Жената зодия Риби 12

• 25 071
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте рибки. HugНаминавам да ви поздравя и нагледам какво прайкате. Heart Eyes Heart EyesИзвинете ме ,но  с новата работа просто нямам време за нищо. Rolling Eyes Mr. GreenКак сте иначе?
Аз се справям някак си.Опитвам се поне.Ако немога да се справя ще хващам пътя.Иначе съм горе-долу добре. Peace

# 646
Мислете за Мимето с всичката любов!  Hug нека да бъдем поне с мисъл до нея!  Heart Eyes
Здрасти, Ивафарка!  Hug Mr. Green Heart Eyes

# 647
Здрасти Лунка. Hug
Кажете ми какво е станало с Мимето?Простете ,че незнам,но нямах време да чета назад.Въпреки това ,за каквото и да се отнася ,ще й стискам палци. Peace

# 648
Здрасти Лунка. Hug
Кажете ми какво е станало с Мимето?Простете ,че незнам,но нямах време да чета назад.Въпреки това ,за каквото и да се отнася ,ще й стискам палци. Peace
Днес ще я оперират. В София е.

# 649
Привет,рибоци!
Оооо,Ив Crazy

# 650
Привет,рибоци!
Оооо,Ив Crazy
Слънцееееее, цун!  kiss

# 651
Здрасти Делинце. HugЩе стескам палци на Мими.милата,сигурно я е стра?!Знае ли се в,коя болница еБА от какво ще я оперират?

# 652
Лунка,как си миличка?    remybussi
Мима ще ми прати смс след операцията,и ще ви пиша как е минала.
Иве,цун и на теб!  remybussi

# 653
Лунка,как си миличка?    remybussi
Мима ще ми прати смс след операцията,и ще ви пиша как е минала.
Иве,цун и на теб!  remybussi
Извести ме, моля те, като ти пише! Hug Че я мисля.
Аз съм на работа в момента и не мога да се съсредоточа...  ooooh! Добре съм инак.  Mr. Green
А тнвоя милост какви ги върши в този хубав, пролетен ден!?  Mr. Green

# 654
И аз съм добре Mr. Green
Ще пиша задължително Hug

# 655
  • София
Здравейте рибки,и аз се нареждам на опашка за инфо за Мими.Стиснала съм палици и чакаме сега.
suni4ka   и мен ме чака това действие ама нищооо не ми се прави,едно такова мързеливо ми е  Crazy

# 656
Здравейте рибки,и аз се нареждам на опашка за инфо за Мими.Стиснала съм палици и чакаме сега.
suni4ka   и мен ме чака това действие ама нищооо не ми се прави,едно такова мързеливо ми е  Crazy
И мене мноого ме мързи ама няма как нас си ни чака.
Дано всичко мине леко и благополучно при Мими  newsm10 newsm10
Днес е Спасов ден ако имате именяци да са живи и здрави. Ние пребягахме през обедната почивка с колежки до една църквичка да запалим свещичики и да се помолиме за здраве и благополучие  Grinning Там имаше и кутия в която се пускат молитвени листчета до Св. Серафим. Мноого хубава църква, невероятно усещане е като се влезне в нея различно някакси от другите в които съм влизала, мноого чисто. Такова усещане съм имала само в Роженския манастир той е различен от всички други в които съм ходила такова спокойствие не ти се тръгва, просто е едно особено усещане не знам дали ме разбирате.

# 657
  • София
Именяци имам таман двамина  Joy брат ми и дядо ми са Спасовци.Отивам да запивам след малко,ама още чакам вести от Мимето.

# 658
Именяци имам таман двамина  Joy брат ми и дядо ми са Спасовци.Отивам да запивам след малко,ама още чакам вести от Мимето.

Да са ти живи и здрави, весело изкарване  Grinning

# 659
Момичета,операцията на Мимето е отложена за утре.
Когато имам инфорнация ще пиша Sad

Общи условия

Активация на акаунт