безотговорна и не съм ходила все още на гинеколог от раждането насам  oops

Отгоре на всичко имах раничка на шийката на матката още от преди да родя и трябва да ходя да ми я премахнат  ooooh!

# 463
Амбишъс - мерси мила, ще се възползвам. Никога не е излишно да си имаш вкъщи за профилактика нещо такова, а щом е и хомеопатично - прекрасно  Hug   bouquet
Хариелка - на центъра на Лондон е  ooooh! Мед. сестра българка и иракчанин учил в Бг. Тях ми препоръчаха приятели, просто на случайни опитах да ходя и съм втрещена от невежество и невнимание, та затова така обикалям като луда. Не им се занимава да лекуват, ами веднага искат да вадят  Naughty  Всички мои познати си правят зъбите в бг, защото тук е мноо скъпо и определено бг специалистите са на доста по-високо ниво от тия тукашните.
Ра_ив - благодаря ти за съвета. Бабини, мамини - щом вършат работа и са изпитани хич не се притеснявам да опитвам такива методи за лечение. На времето хората без антибиотици как са се лекували. От природното и натурално по-добро няма. Утре ще опитам да намеря. Мерси  Hug
Магаре - да ти е живо и здраво момченцето и да расте умен и щастлив Simple Smile Аз като малка като имах много подаръци исках да спя с тях от радости хи хи хи

# 464
  • Sofia
Магаре, жив и здрав да е Митко и да бъде добър батко на Деската!   bouquet  Hug   bouquet

Лека нощ, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт