Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 27

• 52 333
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Момичета много ми харесаха детските дрешки на некст и адамс.Искам да си поръчам,но тъй като ще ми е за първи път бихте ли ми казали,кой посредник да използвам и горе долу за колко време идва поръчката,а така също дали си отговарят на номера.

# 421
Момичета много ми харесаха детските дрешки на некст и адамс.Искам да си поръчам,но тъй като ще ми е за първи път бихте ли ми казали,кой посредник да използвам и горе долу за колко време идва поръчката,а така също дали си отговарят на номера.

Горещо препоръчвам Алезар Peace Peace.Много точни и бързи! За номерата - отговарят си , но трябва много внимателно до четеш Simple Smile

# 422
  • София

Горещо препоръчвам Алезар Peace Peace.Много точни и бързи! За номерата - отговарят си , но трябва много внимателно до четеш Simple Smile
    Много благодаря за бързият отговор    bouquet 

# 423
  • София
здравейте!

преди малко пробвах да платя с кредитната си карта в ДЕБЕНХАМС и ми отказаха! Нямало оторизация!

има ли някоя от вас която успешно да е направила поръчката си през този сайт с кредитната си карта?!

# 424
има ли някоя от вас която успешно да е направила поръчката си през този сайт с кредитната си карта?!

Да. Виза електрон ПИБ. Не е кредитна, но е българска. Според мен нещо в начина, по който си написала адреса им е дало карт бланш да те отрежат, а не че картата ти не става.

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 22:34 от Бубе

# 425

Много благодаря за бързият отговор    bouquet 

Хубаво е, като се препоръчва даден посредник и той не приема поръчки в момента да го пишете.

Dzuls, иначе е най-добре да прегледаш посредниците и условията им от линковете на първа страница в темата. Има няколко, които доставят до София и условията им са добри.

Успешни покупки!

# 426
  • София

Да. Виза електрон ПИБ. Не е кредитна, но е българска. Според мен нещо в начина, по който си написала адреса им е дало карт бланш да те отрежат, а не че картата ти не става.

билинг адреса съм опоменала този на фирмата превозвач, а не моя на картата!
аз съм поръчвала успешно по този начин от дебенхамс няколко пъти, но сега нещо се получи засечка!

Бубе, скоро ли си пазарувала то там?! Да не би да има нещо ново, което да ни изключва нас с различните билинг адреси?!

# 427
sansil,за тази да!Още веднъж благодаря  Hug

# 428
  • София
Мерси ewa     bouquet

# 429
  • Варна
mama vili -Всичките неща са ти страхотни,но аз много се впечатлих от това:
http://www.album.bg/villi/images/21366405/
Би ли споделила линка?Благодаря предварително Hug

# 430
  • Варна

билинг адреса съм опоменала този на фирмата превозвач, а не моя на картата!
аз съм поръчвала успешно по този начин от дебенхамс няколко пъти, но сега нещо се получи засечка!

Бубе, скоро ли си пазарувала то там?! Да не би да има нещо ново, което да ни изключва нас с различните билинг адреси?!

Аз имах една успешна поръчка с Виза Електрон, после ме отрязаха. Питах защо и обяснението беше, че вече не приемали Виза Електрон и толкова. Билинг адреса си беше моя.

# 431
В кой ден от седмицата тръгва буса на Гив?

# 432
В кой ден от седмицата тръгва буса на Гив?

Днес тръгва Peace

# 433
  • София
Извинявам се,че питам : по-рано поръчвах от Кларкс детски обувки чрез ДМ.Все още ли детските се поръчват само чрез посредник или има някой английски сайт, от който мога да си ги поръчам с бг карта на адрес на посредник?
Предварително ви благодаря  bouquet

# 434
Извинявам се,че питам : по-рано поръчвах от Кларкс детски обувки чрез ДМ.Все още ли детските се поръчват само чрез посредник или има някой английски сайт, от който мога да си ги поръчам с бг карта на адрес на посредник?
Предварително ви благодаря  bouquet

Аз съм купувала от ebay. Иначе детските обувки на Clarks трябва да се вземат от магазините им лично. И през сайта им не става.

Общи условия

Активация на акаунт