Supernatural - Scary Got Sexy - 2

• 27 878
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Хайде от мен да мине - Дийн остава за вас тази вечер, но аз отивам при Алек  Twisted Evil
нИ тЪ е срам! Малолетната версия явно ти е влезнала под кожата доста! ОК, за нас остава Дийн в целия му блясък Hug Joy

# 106
Срам мъй, ма  ше търпя  Mr. Green

# 107
Хаааайде момичета, беше ми приятно да ви чета, още по приятно да си изгледам серийките, но отивам да сънувам, че ме чакат   Embarassed Embarassed Embarassed

# 108
Хаааайде момичета, беше ми приятно да ви чета, още по приятно да си изгледам серийките, но отивам да сънувам, че ме чакат   Embarassed Embarassed Embarassed

bicho malo, на опашката, моля след Злата! Simple SmileMr. Green

# 109
Джесика Алба не ме радва мене, ама това е въпрос на друга тема Simple Smile

# 110
bicho malo, на опашката, моля след Злата! Simple SmileMr. Green

Oooo, извинявам се  smihesorry, че така се пререждам, ама то беше настояване ..... Heart Eyes. Как да откажа ?!?!?!?!?!?!?!?
Днес Ще си чакам реда обещавам  newsm47

# 111
Добро утро!
След внимателен прочит на снощните ни писания ми направи впечатление това:
виж, чувството за хумор не е съвсем присъща черта на Дженсън май, но човек и един кусур трябва да има все пак Joy

Защо мислиш така? На мен ми се струва, че си е доста добро чувството му за хумор. Освен това ти вече си му намерила един кусур - нали не ти харесват ушите  Mr. Green

Джесика Алба не ме радва мене, ама това е въпрос на друга тема Simple Smile

Мен пък си ме радва и то много!

# 112
Ц, освен че повечето време ходи изрусена...
Това е едно жинъ, която уважавам:

# 113
  • В средата на времето
Защо мислиш така? На мен ми се струва, че си е доста добро чувството му за хумор.

Ами защото до Джаред изглежда кат сухар Joy Дженсън дори и да е свежар в чувството си за хумор, не го показва често май. Вярно, мнението ми не е много меродавно, защото признавам си не съм изгледала кой знае колко кънвеншъни Rolling Eyes Simple Smile

Освен това ти вече си му намерила един кусур - нали не ти харесват ушите  Mr. Green

Един физически и един душевен кусур Joy..не съм прекалила пък Crossing Arms Grinning

Добреее, за Сандра давам едно рамо и от мен Grinning

# 114
Ами защото до Джаред изглежда кат сухар Joy

Joy Joy Така си е.

Аз съм останала с впечатлението от кънвеншъните, че Дженсън има чувство за хумор, но много не обича щедро да го раздава и от време на време има едно такова поведение тип - аз съм малко тежкар и сега ще благоволя да ви осветя с чувството си за хумор Laughing

# 115
A, по глупостите, които Джаред прави - подстригвайки космите от ушите на оператора, докато снима. Може да се съди, че кукличко не е особено зрял и може и да няма достатъчно пълнеж отвътре Wink

Както се казва - учо хваща, душъ - не  Mr. Green

# 116
A, по глупостите, които Джаред прави - подстригвайки космите от ушите на оператора, докато снима. Може да се съди, че кукличко не е особено зрял и може и да няма достатъчно пълнеж отвътре Wink
Ayex, ще се наказваме, не може така да хвърляш кал по главния градинар, не бил зрял. Колко да е зрял, той е на 27 години. Плюс това като бачкаш от зори до здрач и живееш на много километри от близките си в друга държава, имаш нужда да освободиш малко напрежението. Теб никога ли не те избива на лигавене и простотия, 'щото мен да, но не се имам за лигла, простачка и незряла. А Джаред е толкова лъчезарно и слънчево същество, че просто те заразява с усмивки и добро настроение. И хубавото при него е, че много точно усеща момента, когато трябва да спре със закачките и да се държи сериозно и зряло. Изгледай някой друг кънвеншън и ще се убедиш сам в думите ми.
Сега за наказание отивай да плевиш лехичките, защото иначе няма да те вземем за фотограф на следобедните градински чаени партита. Joy Joy Joy

# 117
Ayex, ще се наказваме, не може така да хвърляш кал по главния градинар, не бил зрял. Колко да е зрял, той е на 27 години. Плюс това като бачкаш от зори до здрач и живееш на много километри от близките си в друга държава, имаш нужда да освободиш малко напрежението. Теб никога ли не те избива на лигавене и простотия, 'щото мен да, но не се имам за лигла, простачка и незряла. А Джаред е толкова лъчезарно и слънчево същество, че просто те заразява с усмивки и добро настроение. И хубавото при него е, че много точно усеща момента, когато трябва да спре със закачките и да се държи сериозно и зряло. Изгледай някой друг кънвеншън и ще се убедиш сам в думите ми.
Сега за наказание отивай да плевиш лехичките, защото иначе няма да те вземем за фотограф на следобедните градински чаени партита. Joy Joy Joy

Тъй тъй Laughing
Аз съм изгледала бая материали с него, и кънвеншъни и интервюта, човекът е веселяк и обича да се лигосва, но едновременно с това е много интелигентен тип, да не говорим, че когато стане дума да се обяснява нещо важно и сериозно, Дженсън винаги го оставя него да говори.

# 118
Мхм, заплески такива. Усещам как сте го гледали в захлас в устата, докато е говорел Stuck Out Tongue НАЛИ?!

# 119
Мхм, заплески такива. Усещам как сте го гледали в захлас в устата, докато е говорел Stuck Out Tongue НАЛИ?!

Joy
Не бе, аз си слагам слушалките, за да го чувам по-добре и затварям очи, съсредоточавайки се единствено върху изреченията, които казва, нищо друго не ме разсейва Naughty Laughing

Общи условия

Активация на акаунт