Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 27

• 52 232
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
в понеделник  мисля да пусна поръчка от Пъмпкин - който иска да се включи - ще си поделим доставка 4,5 до англ. адрес и 1,50 на кг до България - и може в понеделник до обед да внесе сумата си в клон на ЦКБ, да ми пише.

# 646
леле  ooooh! тотално ще се разоря покрай некста с тази невероятна лятна колекция и аз мислех да не поръчвам поне на малката само на мен и баткото,но толкова много хубави нови неща има,че не удържах спретнах поръчка за мене баткото и за малката ама за догодина ще и зимам размери .че тази имаме много дрехи вече чакам римини да почнат и пъскам ,че имам с тях един код за премахване на 7% до 100 паунда

# 647
а когато догодина излезе новата им колекция и от нея харесаш сума ти неща, какво ще правиш - мен сега  ме е яд, че децата ми имат много дрешки и трябва само да гледам красотите в сайта.
 Аз два пъти писах за Пъмпкин - моля, ако някой си е набелязал нещо и иска да се комбинираме, да ми пише тази вечер или утре, за да разбера има ли смисъл да отлагам за понеделник или направо да поръчам моето нещо.

# 648
Здравейте, четох ви и не виждам да пазарувате от мадъркеър и се питам защо. видях на първа страница, че можеш да поръчваш директно. доставките ли са скъпи? нещо не вдявам... помогнете ми... 
bouquet
аз тепърва се уча от къде какво........то било цяяяяяла наука

# 649
Има ли код за БД от некст? И ако има как да го кажа на посредника и той да го ползва? Той може и да си го ползва, а на мен да ми взима пари  Thinking

# 650
Има ли код за БД от некст? И ако има как да го кажа на посредника и той да го ползва? Той може и да си го ползва, а на мен да ми взима пари  Thinking
Доставката е безплатна до три дни. Посредника няма да ти начисли доставка, не се тревожи. Просто трябва да преведеш сумата до три дни, след като ти пуснат мейл за поръчката. Peace

Здравейте, четох ви и не виждам да пазарувате от мадъркеър и се питам защо. видях на първа страница, че можеш да поръчваш директно. доставките ли са скъпи? нещо не вдявам... помогнете ми... 
bouquet
аз тепърва се уча от къде какво........то било цяяяяяла наука
Доставката до БГ адрес започва от 24.95 лири . Най-добре използвай транспортна фирма - ще платиш само доставката до България. Плащаш покупката с твоя карта и даваш английския адрес на транспортната фирма. От сайта доставят там поръчката, а фирмата ти я кара до България. Цените варират, като най-евтино е 1 лира за кг.
Успех! Peace

# 651
Има ли код за БД от некст? И ако има как да го кажа на посредника и той да го ползва? Той може и да си го ползва, а на мен да ми взима пари  Thinking
Доставката е безплатна до три дни. Посредника няма да ти начисли доставка, не се тревожи. Просто трябва да преведеш сумата до три дни, след като ти пуснат мейл за поръчката. Peace

аз пак нещо не вдявам.Как ще ми пуснат имейл като аз чрез посредника пазарум.Той поръчва-той плаща.Нали затова е посредник , не го ползвам само за транспорта.В сайта на НЕКСТ не мога да се регистрирам искам ми англ карти,пък и нали първата поръчка я доставят на адреса на картата. newsm78
или съм много тъпа,или трябва повече да ми се обяснява  Laughing

# 652
Ти пускаш заявката си на посредника. Той я препраща в Некст. От там заявяват, че изпращат поръчката на адреса на посредника. Ако той я плати до 3 дни, доставката до адреса му е безплатна. Затова, когато от Некст го уведомят, че изпращат нещата, той ти пуска мейл, в която ти казва, че трябва да платиш до 3 дни. Ти плащаш на него, той на Некст  - доставката става безплатна и всички са доволни. Wink
Не си тъпа  Laughing, просто наистина трябва малко време, докато се ориентира човек, кое как се случва. После идва голямото разорение. Mr. Green

Сега оформих поръчката си от Некс. Изкупих половината им колекция.... Embarassed Отказах се от Пъмпкин за сега, детето едва ще успее дрехите от Некст да износи. Laughing
Поръчката ми ще се забави, заради едни джинси, които не можах да прежаля. Много моля, ако някой получи нещо от новата колекция, да пуска снимки, че да се залъгвам с нещо, докато чакам.  Laughing

