Боя за коса - blond 12 (Клуб на блондинките)

• 54 935
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Ети супер ти е станал корена,направо не е за вярване че с тази лонда е станал цвета.И аз да попитам тази боя с 1 окислител 12-ка ли е,защото професионалната я продават с 2 а аз се правя с нея,но като ти видях косата взех да се замислям?

# 391
Ети супер ти е станал корена,направо не е за вярване че с тази лонда е станал цвета.И аз да попитам тази боя с 1 окислител 12-ка ли е,защото професионалната я продават с 2 а аз се правя с нея,но като ти видях косата взех да се замислям?
Нелина,с един окислител е,но дали  е 12 или 9 Rolling Eyes..незнам..не погледнах колко е,ще се информирам за да знам и аз.

# 392
Ети,колко израстнал корен имаше?
Направо ме хвърли в чуденка,уж исках по-тъмен цвят,ама ако този става добре в корените без блондор....
Тея дни ще трябва да се мацотя,ще взема пак 8 на Гарние,тъкмо да видя с наслагване какво ще се получи  Peace
A,Etii,този шампоан с хинин на Милва да не да мирише на гадно? Rolling Eyes

# 393
Направо ме хвърли в чуденка,уж исках по-тъмен цвят,ама ако този става добре в корените без блондор....
Тея дни ще трябва да се мацотя,ще взема пак 8 на Гарние,тъкмо да видя с наслагване какво ще се получи  Peace

Да, Годайва,
наистина и аз неможах да повярвам,имах израстнал околко един пръст корен и тази боя го покри.Тъкмо мислех пак дса смесвам блондора,че да мажа снего,но си викам:я да пробвам тази боя ,да видя какво ще стане.......
А шампоана въобще не мирише на гадно,така че смело може да купуваш.Аз онзи ден се сдобих с още два за 1.65лв.
Снощи като се прибирах ,и фризьорката за кой път ми каза,че много добре ми изглежда косата,че е порастнала много бързо и че вече по дължините не е накъсана..Че сега и тя се нави на Милвата Grinning

# 394
  • София
Здравейте Simple Smile
Ети, чудно е станало наистина. Аз за пореден път ще питам какви ти бяха на цвят естествено корените, че пак забравих  ooooh!
Аз днес ще намажа корените само с 9.1 на Гарние да видя дали ще се неутрализира рижото в корените и ако не стане вече ще мисля други варианти. Сега като постигнах вече така желания по-тъмно рус цвят в дължините май ми се иска пак да се изсветля Rolling Eyes

# 395
Addri ,естествения ми цвят е тъмно кестеняв.
Сподели после какво се е получилио с 9.1.

# 396
Аз съм решила утре да матирам малко корена с боята на Брилянс /понеже  нали само я изпробвах на кичур, та да не я хвърлям/. Незнам какво ще стане, ама ще стоя малко.
За първи път ще пробвам сама да се намажа. Да видим.

# 397

Да, Годайва,
наистина и аз неможах да повярвам,имах израстнал околко един пръст корен и тази боя го покри.Тъкмо мислех пак дса смесвам блондора,че да мажа снего,но си викам:я да пробвам тази боя ,да видя какво ще стане.......
А шампоана въобще не мирише на гадно,така че смело може да купуваш.Аз онзи ден се сдобих с още два за 1.65лв.
Снощи като се прибирах ,и фризьорката за кой път ми каза,че много добре ми изглежда косата,че е порастнала много бързо и че вече по дължините не е накъсана..Че сега и тя се нави на Милвата Grinning
Момичета, този шампоан от парфюмерията ли го купувате или от някоя аптека Rolling Eyes

# 398
  • Пловдив
Аз продължавам да съм в голяма чуденка кой номер на Лонда да си взема, нещо от 12-ките ми се иска...но не мога да реша още newsm78. 12.1 няма да е със сигурност, че ми става много бяло от нея, ползвала съм е години наред.
Пробвах маската за боядисвана коса на Орзен, не е за моята коса, и пърхот ми излезе от веднъж Confused. Ако някоя мацка от Пловдив е харесва, подарявам е!
Днес си купих ето тази http://www.stellabg.com/page/1/category/1/product/75.html , ако е това което съм ползвала преди години е най-добрата маска ползвана някога от мен. По-добра от проф. Лореал, Керастас и т.н. Беше изчезнала по едно време сега гледам сменили са малко кутията, дано маската да е същата Praynig.

# 399
Ети,супер е! Sunglasses А с какво вадиш кичурите?

И аз ти завиждам благородно за правата коса. Simple Smile Изправяш ли я или си ти е така права? Rolling Eyes
Обожавам толкова прави коси и точно заради това всеки ден я тормозя моята с пресата... ooooh! Днес дори си взех някакво евтино кремче за изправяне и предпазване от топлината на сешоара и пресата.Жената в парфюмерията каза,че много го купували. Thinking Ще го видим...
А аз влязох да си купя само лак за нокти. Laughing

П.С. И аз не издържам вече ,толкова ми се иска вече да се боядисам,но трябва да изчакам до 20 и някой,за да може да стане 1 месец от последното ми боядисване. Whistling

Това кремче на коя марка е и как се казва точно?

Ето това е кремчето http://www.nisea-bg.com/images/items/5477.jpg

# 400

Момичета, този шампоан от парфюмерията ли го купувате или от някоя аптека Rolling Eyes
Аз съм го виждала само в аптеките.В аптека "Марешки" със сигурност го има  Peace

# 401

Аз съм го виждала само в аптеките.В аптека "Марешки" със сигурност го има  Peace

Този шампоан толкова го хвалите,че няма как да остана безучастна и да не си го купя.
Щом го има в Марешки,за мой огромен късмет се сещам за една наблизо и още утре отивам и го купувам. Laughing Колко струва 1 лв и нещо ли? Rolling Eyes

# 402
Ети,супер е! Sunglasses А с какво вадиш кичурите?

И аз ти завиждам благородно за правата коса. Simple Smile Изправяш ли я или си ти е така права? Rolling Eyes
Обожавам толкова прави коси и точно заради това всеки ден я тормозя моята с пресата... ooooh! Днес дори си взех някакво евтино кремче за изправяне и предпазване от топлината на сешоара и пресата.Жената в парфюмерията каза,че много го купували. Thinking Ще го видим...
А аз влязох да си купя само лак за нокти. Laughing

П.С. И аз не издържам вече ,толкова ми се иска вече да се боядисам,но трябва да изчакам до 20 и някой,за да може да стане 1 месец от последното ми боядисване. Whistling

Това кремче на коя марка е и как се казва точно?

Ето това е кремчето http://www.nisea-bg.com/images/items/5477.jpg

И на мен ми го препоръчаха, но тогава не си го купих, а пък и за тези пари си мислех, че нищо няма да прави.
Взех едно друго,  не съм очарована, но ще си го използвам.
Да пишеш как е?

# 403

И на мен ми го препоръчаха, но тогава не си го купих, а пък и за тези пари си мислех, че нищо няма да прави.
Взех едно друго,  не съм очарована, но ще си го използвам.
Да пишеш как е?

Точно,и аз заради цената му се поколебах,но все пак го взех.Даже и да отиде в кофата няма да ме е яд,защото е евтин. Simple Smile
Довечера ще го пробвам и ще пиша,дали съм доволна.  Wink

А ти кое си взе?

# 404

Аз съм го виждала само в аптеките.В аптека "Марешки" със сигурност го има  Peace
При нас няма аптеки "Марешки", но ще потърся в други аптеки.

Общи условия

Активация на акаунт