Supernatural - Scary Got Sexy - 2

• 27 113
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
The Christmas Cottage (2008).
Това мили ми дами е най-хубавия филм на Джаред и го препоръчвам горещо на всеки, който не го е гледал.
.....
през по-голямата му част Джаред разказва историята зад кадър с неговия прекрасен, нежен, напевен глас. Стичето да ви каже как действа на хората този глас - до степен да захвърли бутонките и да грабне мотиката Joy
Аз потвърждавам напълно за тъжния, прекрасен, напевен глас на Джаред, който ми счупи оковата, обаче не ми е ясно защо ти хем знаеш как действа, хем го им го препоръчваш горещо да го гледат? Като ни налазят после хиените, ще си си набиваш канчето и ще ми плачеш на рамото. Joy Joy Joy

# 421
Ауууу, arkady, знаеш ти как да ми разтупкаш сърцето!  Hug Младия Дженсън много го любя, тача и милея  Heart Eyes

Фейче, добре, че си оправно момиче та успя хем Патрона от мен да отбраниш, хем новите филми да покажеш  Laughing За второто получаваш  newsm51  и  love001 Christmas Cottage ми е най най-любимия филм на Джаред. Защо не се снима в повече такива филми!?

# 422
За второто получаваш  newsm51  и  love001 Christmas Cottage ми е най най-любимия филм на Джаред.

А за първото предполагам, че ще получа ritnik  Joy

обаче не ми е ясно защо ти хем знаеш как действа, хем го им го препоръчваш горещо да го гледат?

А кажи ми, Стиче, защо го правя?  ooooh! Защото съм такава добра душа, че не мога да не покажа на хората каква красота се крие зад филмографията на Джаред Blush
А и разчитам на теб, имаш мотика все пак, ще отблъскваш напливите. Ама гледай, че и без филми и със филми, разни Зли с метли напират пак и вършеят из градинката ни Crossing Arms
Къде си ти в това време, питам аз?! Crossing Arms

# 423
А за първото предполагам, че ще получа ritnik  Joy
Joy Joy

А виждали ли сте тези снимки - как промотират пети сезон на СПН в Англия.

# 424
А и разчитам на теб, имаш мотика все пак, ще отблъскваш напливите. Ама гледай, че и без филми и със филми, разни Зли с метли напират пак и вършеят из градинката ни Crossing Arms
Къде си ти в това време, питам аз?! Crossing Arms
Уф, тази Злата с метлата е най-трудна за удържане. На другите като им изръмжа по-злобно и бият отбой, обаче на нея хич не й пука, братче. Събира си прашец от цветенцата ни, после бърка с пръсти в меда, страхотия ooooh!. Че и човек да не се излъже и да реши да поработи, а сме й обърнали гръб за секунда, а веднага е тръгнала да събира последователки. Crossing Arms Joy

# 425
 Joy Joy Joy Joy Joy
Оф, да ти кажа, голяма гад е Злата с метлата. Направо да не закъсваш с нея - нито страх има, нито срам.  afwitch

# 426
Уф, тази Злата с метлата е най-трудна за удържане. На другите като им изръмжа по-злобно и бият отбой, обаче на нея хич не й пука, братче. Събира си прашец от цветенцата ни, после бърка с пръсти в меда, страхотия ooooh!.

Не, никакъв срам. Значи пред очите ни ще го награби Патрона и даже няма да се изчерви Crossing Arms Joy

# 427
  • В средата на времето
Злата работи за нашата кауза  Naughty, която е "За повече въздух на Маракана" Crazy Joy Така, че я разбирам напълно Grinning Wink

Много ми харесаха надписите на тениските в десетте инча Grinning

...Кога ли ще доживеем и в БГ да рекламират така SPN? Whistling

# 428
Злата работи за нашата кауза  Naughty, която е "За повече въздух на Маракана" Crazy Joy Така, че я разбирам напълно Grinning Wink

Да ти кажа, ако просто работеше за вашата кауза, щях да я разбера - не можете да дишате, искате още въздух, правите всичко възможно - ок, приемам го.

Обаче всъщност тя най-нагло и безсрамно си точи лиги по Джаред и съвсем безцеремонно е споделяла с мен, че падне ли й, хич няма да му прости.  Crossing Arms Ето това не приемам аз Crossing Arms

# 429
  • Разпиляна във въображението
Брей, брей. Влизам с надеждата за нов отлюспен и пак чета за взаимни нападения я върху градинки, я върху тревни площи на стадиони. Хм...

Е, не (казва количката в отговор, че Маккуин е красив колкото Ферари). Е, не, Джаред Stop

Злата, продължавай да работиш за нашата кауза.

В същност една от любимите ми снимки на Патрона в костюм е тази "ала Джеймс Бонд".

