Боя за коса - blond 12 (Клуб на блондинките)

• 53 507
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро и от мен! Джейн, доста порових из нет-а за тази боя Иноа. Наистина многообещаващо звучи. Искам да те попитам не ти ли предложиха рус цвят или и от нея ще се уврежда косата.?А тук тези мацки са вероятно боядисани с тези бои http://www.viewsofia.com/article/5213/L%E2%80%99Oreal-preobrazia … -na-kosata-s-INOA
Маци,аз въобще не питах и за русото как ще ми е.Момчето ми каза че при моят косъм който имам без да блондирваме няма да стане.Може при други момичета само с боя да мине,но не и при мен TiredЗатова и се реших да я потъмня,че блондора на този твърд и упорит косъм при мен действа пагубно ooooh!В четвъртък като ходя,ще го питам как ще е при руси жени.Дали може да пребори косъма при някой или винаги ще е нужен блондор-да видим какво ще ми каже.И ще ти отговоря тогава,защото сега нямам адекватен отговор.
Годавиа,
цвета ми е никакъв направо.Няма такъв цвят.Ти добре го определи JoyНа различна светлина е различен.Уж кестеняво,но леко розовее,на моменти е червеникакво патладжанено,на тъмно е по кестенява.Няма определен  цвят.Той смеси два цвята-кестеняво златисто с кестеняво шоколадово и малко кестеняво сиво CrazyЗа да хванело на белите коси които имах.То русото така се беше измили,че беше направо бяла.Затова и каза че ще изхвърли след второто миене и ще трябва да мацнем още веднъж преди да са излезли корени.
Боята е безамонячна.Каза че всичко бои които са с амоняк над 4% се водят амонячни,а тази била с 2 и нещо беше newsm78което автоматически я поставя при безамонячните.И да се ползва всяка седмица косата не се уврежда,напротив в случай като моя по скоро помогна.В смисъл че е щадяща боя.
Мен ме завербуваха с тази боя.Гледах в сайта всички клипчета...добре звучи.За сега се спирам на нея.Ще видим за в бъдеще дали ще и изневеря,но за момента това е моят избор.

# 616
GodaiVa ,като за пръв път ми допада. Косата ми стои много мекичка,ама от серума ли е,от хининовия Милва...   newsm78
Да нацункаш Тедко от всички ни!   Hug

Ето резултата от мен.   http://deska23.snimka.bg/other/desi-039-s-hair.475081.17891812
Има мъъъничка разлика,ама явно с наслояване ще стане. Боядисах се вкъщи,сама.  На места на снимките изглежда малко жилтеещо,ама е от светлината и от телефона ми,който няма кой знае каква камера  Tired
Косичката е станала супер  HugБраво!Мисля,че следващият път ще е хубаво пак с нея да направиш за да затвърдиш цвета и да бориш корените.Сега се е получило и със следващото нанасяне ще е още по добре.Мое мнение де-да не слажиш друга следващият път.Така смятам аз,защото наистина ти е повлияла много добре Grinning

# 617
Кестеняво медено май...имаше подобен в каталога и нещо медено беше newsm78
Ама е за дами дето работят в цирка Mr. Green

# 618
Da vi se ot4eta... Simple Smile ve4e 3 puti si miq kosata sled boqdisvane s londa- prof. i zasega ne pada boqta i korenite ne oranjeveqt...dano da se zapazi taka i za6toto smqtam pak da povtorq sus su6tiq cvqt sledva6tiq put. i drugoto koeto mi haresva, 4e boqta e golqma i stiga hubavo da se napoi.

# 619
  • Пловдив
just femme с каква боя и кой номер се направи, много хубаво е станало, наистина няма никаква разлика, супер. Сигурно си писала, ама.... Rolling Eyes

# 620
Благодаря,момичета!Много сте мили!   Hug
ralykiss ,номера на боята е 9F-шведско русо,пращат ми я с 12%-ов окислител. Втори път вече се боядисвам с нея.Djane,за сега нямам намерение да я сменям макар,че хвърлям по око и на останалите марки  Wink

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 22:19 от just_femme

# 621
just femme с каква боя и кой номер се направи, много хубаво е станало, наистина няма никаква разлика, супер. Сигурно си писала, ама.... Rolling Eyes
Няма нищо   Hug
Боята е Фармаколор,заповядай линк  Hug   http://www.nisea-bg.com/produkti/%D0%B1%D0%BE%D0%B8-%D0%B7%D0%B0 … professional.html
Има малка разлика,ама след още някое боядисване ще стане  Crazy

# 622
Дали някъде има каталог на цветовете newsm78 и откъде да си я купя Wink

# 623
Avrora,супер! Явно на теб ти действа по различен начин. Щом си доволна и всичко е наред,значи може би наистина това е твоята боя.   Hug

# 624
Люси,за Фармаколор ли питаш?

# 625
Люси,за Фармаколор ли питаш?
Извинявам се,да за нея Simple Smile

# 626
Не знам дали има каталог,на мен просто този цвят ми звучеше хубаво.
Аз я поръчвам директно от онлайн магазина,но понеже виждам,че си от София,можеш да отидеш до магазина им  http://www.nisea-bg.com/contact.html   Hug

# 627
Не знам дали има каталог,на мен просто този цвят ми звучеше хубаво.
Аз я поръчвам директно от онлайн магазина,но понеже виждам,че си от София,можеш да отидеш до магазина им  http://www.nisea-bg.com/contact.html   Hug
Благодаря ти много  bouquet

# 628
Така... Сега имам малко повече време да ви разкажа за последното ми ходене при една нова фризьорка, която е работила преди в София при стилист Капанов и е доста в час. Братовчедка ми ходи при нея вече половин година и има двойна повече коса след грижите, които й е препоръчала.
Момичето каза, че косата ми е много зле и, че задължително трябва да почвам да ползвам подхранващ шампоан. Препоръча ми този шампоан с този балсам като каза, че ще имам веднага ефект. Баласамът е за къдрици, но каза че на мен няма да ми се накъдри косата, а ще я хидратира и омекоти краищата. Също така за преди преса или дифузер ми препоръча този продукт С него ме прави и тогава, когато ме суши с дифузера-направи страхотен блясък и миришеше много хубаво.
Та сега ще си ги поръчвам онлайн от чужд сайт, за да ми излязат по-евтино.
Също препоръча на братовчедка ми една домашна маска с много масла, която трябва да се прави 2 пъти в месеца, т.е. Джейн не прави по-често с масла. Можеш да правиш други маски в останалото време. Аз смятам също да я почвам, защото има страхотен ефект при братовчедка ми. Тя имаше косопад и доста рядка коса, какви ли не ампули и скъпи шампоани е ползвала, с тази маска е  Shocked все едно с перука.
Също да ви питам за някакъв евтин, но сполучлив сешоар с дифузер, от който сте доволни, че ще преминавам в редиците на къдрокосите. Много по-лесно се поддържа във Варна. Много е влажен тук въздуха. Аз се изправям, след 2-3 часа е начупена Close

# 629
very_nice ,коя е фризъорката  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт