Боя за коса - blond 12 (Клуб на блондинките)

• 53 532
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Az sym se pravila s Echo - dosta mi izsu6i kosuma, no puk imam poznata koqto samo s neq se pravi i e mn dovolna.

# 661
  • Пловдив
Аз се замислям че ми трябва някоя силно изсветлявяща боя,защото иначе без блондор ми седи някакво тъмно русо.Имате ли някакви предложения за такава боя?
алфапарф пробвала ли си
Аз съм пробвала, на моята коса на която почти всички бои докарват желания цвят, с алфапарф ставам направо рижава Shocked, като се замисля това е боята която най-малко ми допада.

# 662
Аз се замислям че ми трябва някоя силно изсветлявяща боя,защото иначе без блондор ми седи някакво тъмно русо.Имате ли някакви предложения за такава боя?
алфапарф пробвала ли си
Аз съм пробвала, на моята коса на която почти всички бои докарват желания цвят, с алфапарф ставам направо рижава Shocked, като се замисля това е боята която най-малко ми допада.
с кой номер си се правила

# 663
I na men s alfaparf mi oranjeveqt korenite...

# 664
смятамследващия път  аз да направя смеска от 111 гарние с 11.11 алфапарф с 40 окис. да видим  какъв ще е резултата

# 665
Хей, благодаря ти! Това е по-евтино, аз мислех да взема от www.strawberrynet.com

# 666
Az znam, 4e ne bilo hubavo da se smesvat razli4ni vidove boq. Na alfaparf, porobvali li ste da slagate tozi korektor , koito izsvetlqval dopulnitelno kosata?Prodava4ut mi kaza, 4e se slagal kum boqta.No az li4no ne sum probvala.

# 667
  • Пловдив
Не знам точно кой е намера с който ме маже, последния път смеси две бои но не запомних номерата Rolling Eyes, и пак не се получи. Аз се отказвам от Алфапарф, минавам пак на Лонда.

# 668
Здравейте блондинки Grinning
Не съм се вясвала от доста време, но сме все навън с малкия. Снимки от последното боядисване така и не направих, но си харесвам цвета и като, че ли засега ще си остана с този цвят известно време. Пробвах шампоанчето на Милва и съм доволна засега. А да попитам, нали последният път се боядисах с пепелно русо на Арома, но не искам пак да се боядисвам с тази боя. Ще ми предложите ли хубаво пепелно русо на друга марка? Hug

# 669
mamaden, s prof.londa li se pravi6?

# 670
  • Пловдив
Да, досега ползвах 12.1, но сега съм взела 12.0 уж за по естествен цвят да стане, ще видим скоро.

# 671
mamaden, az se boqdisah s prof.na londa, oba4e nomer 10/0 - plitineno rus i mn mi haresva cveta, koito se polu4i, nito jult, nito pepelqv - to4no kakuvto iskam.smqtam pak s neq da se boqdisam.

# 672
  • Пловдив
mamaden, az se boqdisah s prof.na londa, oba4e nomer 10/0 - plitineno rus i mn mi haresva cveta, koito se polu4i, nito jult, nito pepelqv - to4no kakuvto iskam.smqtam pak s neq da se boqdisam.
Много интригуващо звучи, снимки можеш ли да покажеш?Все си мисля, че тази 12-ка може да ми е много светла newsm78.

# 673
Az znam, 4e ne bilo hubavo da se smesvat razli4ni vidove boq. Na alfaparf, porobvali li ste da slagate tozi korektor , koito izsvetlqval dopulnitelno kosata?Prodava4ut mi kaza, 4e se slagal kum boqta.No az li4no ne sum probvala.
да и аз видях че има някакъв коректор който можел да се добави към боята и изсветлявало до 5 тона но и аз не съм пробвала
някой добавял ли го е и какво точно предтавлява

# 674
ADDRI я кажи нещо за стягане на тялото след раждане,имайки впредвид,че  аз кърмя Praynig

Общи условия

Активация на акаунт