АВГУСТинските дечица, с мартеници ще закича - тема № 12

• 31 735
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Кремстеф, добре дошла! Ха, и честита месечинка   bouquet Скоро ще влезнеш в час, спокойно.  Peace

за ЯЙЦАТА: ние като станем на 8,5м ще ядем жълтък, но и аз се чудя дали домашни са добре, понеже противно на моите разбирания някъде бях чувала, че за бебета купешките били по-безопасни  Shocked Сега ще се разровя...

Кухните мислех, че са за след 10 м, вие ме хвърлихте в тъч.  #Crazy И какво ще ядат??  #Crazy

И въпрос: плодовото пюре броите ли го за 'хранене'? Питам понеже не са 'пълноценна храна', дават се между млечни хранения или като десерт и се чудя да го броя ли като броя по колко пъти на ден яде???  newsm78

# 511
Асе, тая знаеш ли колко ми е близичкооооооооооооо newsm45

Близко,близко...ама цените са им  Shocked #Crazy #2gunfire
Виж разгледай...може да намериш нещо друго.Успех Hug

# 512
Тина, аз давам купешки макар хич да не ми се иска,но нямам друг избор.Най-добре е да са домашни по възможност пресни.
В книгата от която цитирах по-горе пише за яйцата още:''....колкото е по-малко въздушното мехурче в долната част на яйцето,толкова по-прясно е то.Никога не използвайте яйца с кални черупки,със сивкави петънца в областа на въздушното мехурче ,с мътен или неравномерно прозрачен белтък.''
Нядявам се да съм била полезна Simple Smile

# 513
  • На плажа
  КРЕМИНай вероятно снимката ти е голяма и затова не става.Пробвай да я намалиш от тук http://www.radikal.ru/
И да,вие също имате месечинка днес   bouquet
Янче,в понеделник ще ти кажа какво ще ядем от кухнята. PeaceА плодовото пюре не го считам за хранене,то е като десерт.

# 514
Тин4е и аз давам домашни яйца от няколко дни по 1/4 жълтък през ден.Из4аквах свеки да ми прати домашни , най-пресните и затова 4ак сега по4нах...ина4е мислех преди 2 седмици,ама не ми даваха купешки
Ян4е, плодовото пюре не го броя аз за ядене.

# 515
Ето защо не домапни яйца Sad : http://www.marica.bg/show.php?id=2962
макар бидейки Тома неверни да не съм убедена...

# 516
  КРЕМИНай вероятно снимката ти е голяма и затова не става.Пробвай да я намалиш от тук http://www.radikal.ru/
И да,вие също имате месечинка днес   bouquet
След като си вляза в профила има опция за качване на снимка от самия форум или от интернет,а аз искам от компа да си кача(моя снимка).Извинявайте,че ви занимавам с моите глупости Rolling Eyes

# 517
  • На плажа
Избираш опцията от интернет и снимката си я качваш в някой сайт,например ,,снимка.бг,, и от там с десен бутон избираш ,,пропърти,,отваря се прозорче,копираш адреса,който е изписан вътре и го пействаш в полето в профила.
Сори за спама  Praynig

# 518
Италиана,благодаря ти.В камера е да.В камерата на хладилника.Нямаме фризер.каква е разликата?
Славенче, разликата е в градусите. Фризерът е -18, а камерата на хладилникът е към -12 и съответно срокът на съхранение на кърма в камера е по-кратък, ама ти май няма да я държиш дълго, тъй че не е проблем!  Hug

# 519
Ето защо не домапни яйца Sad : http://www.marica.bg/show.php?id=2962
макар бидейки Тома неверни да не съм убедена...
Това за салмонелата не го знаех,дано само купешките яйца, наистина да минават през такава проверка,че на мен нещо не ми се вярва Thinking

# 520
Тинче, Аси: в темата за захранването някой ми беше писал, че плодовото си се брои.  Tired Сестра ми и тя го бори. Но има ли го накъде мотамо написано аджеба брои ли се за хранене или не??  newsm78 Joy

# 521
  • София
iana_vd, много се извинявам, но го правя с добра умисъл  Peace Преди да пуснеш отговор има едно бутонче проверка правопис. Извинявам се пак, но не се сдържах  Hug

# 522
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Александра!   bouquet Да си жива и здрава и много да слушаш Кати.
Честито на всички пазнуващи бебчета!

Трейси, и аз съм в отбора на нецикличните.
Италиана, ако не вземеш бебето, няма да си починеш - факт. Но ако не го вземеш ще си починеш или ще умираш от притеснение  newsm78. Аз бих го взела. Аз всъщност си водя и двете деца навсякъде с мен, но не ми се  е налагало да пътувам със самолет, де.
Лиде, искрено ти съчувствам за зъба. Стискам палци бързо да се оправиш. Аз бях така в началото на бремеността  Sick голям кошмар беше
Мариелка, консултирай се с доки, но за всеки случай и за твое успокоети пусни изследване за кръвна захар. Чувала съм, че резултата става веднага. Дано всичко е наред  Praynig
И последно да ви се оплача. Венцислава е малко болничка. И е кисела, кисела. А аз вече съм вдървена от носене напред-назад.

# 523
iana_vd, много се извинявам, но го правя с добра умисъл  Peace Преди да пуснеш отговор има едно бутонче проверка правопис. Извинявам се пак, но не се сдържах  Hug
Да, и аз от доста време се каня да й пиша... Мамчета, нека се стремим към правилен правопис!
Да не се сърди Яна от Видин, ама наистина правописните грешки са страшно много!  Peace

# 524
Дано не ми наложите вето на многоточията, че съм пристрастена...ето пак...не се сдържах  Embarassed

Янче, аз го броя за ядене, когато е мое производство му ръгам и лъжичка АМ..
Давам домашни яйца по 1/4 през ден със зеленчуковото...и такива ми ти работи!
Креми, дерзай...до скоро аз бях най-зле с качването на снимки..

Айде малките и да се напиете на 8-ми...добре изглежда кръчмата Hug

Общи условия

Активация на акаунт