Боя за коса - blond 12 (Клуб на блондинките)

• 55 073
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
Ми значи няма да има какво да окапва след това за да те е яд  Laughing
Вземе да окапе и малкото ,която имам ,Божеее какво ще правя  ooooh! Laughing

# 241
  • София
Казват, че по време на бременност при повечето жени спират да падат стандартното количество косми на ден, които по принцип губи човек и в резултат на това косата се сгъстява видимо. След като родиш обаче тези косми, които не са падали тогава за 9 месеца си опадват наведнъж за 1-2 и затова изглежда толкова драстична загубата на коса

# 242
Казват, че по време на бременност при повечето жени спират да падат стандартното количество косми на ден, които по принцип губи човек и в резултат на това косата се сгъстява видимо. След като родиш обаче тези косми, които не са падали тогава за 9 месеца си опадват наведнъж за 1-2 и затова изглежда толкова драстична загубата на коса
В началото на бременността единственото окосмяване,което имах беше/за съжаление в коремната област.Беше някакъв ужас,направо умирах от срам като ходих да ме гледат с ехографа.Обаче към 6-тия месец си опадаха.
Странни космени неволи
  Laughing

# 243
Незнам момичета, ама аз какво и да е правя, както и да е третирам, бременност, раждане, е коса колкото искаш. Какъв е този ген незнам, и плюс това къдрава. Поне да беше права да има за какво да и се радвам.
Майка ми е късокоска, има 5 косъма на главата, ама толкова и се радвам.
За едно миене ми трябва почти цял ден да я оправям.
Съдба, кой каквото няма това иска.

# 244
Адриии...подшушвай веднага за веждичките душко Party
Супер!Направи ги казваш! Sunglasses
Я сега думай тука колко боли по скалата до 10 Thinking
Аз само туй питам Mr. Green
Много ме шубе...немога събера смелост Crazy
Страх ме е от болката...шматка съм голяма-секциото сама си го исках и още две коремни операции имам и цоцките ама веждите и татото са ми страх голям от две години се каня и страх и това е ConfusedСамо като си представя че ще чувам и усещам какво ми прави с иглата и откачам Crazy
И кажи какви парички те резна мацката Grinning

# 245
На мен сухите краища са ми голям проблем,въпреки че слагам кристали.Миналия месец се подстригвах,но тази преса си ми разказва играта на крайчетата...Пусто обаче не мога без нея. Tired
Заключи преста в килера мацко WinkСамо така ще се спасиш от сухи краища.Аз имах един период от две години само с преса и мани...окепазих се ooooh!Спрях да я ползвам и косата ми лъсна за два месеца...Е,сега вече не лъчи юак толкова щото няма коса,аз я скъсих яко CrazyАма тия преси ги ползвай само...за спешен случай Peace

# 246
Адри?Тук си а не пишеш newsm78Да не заспа пред компа бе мило Mr. Green

# 247
  • София
Хахахх, Годайва, мила, и аз бях така с космите по корема. Пораснаха едни огромни и черни навсякъде... а всеки искаше да ми види коремчето и аз умииирах от срам. Но моите опадаха чак месец след като родих  ooooh!

Джейн, мацка, болката е доста по-слаба от тази при кола маска... а секциото изобщо няма място в подобно сравнение (макар че аз имам добри спомени от моето). В общи линии първите 5-10 секунди се усеща леко щипване все едно си скубеш веждите и после не се чувства нищо. Но аз имам и 3 татуировки все пак, та си имам малко извратена привързаност към подобен тип болка  Laughing А координатите на мацката за перманентния грим ги взех тук от форума и съм доста доволна. Много е готина и веднага схвана какво искам. Като паднат коричките ще пусна снимки задължително

# 248
Кола маска...ми то хубаво ама аз ме е страх и това да пробвам ConfusedУжас!Голяма съм бъзла,чак ме е срам Embarassed
Това не значи че си ходя с косъмчетата ъфкоурс Laughing
Координатите и аз съм и взела на дамата...ама ще трябва да се престраша скоро май Crazy
Кажи сега какви пари е услугата Crazy
Или инфото ще ми го поднасяш като сироп...на час по лъжичка Laughing

# 249
Адри,тенкю за инфото мила Hug
Нави ме Flutter...само още мъничко смелост ми трябва...май ще пийна две водки първо и после ще ходя при дамата да ме боцка по веждите Laughing
И тука изпозаспахте всички... Rolling Eyes

# 250
Добро утро милички,
айде едно кафенце от мен.

Днес е много студено  cold  пазете си русите главици.

# 251
Добро утро милички,
айде едно кафенце от мен.

Днес е много студено  cold  пазете си русите главици.

Ауу,както ми се пие кафе,пък пак се залепих на компа  Laughing
Отивам да си направя едно,че ми изтекоха лигите от това кафенце дето си го сложила
  Twisted Evil

# 252
Мацки имам проблем  Sad тази сутрин се събудих със странната мисъл че искам и трябва да ставам брюнетка.По-късно ще пусна снимчици с руса и тъмна коса да кажете мнение  Hug

# 253
Мацки имам проблем  Sad тази сутрин се събудих със странната мисъл че искам и трябва да ставам брюнетка.По-късно ще пусна снимчици с руса и тъмна коса да кажете мнение  Hug
Ти лягай и се наспи,какви са тия мисли,ааааа  #Sniper

# 254

Тц, тц, какви са тези черни мисли където ти минават?!

Общи условия

Активация на акаунт