Supernatural - Scary Got Sexy - 2

• 27 398
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
И чувстваш необходимост да ги запазиш за себе си, така ли?! Crossing Arms Joy

Повтарям - Злата хубави мъже не раздава, пази си ги и си ги кътка  Laughing

Айде от мен да мине - http://www.fotolog.com/awww_jared/54577704

Има подобен сайт и за Дженсън - http://www.fotolog.com/awww_jensen

# 631

Повтарям - Злата хубави мъже не раздава, пази си ги и си ги кътка  Laughing

Повтарям - Злата да си махне ръцете от Джаред, че ще ставаме на кълбета Joy Joy

Ето тази снимка ми хареса много от този сайт

# 632
Повтарям - Злата да си махне ръцете от Джаред, че ще ставаме на кълбета Joy Joy

От такива ръце Злата лесно ръце не маха  Mr. Green Ще трябва да приложиш тайни фейски хватки, та да ме откопчаеш от тях  box  Laughing

# 633
Хаха - гледам пак се забавлявате Simple Smile Злата, ненаситнице такава, напълно те разбирам защо от такива ръце не се махаш! Mr. Green

# 634
Хъх, ни въй срам, ей съга съ търкулнах под масата! На работа сме все пак, внимавайте какви картинки пускате Mr. Green Пак добре, че колегите отидоха да обядват Mr. Green
И после защо ме наказва Тренера Twisted Evil
BTW къде е Изи? Да не е заминала на тайна мисия по предотвратяване брака на Дженсън с лигавата госпожица Данийл?

# 635
BTW къде е Изи? Да не е заминала на тайна мисия по предотвратяване брака на Дженсън с лигавата госпожица Данийл?

Ще предотврати тя, колкото и Стич предотврати сватбата на Джаред. Бита карта е това! Недейте се залъгва с празни надежди, ами гледайте снимки докото е време, че после може и това да му забранят. Ще го виждаме сигурно само в "барнатите" голф екипчета  hahaha

# 636
Вижте какава готина снимка на Джени намерих.

# 637
Недейте се залъгва с празни надежди, ами гледайте снимки докото е време, че после може и това да му забранят. Ще го виждаме сигурно само в "барнатите" голф екипчета  hahaha

Aaaaaaa недей така, и с тях ЩЕ е секси. А бе даже и като Станислав Христозков да се облече ..... надали някоя Ще му откаже  Mr. Green

# 638
Цитат на: Злата с метлата

Ще предотврати тя, колкото и Стич предотврати сватбата на Джаред. Бита карта е това! Недейте се залъгва с празни надежди, ами гледайте снимки докото е време, че после може и това да му забранят. Ще го виждаме сигурно само в "барнатите" голф екипчета  hahaha

Нищо чудно.... Mr. Green Извинявай, ама ако половината женско човечество въздиша по твойто мъж и има съвсем нечестиви помисли за него Mr. Green и ти ще гледаш да го заключиш през девет планини в десета, за да си го ползваш за собствена употреба само. Айде представи си Дженсън да е твой (макар и неофициално още) ... малиии Grinning ) и после пак да си говорим защо г-ца Данийл толкоз бди дали не гушка фенките повече отколкото е необходимо по разните му там кънвеншъни.... Mr. Green

# 639
защо г-ца Данийл толкоз бди дали не гушка фенките повече отколкото е необходимо по разните му там кънвеншъни.... Mr. Green

Напълно я разбирам жената! И изобщо не я съдя, че толкова си го брани, като се има предвид хахавостта на влюбените фенки  Crazy

# 640
A, шЪ си дойдем на думата значи! Mr. Green. Не че я защитавам Данийл, ама напълно й влизам в положението и знам, че на нейно място и аз така щях да се държа сигурно Wink

# 641
На мен пък Данийл ми харесва (нека хвърлянето на гнили домати почне сега  boo  Laughing). Красива е и достатъчно популярна, не знам доколко е талантлива, защото съм я гледала само в Ten Inch Hero (а там не можах много да й обърна внимание  Mr. Green), но като гледам не страда от липса на ангажименти - за тази година има 2 проекта и за следващата още един. Нашите хубавци и толкова нямат, а пък и тя като тях си продължава участието в сериала OTH, а другите неща са допълнителни. Харесва ми и че е намахана и устата, на никой не остава длъжна, и си защитава своето (разбирай Дженсън).  Crossing Arms

# 642
На мен пък Данийл ми харесва (нека хвърлянето на гнили домати почне сега  boo  Laughing). ....... пък и тя като тях си продължава участието в сериала OTH, а другите неща са допълнителни. Харесва ми и че е намахана и устата, на никой не остава длъжна, и си защитава своето (разбирай Дженсън).  Crossing Arms

Правилно! И аз я харесвам по същите причини. Grinning Не значи, че донякъде не й завиждам лекинко за късмета с такваз хубост до себе си, Grinning но пък ми се струва, че мацката е намахана и идеално подхожда на наш г-н Екълс.
Да са живи и здрави, щом се обичат - няма как, като му дойде времето, имат моята благословия още отсега Mr. Green. Simple Smile

За таланта й - не сборувам мисли, защото съм я гледала в Тен Инч хирото и в 2 епизода на ОТН, но там играе лоша героиня и така откъслечно не можах да схвана каква й е точно ролята. Систъра е фенка на ОТН и казва, че готино играела там, тъй че съм склонна да й вярвам Wink

# 643
  • София
 Shocked Shocked Shocked
ама Тя ли е в Тен инч ...Тиш....сериозно...изобщо не я познах Simple Smile
Аз най-накрая го изгледах целият, сладичък фимл, много мил Simple Smile

# 644
"аз само да погледна какви ги вършите из темата тези дни и защо Маракана говорят само за ранните ми изяви като Алек" :

Общи условия

Активация на акаунт