Честит рожден ден на Александра, бъди здрава, щастлива и много обичана майка и жена.

Мерси на всички за отговорите за играчките.
За акането- Алекс досега не се е запичал и не сме имали проблеми.
За цикъла- тази седмица ми дойде за първи път, близо месец и половина след като спрях да кърмя Алекс.
Момичета сутринта като се събудихме усетих, че Алекс има лек дъх на ацетон. Много ми стана странно и реших да потърся инфо на какво може да се дължи. В нета пише, че може да се дължи на обезводняване, а също така е свързано и с диабет
( за което не искам и да си мисля, за да не се шашкам излишно). Той пие водичка много малко, но пък си пие от чайчетата на Хип. Звънях на педиатърката, но в момента не можеше да говори и по-късно пак ще и се обаждам.При вас случвало ли се е ?
успяхме да си вземем урина най лесно е като го сложихме в коритото и уж го къпем и той се изпишка направо в стерилния контейнер

Я звънни за всеки случай и на още 1-2 места, за да си сигурна. Макси изобщо неблизва вода, а доколкото знам не е единственото бееб така, много деца не харесват и тези, които са на АМ казват, че им е достатъчно това кеото приемат като преварена вода на ден с АМ. Дано да не е нищо обезпокоително, но аз наиситна бих поискала още мнения на твое място

!От скоро съм регистирана във форума и днес попаднах на тази тема.Моята,беба също е родена през август 2009г.,и ще се радвам ако и аз се вкюча при вас.Имам желание да изчета всичко което сте изписали до тук,но за съжаление физически няма да ми стигне времето.