Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 27

• 52 286
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
  • Асеновград
Пак ли ще се разочаровам Sad. Крачето ни е тясно добре че поне поръчах 4-ка, а не 5-ца.

Майче, ние имаме такива номер 5. На дължина са ОК, но наистина са ни широки и май надежда да ни станат на ширина няма.

И аз съм им хвърлила око на тези сандалки.
Бубе,моля те да измериш,доколкото е възможно,  ширината на сандалките,и обиколката като цяло отпред   Praynig Praynig Praynig за да придобия някаква представа.Ако поръчвам,ще взема 6ца,и ще ми е голям ориентир.Благодаря ти предварително  Hug

# 631
И аз мисля да поръчвам от същите сандалки , ние сме за 5 май , но крачето й е тясно и се чудя дали ще станат  Rolling Eyes От новата колекция не ми харесват сандалките ,миналата година сякаш бяха по-хубави  Sunglasses

# 632
Някой има ли от тези 6 да измери http://www.next.co.uk/shopping/girls/shoes/31/1 може и близък до този номер Praynig

# 633
Ужааааааааааааас  Crazy , ще се разоряяяя Crazy newsm45 newsm45 newsm45
И аз с тези две момичета .....
Вили теб като те знаем и как поръчваш ..почти цялата колекция. Laughing
 Heart Eyes

# 634
Да Ви попитам,че напоследък нямах възможност да следя темата:
Вчера пуснах поръчка от Амазон чрез Габко,но все още нямам потвърждение,че поръчката ми е приета.Имат ли такава практика да изпращат потвърждение,че за пръв път поръчкам чрез тях?Не знам дали са получили поръчката ,а ми е важна,затова.
Благодаря Ви предварително!!!  bouquet

# 635
момичета,искам да ви питам обувките в АСДА отговарят ли си на номерата,дадени в таблицата в сайта Peaceдали са умалени се чудя newsm78/може би сте го коментирали,но няма как да прегледам всичките теми/

например ето тези-http://direct.asda.com/george/shoes/ladies-shoes/flats/ballerina … 3,default,pd.html

предварително ви благодаря  bouquet

# 636
  • Sofia
Здравейте момичета!
Не бях влизала в тази тема доста дълго  Blush  и май добре правех  Mr. Green
Мисля да поръчам от Next и Clarks. За Некст доколкото си спомням, се поръчваше само с посредник , не приемаха наши карти.
Бихте ли ми припомнили какво беше положението с Кларкс - пак ли с посредник, имаше ли цена за доставка до английски адрес ...
Ужас, срам ... как съм изостанала  Blush
Предварително благодаря за помощта   bouquet

# 637
Момичета помагайтеееее  Simple Smile Някой купувал ли е от мъжките анцузи и по-специално на Найк,нашия татко носи 2 ХХЛ ,но май някъде някой беше казал,че са ооооогромни и по-скоро ХЛ е нашия ХХЛ.

# 638
Mомичета ако някой поръча от KLARKS  да ме включи с една чантичка Praynig

# 639
  • София
Момичета, може ли да ми дадете дължина на стелката на гумени ботушки от Некст С9, С10 или С11  Hug

# 640
Бубе,моля те да измериш,доколкото е възможно,  ширината на сандалките,и обиколката като цяло отпред   Praynig Praynig Praynig за да придобия някаква представа.Ако поръчвам,ще взема 6ца,и ще ми е голям ориентир.Благодаря ти предварително  Hug

Сандалът е за краче с ширина към 6 см. Това е разстоянието в най-широката част на сандала между двете каишки. Мерила съм вдлъбнатата част, че те нали имат по-висок ръб покрая. Не знам дали съм разбрала правилно, но измерих дъгата ( носа на сандала) в най-широката част и отпред. 14 см е. Сандалът (мястото за крачето) е дълъг 13.5 см.

almost_angel , ето таблица на Nike

# 641
  • Асеновград
Бубе,много,много ти благодаря  Hug Hug Hug Точно това ми трябваше  Peace Ширината на номер 5 ще ни е идеално,точно 6 см е ширината на крачето й,и обиколката дори е 15 см.За дължина,ще сме за 6,мисля,че и на ширина ще ни е добре,освен ако няма много голяма разлика в ширината между 5 и 6,но не вярвам  Hug  Peace

# 642
А някой да е купувал по-големи номера сандали на Некст. Дъщеря ми си хареса едни от новата им колекция, но не мога да се ориентирам много в номерацията. Тук носи 32 номер, измерих й стъпалото е 20 см. Кой номер да поръчам според вас??

# 643
momi4eta iskate li da vi kaja namerih lesen na4in za prevod na4ujdite saitove kato otori6 stanica i avtomati4no ti prevejda       pi6e6 v google translater posle otiva6 na instrumenti i resursi i ot tam 4ete6 kakvo da pravi6 za da go zaka4i6 mn. e lesno prevejda na mn. ezici moje6 da go polzva6 i za dr. saitove

# 644
А някой да е купувал по-големи номера сандали на Некст. Дъщеря ми си хареса едни от новата им колекция, но не мога да се ориентирам много в номерацията. Тук носи 32 номер, измерих й стъпалото е 20 см. Кой номер да поръчам според вас??

Имам вкъщи едни сандали 13-ка, стелката е 20.5см  Peace

Общи условия

Активация на акаунт