# 653
Ти пускаш заявката си на посредника. Той я препраща в Некст. От там заявяват, че изпращат поръчката на адреса на посредника. Ако той я плати до 3 дни, доставката до адреса му е безплатна. Затова, когато от Некст го уведомят, че изпращат нещата, той ти пуска мейл, в която ти казва, че трябва да платиш до 3 дни. Ти плащаш на него, той на Некст  - доставката става безплатна и всички са доволни. Wink
Не си тъпа  Laughing, просто наистина трябва малко време, докато се ориентира човек, кое как се случва. После идва голямото разорение. Mr. Green

Сега оформих поръчката си от Некс. Изкупих половината им колекция.... Embarassed Отказах се от Пъмпкин за сега, детето едва ще успее дрехите от Некст да износи. Laughing
Поръчката ми ще се забави, заради едни джинси, които не можах да прежаля. Много моля, ако някой получи нещо от новата колекция, да пуска снимки, че да се залъгвам с нещо, докато чакам.  Laughing

Tи пробвала ли си го това ? Защото сестра ми ми е поръчвала от Некст с нейната карта (тя живее и работи в УК ) и макар че плаща веднага при поръчването си плаща доставка ,мисля ,че беше 3,95 паунда  Rolling Eyes Поръчвала ми е няколко пъти и дрешките са при нея след 2 дни .

# 654
*Ави* ,
чакам първата си поръчка от Некст днес или в понеделник. Доставчика не ми начисли такса доставка. На сайта му / Алезар/ изрично беше упоменато, че до три дни не се начислява такава.
Сега ще пускам поръчката с друг посредник - условията му са същите - не се начислява такса до англ. адрес.  Peace

# 655
_Hope_  успокоението е, че болестта е всеобща newsm48
и аз си заформих поръчката, но не схващам откъде знаете, че има артикули с удължена доставка...и се чудя да поръчвам ли или да почакам някой да получи, че да сподели дали пак е уголемена колекцията, че предните дрешки, които поръчах има голяма опасност да не му станат до края на лятото smile3518

Има доставка до англ адрес 3.95. Зависи с кой посредник поръчваш (Алезар и Римини не ми начисляват, Гъбко искат, за другите не знам) Peace

# 656
Да , ако поръчваш с посредник повечето са без такса до англ. им адрес , защото вземат поръчките си директно от магазина ,който е в града им , затова не вземат такса доколкото знам аз . И аз ползвам в повечето случаи посредник  Peace Но по принцип Некст си начисляват доставката ,ако е до вкъщи . Нека някой все пак ако е поръчвал с английска карта да сподели  Hug

# 657
Да , ако поръчваш с посредник повечето са без такса до англ. им адрес , защото вземат поръчките си директно от магазина ,който е в града им , затова не вземат такса доколкото знам аз . И аз ползвам в повечето случаи посредник  Peace Но по принцип Некст си начисляват доставката ,ако е до вкъщи . Нека някой все пак ако е поръчвал с английска карта да сподели  Hug

На мен няколко пъти познати ми пазаруваха с тяхна карта. Next изпращат код за рожден ден, например, имат май някакви промоции, но доставката, ако носят до адрес, е 3.95. Посредниците или залагат на количество, или просто вземат нещата от магазина. Май повечето не искат доставка да им се плаща. поне аз не съм попадала. А Алезар искат в рамките на 3 дни да им се плати сумата за получена и претеглена поръчка. Няма нищо общо с доставката от Next

# 658
Може и така да е, наистина не съм запозната. Или посредниците ползват преференции, заради големите поръчки...не знам. Но и не е толкова важно за нас, стига да е безплатна доставката. Виж, за теб е важно, защото сестра ти купува нещата.  Peace

@1eks@ ,
най-лесно се поръчва от кошницата. Слагаш всичко в кошницата и накрая от там сваляш информацията за заявката. Там се отбелязват артикулите с удължена доставка. Още повече, по-лесно можеш да прецениш и да махнеш това, онова, ако си се олял с покупките.  Laughing

Бубе,
благодаря за разяснението! Wink

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 20:23 от _Hope_

# 659
  • Асеновград
Момичета,искам да попитам нещо  Praynig Досега не съм поръчвала мъжки дрехи,но каквото съм чела май бяха малко уголемени дрехите,нали? Става въпрос за тази тениска за мъж 178см висок и 78 кг. L дали ще е добре,да не е голяма? Благодаря  Hug
http://www.next.co.uk/shopping/men/casualwear/79/5?extra=sch& … amp;exclude=00K00|00KR00&returnurl=%2fshop%2fatttype-tshirt-gattgender-men-21%3fnxti%3d0%26nxtv%3d000%26isort%3dbst&bct=%26quot%3bShop%20By%20Product%26quot%3b%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bT%20Shirt%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bMen

Общи условия

Активация на акаунт