Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 27

• 52 293
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
# 586
dima1,
благодаря!   bouquet

# 587
Здравейте,
Харесах си някои неща от https://www.mandmdirect.com/, някой има ли отзиви?
Видях, че на първа страница пише, че доставят директно до БГ, но аз не се оривнтирам - при delivery options ми дава UK, Eire i BFPO???
Горе-долу колко време отнема доставката?
Мерси Simple Smile
Внимавай с този сайт , че на много мами блокираха пари  и се бавят доста време /ако изобщо ги пратят / Доставката до България е 30-35 паунда , но е сложно. Поръчва се по телефона и има ограничение в количеството.

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 14:53 от vikuna

# 588
mini_79,аз лично не съм купувала,но преди време Didka_b писа за размерите на каскетите,ето това:

"Имам три каскета от Пъмпкин - този и един в черно каре, като двата са размер L, а последния който дойде е S Първите бяха големи, а този малък.И така по метода на налучкването, установих че дъщеря ми е за М, та пак ще поръчвам.
Размер S по етикет е с обиколка на главата 50 см... "

А някой ще ми помогне ли по моят въпрос?
Искам да си взема панталони Esprit.
Миналата година си взех размер 28,но има и друга номерация 6,8,10 и т.н.
Та въпроса ми е,с талия 70 и ханш 92,кой номер да избера?
От таблиците на Esprit излиза,че трябва да взема 10,но дали е така?

Според мен си за 8. но нека и друг да потвърди.

# 589
Здравейте,
Харесах си някои неща от https://www.mandmdirect.com/, някой има ли отзиви?
Видях, че на първа страница пише, че доставят директно до БГ, но аз не се оривнтирам - при delivery options ми дава UK, Eire i BFPO???
Горе-долу колко време отнема доставката?
Мерси Simple Smile
Внимавай с този сайт , че на много мами блокираха пари  и се бавят доста време /ако изобщо ги пратят / Доставката до България е 30-35 паунда , но е сложно. Поръчва се по телефона и има ограничение в количеството.

Благодаря ти Vicuna, няма да рискувам:((

# 590
Момичета имате ли на представа колко може да тежи това легло
http://www.next.co.uk/shopping/homeware/childrensbedroom/14/4
иска ми се да поръчам 2 легла и искам да се ориентирам колко ще платя за транспорт дали изобщо си заслужава Hug

# 591
asi06 не знам колко тежи, но аз да те предупредя за матраците. Ако ги взимаш оттук ще трябва да са поръчкови, че при нас няма такъв стандарт  Peace  Не е невъзможно, но ще имаш малко оскъпяване  Mr. Green

# 592
Момичета имате ли на представа колко може да тежи това легло
http://www.next.co.uk/shopping/homeware/childrensbedroom/14/4
иска ми се да поръчам 2 легла и искам да се ориентирам колко ще платя за транспорт дали изобщо си заслужава Hug

Трябва да се направи запитване и ще отговорят   Peace

# 593
А някой ще ми помогне ли по моят въпрос?
Искам да си взема панталони Esprit.
Миналата година си взех размер 28,но има и друга номерация 6,8,10 и т.н.
Та въпроса ми е,с талия 70 и ханш 92,кой номер да избера?
От таблиците на Esprit излиза,че трябва да взема 10,но дали е така?
[/quote]

Относно Еsprit: и аз като теб по тяхната таблица се изчислих, че съм 10 , а и по принцип от UK номерацията съм 10. Поръчах си един панталон и тази седмица  като го получих се "скрих" в него. На него пише още, че 10 номер е равен на 36 номер.

И аз съм с подобни на твоите мерки - 71 см. талия и 90 см. ханш.

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 16:05 от garim

# 594
анима,много благодаря за включването!!!
garim,благодаря и на теб!!!
Значи твърдо 8-ца Wink.

# 595
Момичета благодаря ви за отговорите  Hug
Руми добре че ме светна за матраците хич не ми дойде на акъла за тях ще отида първо да проверя и ще реша дали си струва Hug

# 596
Някой ако е срещнал чаршафи с ластик ако може да сподели линкчета  Simple Smile

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 19:52 от BebEshOnDeL

# 597
Пратих на адреса на Габко две поръчки, как да разбера когато пристигнат в БГ? Те май нямат форум като Емпреса, дали няма да ми пишат мейл?

# 598
Пратих на адреса на Габко две поръчки, как да разбера когато пристигнат в БГ? Те май нямат форум като Емпреса, дали няма да ми пишат мейл?

да, ще ти напишат. но първо ти им прати мейл с твоите координати че си изпратила нещо на техен адрес.

# 599
Кой дявол ме накара да вляза в Next Crazy Заредили са нови неща, а аз мислех да спирам.

Общи условия

Активация на акаунт