Supernatural - Scary Got Sexy - 2

• 27 423
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • # супернатурална #
Отивам на поправителен с удоволствие Joy

# 586
Отивам на поправителен с удоволствие Joy
Joy Joy Само така. Знаеш, че когато ходим на поправителни, патроните лично следят дали сме се поправили и ако не .... наказанията са, хм.... строги Wink

# 587
ХМ... пак сме слезли до 2-ра страница.... Я малко да се стегнем! http://www.youtube.com/watch?v=wZ59YFwiADc&NR=1 - Whos Your Daddy? Twisted Evil

# 588
Момичета, не съм много в час с последните страници от темата, та ще ме извините, ако е пускано вече, но ето ви спойлер за епизод 16, в бяло

SAM AND DEAN ARE KILLED AND GO TO HEAVEN — Ambushed by angry hunters, Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) are shot and killed and sent to Heaven. Castiel (Misha Collins) warns Dean that Zachariah (guest star Kurt Fuller) is looking for them in Heaven so they need to lay low while searching for an angel named Joshua (guest star Roger Aaron Brown) who can help them since he talks directly to God. While searching for Joshua, the brothers run into some old friends and family members.

# 589
WoW! Фейче, мерси за спойлера! Hug С нетърпение ще го чакаме този 16-ти епизод, с не по-малко нетърпение чакаме и 15-тия, де. Simple Smile Аз вчера и днес изцяло съм се отдала на Дарк Ейнджъла и чак ме е яд малко, че свършва едно странно... Както и да е, остават само 12 дни до епизод 15! Юпиии!!!

# 590
  • София
И аз благодаря за спойлера...ще е интересна серия Simple Smile

# 591
Оох, Алек! Heart Eyes Заредих се с готината млада версия на Дженсън за цяла седмица напред! Ето и малко снимков материал със специални поздрави за Злата - знам, че първите две снимки са й любими Wink  Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 22:39 от Dana_Scully

# 592
Струва ми се, че тренера носи червило не първите две снимки. Sunglasses

Фейче, мерси за спойлера, обичам спойлери. Mr. Green

# 593
Струва ми се, че тренера носи червило не първите две снимки. Sunglasses

Ами, честно да си призная и на мен така ми се струва, но шшшшт! - не казвай на останалите, плс. Wink  Mr. Green

Ето още едно клипче, което гледахме наскоро, но е много готин и млад тук, затова мисля, че си струва втория поглед   Shocked Wink

# 594
  • София
Simple Smile е, те и мъжете  ги понагримирват чат-пат за снимки Simple Smile лошо няма ...
А клипче не виждам нещо Simple Smile

# 595

Ето още едно клипче, което гледахме наскоро, но е много готин и млад тук, затова мисля, че си струва втория поглед   Shocked Wink

Дейна, супер, само сложи и клипчето Laughing

# 596

Ето още едно клипче, което гледахме наскоро, но е много готин и млад тук, затова мисля, че си струва втория поглед   Shocked Wink

Дейна, супер, само сложи и клипчето Laughing

Ех,  Laughing Crazy Crazy Нали съм влюбена-загубена, естествено съм забравила да постна линка.
Ето го: http://www.youtube.com/watch?v=gudJriJgLQ4&feature=related  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 597
Злата - ако намериш книгите  пиши Simple Smile  поне третата ми се ще да я прочета...

Ейнджъл, намерих третата и веднага я пускам в обръщение  Mr. Green От The Pirate Bay -   http://thepiratebay.org/torrent/4208162/Virtual.Dark.Angel.Seaso … friendly.versions[from_

Фейче, мерси за спойлера!  Hug

# 598
Мерси за книгата - дърпам я веднага, пък да видим кога ли ще й дойде времето, за да погледна как ли ще свърши историята?! Малко на фен-фик ми прилича, дали е оригиналът, който сценаристите на сериала са смятали да наснимат на сезон 3?! Май никога няма да разберем, но се надявам поне да е интересно Wink
има и линк към фен-сайт: www.virtualdarkangel.com

# 599
Злата Party Супер си!
Ще чета с удоволствие, дори да е фенфик! Много ме е яд, че така до никъде завършиха нещата с Dark Angel.
Дейна, благодаря за сборката снимки   bouquet Направи ми понеделничната сутрин чудесна  Hug
Аз започнах да преговарям за пореден път сериите от 3-ти сезон Supernatural, редувам с 2-ри сезон на Dark Angel  Mr. Green
А има още цели две седмици ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт