съмнение за мононуклиоза

• 1 363
  • 2
  •   1
Отговори
мили мами сблъсквали сте се с това заболяване.ние вече 2 седмици ходим по мъките то начало зачервено гърло после гнойна ангина.вчера го заведох при друг доктор и той има съмнения за инфекциозна мононуклиоза.направихме кръвни изследвания и сега ще ходя да ги взема но цяла нощ не съм спала от притеснение.моля ви пишете ми

# 1
Детето на моя братовчетка имаше мононуклеоза, както и едно дете от забавачката на сина ми. Не е страшно, знам,че се лекуват в инфекциозно отделение и ако не се вземат мерки бързо- има отражение на черният дроб, но като цяло не е опасно заболяване,нито е хронично. Не се шашкай, лекува се и не остава увреждания, има инфекциозен характер,като шарките.
Успокой се, всичко ще е наред, не е нещо не личимо, просто е малко-характерно и трудно се открива,трябва специалист,който да се усети и да пусне специални изследвания,.

# 2
изследванията потвърдиха диагнозата.слава бого няма големи поражения за черният a дроб съвсем леко е увеличен и не се налага да влизаме в болница ще се лекуваме в къщи.благодаря за успокоението anettee

Общи условия

Активация на акаунт