Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 27

• 52 288
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
  • Sofia
www.getthelabel.com приемат ли бг карти или се пазарува с посредник?
не приемат,но пък са много бързи за разлика от МиМ Laughing

# 511
  • Варна
Може ли да ми кажете, за www.asda.co.uk дали може да се плаща с Бг карта или се използва направо посредник?Не видях информация на 1-ва страница.

# 512
Ето малко снимки на поръчката ми от Теско чрез Алезар. Дрешките са невероятни, много ми харесаха  Grinning Всички са размер 4-5 и си отговарят напълно точно ( сега е момента да благодаря на всички, които ми дадоха размери на дрешки  Hug ) Главно само блузки са, понеже панталонките ми ги отказаха.

http://kasito.snimka.bg/daily/pokupki-uk.481173.17734506
     Ако можеш да ми кажеш колко е високо твоето дете,защото и аз мисля да поръчам този размер за да се ориентирам.Благодаря предварително!

105 см е и са му точни.  Peace

# 513
  • Варна
Някой да има дрехи от Маталан за 12-13 години.И мога ли да видя някъде на какъв ръст отговарят?

# 514
Някой ползвал ли е услугите на Еконт http://onlineshoppinguk.econt.com/index.php  По скъпо ли излиза с тях?

Аз ги ползвам.Общи поръчки с приятели и тук там съфорумки,не са ми скъпи.  Peace
Доволна съм. Peace

# 515
  • Пловдив
Да ви се оплача-онзи ден ми дойдоха дрешки от Маталан и бях супер щастлива и доволна,погледнах ги и ги изпрах веднага и днес като ги гладех видях,че едната блузка на ръкава има 2 дупки,не дупчици,а дупки,но понеже е на точки и онзи ден не съм забелязала   newsm45    newsm45     newsm45   Така ме е яд!По-късно може да приложа снимков материал!   smile3514

# 516
  • София
Момичета утре ще пускам поръчка от Теско,ако някой иска да се присъедини ще си разделим доставката Peace

# 517

www.getthelabel.com приемат ли бг карти или се пазарува с посредник?
не приемат,но пък са много бързи за разлика от МиМ Laughing

някой , ако прави обща поръчка да пише искам само една рокля  Hug, да си поделим доставката

# 518
Момичета, а от къде визмате кодовете за намаления и тези за безплатна доставка?

# 519
От Mandmdirect има ли начин да поръчам без да използвам посредник? Не намерих или не видях много за този сайт. Знам, че имат БГ доставка, но е 35 лири. Искаше ми се до UK адрес да си пусна поръчката на някоя транспортна фирма. Ако може да ми помогнете, ще съм ви признателна. Знам, че са малко трудни, ама като ми се иска....да направя поръчка.

# 520
И аз искам да попитам някой плащал ли е с наши карти при пазаруване от Теско?Мога ли да ползвам само превозвач?

# 521
http://www.next.co.uk/shopping/shoes/girlsshoes/19/1 някой беше писал,че ги е получил.Нека измери стелката ако мога да се ориентирам.Аз се чудя между 6 и 7.Ако някой има подобни нека измери Praynig

# 522
  • Пловдив
И аз искам да попитам някой плащал ли е с наши карти при пазаруване от Теско?Мога ли да ползвам само превозвач?

Това наскоро беше коментирано. Приемат бг-карти. Обикновено първата поръчка минава успешно, но следващите ги отказват. Аз лично вече не бих поръчала сама, след главоболията с тях.
По-добре 7% надценка, но мирна глава. Аз платих 20лв за разговори с картовия отдел на банката, а за процента на посредник щяха да са 5-6 паунда.  Peace

От Mandmdirect има ли начин да поръчам без да използвам посредник? Не намерих или не видях много за този сайт. Знам, че имат БГ доставка, но е 35 лири. Искаше ми се до UK адрес да си пусна поръчката на някоя транспортна фирма. Ако може да ми помогнете, ще съм ви признателна. Знам, че са малко трудни, ама като ми се иска....да направя поръчка.

Mandmdirect отказват поръчки до транспортните фирми. Можеш да платиш и сама, но на адрес на приятели или роднини.

# 523
Моля някой, ако види някъде долница Адидас в сиво за ръст около 130см или за 7-8г. за момиче да пише. Имаме само горница, а нямаме долница.

# 524
  • Пловдив
Моля някой, ако види някъде долница Адидас в сиво за ръст около 130см или за 7-8г. за момиче да пише. Имаме само горница, а нямаме долница.
Виж това дали ще ти хареса, само размерите не мога да му разгадая Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт