Боя за коса - blond 12 (Клуб на блондинките)

• 54 939
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
Супер е станало, Ети.
Благородно ти завиждам за правата коса, и доста ти е пораснала.

# 376
Благодаря ти,Венис.
Старая се за косата си,от кога чакам да порастне,а и все и правя маски,за да не е като метла.
Искам да споделя,че много съм доволна от шампоана на Милва и Фитовал.Отдавна ги комбинирам и определено има ефект в/у косата,наистина расте по бързо.

# 377
М/у другото косата ми е леко чулпива,така че този прав ефект го докаравам от сешоара Simple Smile

# 378
Ети,супер е! Sunglasses А с какво вадиш кичурите?

И аз ти завиждам благородно за правата коса. Simple Smile Изправяш ли я или си ти е така права? Rolling Eyes
Обожавам толкова прави коси и точно заради това всеки ден я тормозя моята с пресата... ooooh! Днес дори си взех някакво евтино кремче за изправяне и предпазване от топлината на сешоара и пресата.Жената в парфюмерията каза,че много го купували. Thinking Ще го видим...
А аз влязох да си купя само лак за нокти. Laughing

П.С. И аз не издържам вече ,толкова ми се иска вече да се боядисам,но трябва да изчакам до 20 и някой,за да може да стане 1 месец от последното ми боядисване. Whistling

# 379
Eti, много хубава коса! Не само цветът й, но и видът й. Но наистина кичури не се забелязват, аз затова казах, че трябва да са тъмни. За съжаление не мога да намеря снимки да ви покажа, но като отидох на работа ме извикаха да ме питат с какво съм постигнала този страхотен рус цят, т.е. не разбраха че съм с кичури. Бяха тънки и като се разпръснат само дават матиран цвят на косата.
Аз си купих днес боя-Крамер 9.2. И видях, че имат страхотни златисти цветове. Кой искаше златисто русо?
Ще се боядисам в неделя.

# 380
М/у другото косата ми е леко чулпива,така че този прав ефект го докаравам от сешоара Simple Smile

А как процедираш със сешоара? За колко време се справяш?
Не съм пробвала, но ми се струва, че цял ден ще ми отнеме.

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 17:44 от Venisss

# 381
Eti,този перфектен цвят на корените само с лонда колор 18 ли го постигна и как се води цветът?Аз немислех че тя е изсветляваща newsm78.Ще стискам палци за кичурите и ще чакам с нетърпение резултата Hug

Аз пък другата седмица ще ходя на фризьор да ми боядисат корените с лонда 12.1.Надявам се да се изсветлят Praynig и ще се консултирам за кичури,защото и аз съм им мераклийка Crazy

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 18:29 от deskata_90

# 382

И аз ти завиждам благородно за правата коса. Simple Smile Изправяш ли я или си ти е така права? Rolling Eyes
Обожавам толкова прави коси и точно заради това всеки ден я тормозя моята с пресата... ooooh! Днес дори си взех някакво евтино кремче за изправяне и предпазване от топлината на сешоара и пресата.Жената в парфюмерията каза,че много го купували. Thinking Ще го видим...

П.С. И аз не издържам вече ,толкова ми се иска вече да се боядисам,но трябва да изчакам до 20 и някой,за да може да стане 1 месец от последното ми боядисване. Whistling

Това кремче на коя марка е и как се казва точно?

# 383
Благодаря ти,Венис.
Старая се за косата си,от кога чакам да порастне,а и все и правя маски,за да не е като метла.
Искам да споделя,че много съм доволна от шампоана на Милва и Фитовал.Отдавна ги комбинирам и определено има ефект в/у косата,наистина расте по бързо.
Кой по-точно на Милва?

И от мен адмирации за хубавичката коса
  bouquet

# 384

Sassie,внимавай с пресата,защото аз по едно време също я ползвах всеки ден и знаеш ли как ми се накъса косата?!Освен това получих и цъфтеж,накрая един ден казах :стоп! И спрях да я ползвам,определено е по добре и вече не се къса ,както преди.
Пресата я ползвам отвреме на време,но не и вече всеки ден. Naughty
very nice ,права си за кичурите.И при мен все едно няма кичури,така че следв.път направо ще си взема в кестенявата гама и готово.

# 385

А как процедираш със сешоара? За колко време се справяш?
Не съм пробвала, но ми се струва, че цял ден ще ми отнеме.

Венис,
според мен зависи и от накрайника на сешоара,моят има толкова тънък отвор,че в началото си мислех:как ще минава въздух от там и как ще я изсушавам,но после видях резултата.
По принцип ми отнема от 15 до 30 мин. -направо си я суша,не я разделям въобще и мисля че се получава.Преди това слагам разни мазила и след това добавям кристалите на Сери.
Не вярвам да ти отнеме цял ден Simple Smile един път като свикнеш и после няма да усетиш колко бързо си се справила. Peace

Eti,този перфектен цвят на корените само с лонда колор 18 ли го постигна и как се води цветът?:
Деска,това го постигнх само с боята -  да,не е за вярване,но се получи много добре.При следващо боядисване,отново ще взема от нея.
Цветът се води платинено русо:
http://beautycosmetic.biz/images/londaalll.jpg
тук горе долу се вижда цвета.

# 386
Кой по-точно на Милва?

И от мен адмирации за хубавичката коса [/color]  bouquet
Ехеее..Годайва,то време не останало до появата на бебчо.
Иначе шампоана на Милва е хининовия.Много съм доволна и го препоръчвам. Hug

# 387
deskata_90 ,номера с,който се боядисах е 19,а моята позната -с номер 18.Надявам се че ме разбра,че май ми се стори че се обърка Wink

# 388
deskata_90 ,номера с,който се боядисах е 19,а моята позната -с номер 18.Надявам се че ме разбра,че май ми се стори че се обърка Wink

Мерси  bouquet.Сега ще пробвам с лонда 12.1 и ако не се получи после ще пробвам и тази.

# 389
май се поолях в писаниците си,но забравих да напиша,че кичурите си ги вадя....с ръце Grinning
От там  дръпна,от тук дръпна..тоест,в началото си мислех да пробвам с фолиото,но се отказах.Може би в неделя,когато вече сложа по тъмния цвят.На моята позната ги правих с фолио,първо разделях косата с гребен и взимах по равно от двете страни.

Общи условия

Активация на акаунт