каква пералня да избера?

• 14 938
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
  • София
И аз съм в така дилема Аристон или Уърпул.
Старата беше Уърпул, бях доволна ама беше и на 100г. и накрая съсипваше дрехите и я хвърлихме. Сега сме с Аристон , доволна съм има електронен дисплей, 30мин. и т.н , скоро ще се местим в нов дом и мисля, тази да замине на вилата / там нямаме/ и за тук да си взема друга и сега мисля каква да е новата  newsm78

Гледах на Бош и Сименс ама много са им тесни отворите, тази на Аристон е доста голяма и не знам вече.

п.п. каква е разликата м/у 6-то чуство и другите.

# 16
  • варна
Като гледам няма много разлика между пералните.Човекът който ни свърза пералнята не можа да ми обясни точно какво е 6-то чувство-но нещо от рода че сама пералнята си преценя водата и на каква центруфуга да работи.Моята още не съм я пробвала,защото още не сме се нанесли но бях в много голяма дилема за Аристона и Уърпула.Даже още се чудя newsm78Дали да не взема и другата GrinningЕдин ден ще си пера на едната,друг ден на другата и така JoyАз за мъж не съм подбирала така както за пералня-що материал изчетох,а в крайна сметка всяка пералня има горе долу сходни характеристики.В Аристона се влюбих заради вълненото пране,спечелила някаква награда а май Уърпула няма за вълнени дрехи опция.,

# 17
  • Ловеч
Аристона е като всичко италианско-чудесен дизайн отвън и кофти части и сглобка вътре...

# 18
  Ние сме с тази вече 4-та година.Страхотна е.Предимно ползвам кратките 30-40 минутни програми,и дългите 60-90 градусови за чаршафи,кърпи и мръсни детски чорапи  Laughing

http://www.whirlpool.bg/app.cnt/whr/bg_BG/pageid/pgproddtl001/ca … d/11/prodid/46359

Много добре пере,доколкото зависи от нея,безшумна е и се борави лесно с нея  Peace

# 19
вчера ми спряха тока докато пералнята работеше. Непрекъснато чета как енергото пържи електроуреди, добре че Whirlpool дават 6 години гаранция

Общи условия

Активация на акаунт