# 430
Днес г-н Екълс ще ни води на театър. Пиесата е A Few Good Men от Aaron Sorkin, поставена за първи път на Бродуей през 1989г. и по-късно филмирана през 1992 от Rob Reiner. Тя разказва историята на двама морски пехотинци, обвинени за смъртта на свой колега и последвалия съдебен процес, в края на който биват оправдани. Предполагам, повечето от вас (ако не и всички) са гледали филма превърнал се в класика и невероятното изпълнение на Джак Никълсън.
Та, да си дойда на думата за интересуващата ни постановка - тя е представяна в Casa Mañana Theatre във Форт Уорт, Тексас от пети до десети юни 2007 г. Дженсън изпълнява ролята на лейтенат Джон Кафи (изиграна във филма от Том Круз), а Лу Даймънд Филипс е полковник Нейтън Джесъп (изигран във филма от Джак Никълсън).

Ето какво успях да намеря в you tube за това изпълнение на Дженсън:
Jensen Ackles - A Few Good Men news item
Jensen 2007 - още едно интервю
Jensen Ackles / A Few Good Men

И малко снимки

# 431
Хей, като ви гледам как сте се сбили за Джаред и чак започвам да се притеснявам за Злата - душицо, да не ни изоставиш и да преминеш в Райските градини? Какво ще прави Маракана без теб? Кой ще издирва нови зашеметяващо-тръшващо-прекрасни снимки на Дженсън? С кой ще си коментирам Алек от Дарк Ейнджъла ? М? newsm09
Успокоява ме само мисълта, че вечер спиш с тениска на "правилния" Уинчестър, ама знае ли човек ?! Joy hahaha

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 20:38 от Dana_Scully

# 432
чак започвам да се притеснявам за Злата - душицо, да не ни изоставиш и да преминеш в Райските градини?

Не се кахъри, Дейна, това няма да се случи нивга. Но защо да не може човек да се поогледа какво има в чуждите градини? А пък и те ме амбицират като го бранят толкоз  Mr. Green

Обаче всъщност тя най-нагло и безсрамно си точи лиги по Джаред и съвсем безцеремонно е споделяла с мен, че падне ли й, хич няма да му прости.  Crossing Arms Ето това не приемам аз Crossing Arms

Е, какво сега! Като е хубаво момчето как да се спре човек (в случая аз). Освен това съм казвала на Фейчето, че ако се случи някога да отида на кънвеншън, на който Дженсън не присъства, но Джаред е там, ще му отдам цялото си внимание и фенска страст  Mr. Green Ми, то това си е човещинка, да не кажем елементарна любезност Wink
А, сега си представете следната ситуация - Отива Фейчето на кънвеншън без Джаред, но с Дженсън. Успяла е да се вреди и да си купи от най-скъпите билети и ходи по всичките закуски и вечери, и купони, и каквото там има. За целта на представянката ще приемем, че и Фейчето, и Дженсън са свободни и необвързани. Та....Дженсън попада под фаталния чар на Фейчето и през всичките дни от кънвеншъна той се опитва да се сближи с нея и пуска в действие цялото си обаяние.... И в тая ситуация ако ми кажете, че Фейчето ще се връцне и ще каже - не - просто не го вярвам.  Crossing Arms Naughty

# 433
... в тая ситуация ако ми кажете, че Фейчето ще се връцне и ще каже - не - просто не го вярвам.  Crossing Arms Naughty
Никой не го вярва, щото не е за вярване.  Thinking
То е НЕЧОВЕШКО да устоиш на Дженсън... от опит го казвам.  newsm53 Щом аз, дето съм най-благоверното същество на земята, съм си издействала писмено позволение от любимия, че ако Дженсън ми падне мога да правя с него каквото си искам и не се брои за кръшкане от правия път, то не мога да си представя, че някой би имал силата и волята да устои на Дженсъновата усмивка неземна  newsm26

# 434
Та....Дженсън попада под фаталния чар на Фейчето и през всичките дни от кънвеншъна той се опитва да се сближи с нея и пуска в действие цялото си обаяние.... И в тая ситуация ако ми кажете, че Фейчето ще се връцне и ще каже - не - просто не го вярвам.  Crossing Arms Naughty
Ха, Фейчето няма да погледне дори тоз ваш патрон, тъй да знаете, колкото и да си пуска чара и обаянието Naughty. Нейната чиста душа е неизменно вярна на Баш Градинаря и със съгурност ще се връцне, но дори няма да успее да каже не, защото ще остане безмълвна от възмущение при наглите домогвания на тренера към прима градинарката на неговия побратим Crossing Arms. Пък нали и аз ще съм там на тоя кънвеншън, къде без мен. А е посегнал на Фейчето Дженсън, а съм му счупила ръчичките, като не разбира от предупредително изръмжаване Twisted Evil.

Общи условия

Активация на акаунт