Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 27

• 52 406
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
mucko, малко ще му е 21 на 2 годишно дете според мен. Вярно, че всичко е относително с номерацията, но все пак... А и зависи дали е момче или момиче.

# 361
  • Пловдив
За момиченце става въпрос,кажете тогава кой номер,направо по УК.По-добре да са малко по-големки(маратонки искам да взема) -все ще ги износи  Peace   UK6 - детско-бобре ли ще е?   Hug

# 362

За момиченце става въпрос,кажете тогава кой номер,направо по УК.По-добре да са малко по-големки(маратонки искам да взема) -все ще ги износи  Peace   UK6 - детско-бобре ли ще е?   Hug

http://www.sportsdirect.com/adidas-superstar-ii-comfort-infant-girls-024030
http://www.sportsdirect.com/adidas-super-star2-infant-girls-024041

Ето за този модел ви говорех, но най-голямото налично е С5, не знам дали ще стане за подаръка.

# 363
  • София

Дъщеря ми на 2 години носи 25 номер - не знам дали ще ти е ориентир. Много си зависи от детето- дали е по-голямо от връстниците си или е по- малко. Една от приятелките и на същата възраст носи 23-ти а друга 26 номер. Ако можеш да питаш майката ще е добре /евентуално с идеята за твойто дете какво да вземеш за след 1 година/.

# 364
evhen,благодаря за коментара  Hug За момченце питам.Адидаските са много сладурски,но те си харесаха този модел.
Дъщеря ми е също с 15ст краче,за нея ще поръчам 8-а.Но те предпочитат да са по-големи обувките,това още повече ме затруднява.
И аз това се чудех дали има съществена разлика между момчешките и момичешките обувки  Rolling Eyes

mucko,дъщеря ми на около две години носеше 23-24 номер UK 6-7  Peace И според мен е относително и не е въпрос на възраст.

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 17:48 от galka77

# 365
  • София
Дъщеря ми е на 2 и и взимам УК6

# 366
Дъщеря ми е на 2 и и взимам УК6

И аз така. По-добре не рискувай с по-малък номер.

# 367
Аз защо се оказа, че съм някъде между темите -  между 24 и 27! Като в Матрицата! Май се намерих!
Това беше вместо запис! Simple Smile

# 368
  • София
mucko, питай майката за номер, не рискувай така. Моите са на 2,5 г., единият е 8, другият 9 (това естествено го разбрах със закъснение)

Ето малко дрешки и обувки. 2 роклички за каката ги няма, сега гледам че пак са налични  Confused
http://tanyailieva.snimka.bg/other/drehi.479739

Продавам всички обувки, без сините сандали, тях ги поръчах от детската серия и реших да добавя 1 номер, точни са ми, другите са ми малки, явно нося 40 англ. размер

Тези са 39 номер, стелка 24 см, много меки и леки, като пантовки са

Тези и тези са номер 2, стелка 22 см

Тези са номер 3, стелка 23 см

Кроксовете са номер 10 сините (17,5 см) и 11 зелените (18,5 см)

# 369
здр.имали някой който ще поръчва от спортдиректа да ме включи с 3 блузки за малката

# 370
Здравейте!

Имам няколко въпроса за pumpkinpatch. Някой знае ли, дали приемат виза електрон? Също, колко е доставката до БГ ?
Някой купувал ли е р-р 6 - 12м? Има хубави пролетно - летни неща, но се страхувам да не са големи на детето и да може да ги носи чак през есента.
За шапките също имам нужда от помощ. Кой размер е подходящ за 6м. дете - xs, small, medium или large? Rolling Eyes
Предварително благодаря на всички отзовали се!  bouquet

# 371
  • на малък остров в океана
 _Hope_, нямат доставка до България.

# 372
_Hope_, нямат доставка до България.
Да, сега видях, че приемат Бг карти, но нямат доставка.  Tired
Дори да няма, последните два въпроса остават.  Wink

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 22:29 от _Hope_

# 373
  • Асеновград
mucko,Моята дъщеря на 2 год. носеше 21-22,но е с малко краче ..така че задължително питай майката  Peace

# 374
здр.имали някой който ще поръчва от спортдиректа да ме включи с 3 блузки за малката
Има отделна тема за този сайт и там  често момичетата събират общи поръчки Peace
Тъй като давате примери за крачета-Мони е на 4,3 год. и носи 25 номер Peace
Наистина зависи от крачето на детето-разлики големи и годините не са критерии за размера Wink

Общи условия

Активация на акаунт