Боя за коса - blond 12 (Клуб на блондинките)

• 54 934
  • 744
  •   1
Отговори
# 405

И на мен ми го препоръчаха, но тогава не си го купих, а пък и за тези пари си мислех, че нищо няма да прави.
Взех едно друго,  не съм очарована, но ще си го използвам.
Да пишеш как е?

Точно,и аз заради цената му се поколебах,но все пак го взех.Даже и да отиде в кофата няма да ме е яд,защото е евтин. Simple Smile
Довечера ще го пробвам и ще пиша,дали съм доволна.  Wink

А ти кое си взе?

Ето го,

http://aukro.bg/item935283071-fluid-za-izpravyane-na-kosa.html

Само един път го пробвах. Между другого го взех за 6лв.

# 406
Момичета,ако си направя тъмни кичури,как ще ги подържам като израстне корена.Ще тяябва ли да си боядисвам корена с руса боя и след това да вадя пак тъмни кичури или ще трчбва да си вадя само руси и тъмни кичури без да боядисвам корените newsm78? Eti,ти какво мислиш,понеже и ти си намислила да вадиш тъмни кичури?

# 407
Момичета,ако си направя тъмни кичури,как ще ги подържам като израстне корена.Ще тяябва ли да си боядисвам корена с руса боя и след това да вадя пак тъмни кичури или ще трчбва да си вадя само руси и тъмни кичури без да боядисвам корените newsm78? Eti,ти какво мислиш,понеже и ти си намислила да вадиш тъмни кичури?
Деска,
аз мисля по друг начин да се правя-както бях написала ,косата ми в по горната част е по къса,и когато ще правя кичури,то ще хвана горната част и ще я захвана със шнола,а по  дългата част ще правя кичурите,но няма да ги мажа в корените,тоест един два пръста по надолу,дори така да е,смятам че ще стои добре.ИНезнам..трудно ми еда го обясня,дано си ме разбрала.Видях подобна прическа и много ми хареса.

# 408
Мойта коса е съвсем малко етажирана и ако правя кичури трябва да са по цялата коса.Много се колебая,защото имам и изкуствена дълга коса и ще трябва да я направя и нея.Проблема е там,че може после да съжалявам и незнам дали ще мога да ги махна.Иначе ако се реша мисля да ходя на фризьор и да ми ги направят с тъмно пепелно русо.В понеделник ще се консултирам с фризьорката.ето цветът на косата ми в момента http://desislavkaaaaa.snimka.bg/friends/desi.434756.15549622 само че корените са ми по-жълти,но в понеделмик ще ги оправя.Според вас дали ще ми отиват тъмни кичури или по-добре да си я оставя така?

# 409
  • Пловдив
Деската аз на твое място не бих пипала косата, много добре си изглежда Peace....

п.п Гледах и в темата за евтините нешица много го хвалите този шампоан, ще взема да го купя....ако не ми хареса ще го дам на някой...

# 410

И на мен ми го препоръчаха, но тогава не си го купих, а пък и за тези пари си мислех, че нищо няма да прави.
Взех едно друго,  не съм очарована, но ще си го използвам.
Да пишеш как е?

Точно,и аз заради цената му се поколебах,но все пак го взех.Даже и да отиде в кофата няма да ме е яд,защото е евтин. Simple Smile
Довечера ще го пробвам и ще пиша,дали съм доволна.  Wink

А ти кое си взе?

Ето го,

http://aukro.bg/item935283071-fluid-za-izpravyane-na-kosa.html

Само един път го пробвах. Между другого го взех за 6лв.

Е,значи и твоят е на сметка.Но то пък какъв е смисълът като не си доволна.  Crossing Arms
Ще видим този моят продукт,как ще е.

А между другото,мислех да купя този
Него съм го ползвала и ми харесва. Wink

# 411
Деска, аз като си правих тъмни кичури, като израстнаха корени направих пак светли на цялата коса, но аз правех много тънки с шапка, а не както Ети смята да прави. И според мен тънки кичури ще ти отиват, но дебели-не. Ако искаш просто леко да потъмниш косата и да не се притесняваш, че жълтее (което беше и моята цел) направи тънки тъмно сиви пепеляви. Например с арома пепеляво русо-то си е направо тъмно сиво.

Този продукт на LineaBIO ще взема и аз да си го купя-ползвам техни кристали за коса и съм много доволна. Това са най-хубавите и най-добре миришещи, които съм ползвала досега, а пък са най-естините.
А пък този на Л'ореал, който е показала Sassie ми идва много тежък и не го ползвам.

# 412
Добро утро русокоски,

заповядайте на сутрешно кафенце!

# 413
Добро утро Grinning
Аз реших за сега да отложа боядисването, защото последното ми боядисване беше на 3-ти, този месец и са се минали само 10 дни от тогава. Та ще изчекам поне още 10 дни и до тогава съм в търсене на боя Crazy. Всъщност харесах си едно русо на Фара Елеганс, но не мога да намеря точна снимка на цвета в нета Confused Някоя от вас правила ли се е с такава боя и какви са ви впечатленията от нея?- аз не съм я ползвала никога newsm78

# 414

Добра да е Simple Smile
И аз съм го ползвала и също имам добри отзиви за него.

# 415
Мойта коса е съвсем малко етажирана и ако правя кичури трябва да са по цялата коса.Много се колебая,защото имам и изкуствена дълга коса и ще трябва да я направя и нея.Проблема е там,че може после да съжалявам и незнам дали ще мога да ги махна.Иначе ако се реша мисля да ходя на фризьор и да ми ги направят с тъмно пепелно русо.В понеделник ще се консултирам с фризьорката.ето цветът на косата ми в момента http://desislavkaaaaa.snimka.bg/friends/desi.434756.15549622 само че корените са ми по-жълти,но в понеделмик ще ги оправя.Според вас дали ще ми отиват тъмни кичури или по-добре да си я оставя така?
Деска,имаш много хубава коса, Peaceи според мен не си я пипай,и цвета ти е добре,и дължините също,а щом имаш и изкуствена,то тези кичури,ще те затормозят......

# 416
Деска, и според мен така косата си ти е добре. Аз на твое място не бих я пипала  Wink Някой с мнение за Фарата... Rolling Eyes

# 417
Деска,имаш много хубава коса, Peaceи според мен не си я пипай,и цвета ти е добре,и дължините също,а щом имаш и изкуствена,то тези кичури,ще те затормозят......

Деска, и според мен така косата си ти е добре. Аз на твое място не бих я пипала  Wink Някой с мнение за Фарата... Rolling Eyes

Деската аз на твое място не бих пипала косата, много добре си изглежда Peace....

п.п Гледах и в темата за евтините нешица много го хвалите този шампоан, ще взема да го купя....ако не ми хареса ще го дам на някой...

Мерси момичета за хубавите думи  Embarassed На мен ми се изкаше да направя кичурите,защото искам малко да я потъмня.Незнам.... newsm78 Ще се консултирам със фризьор

# 418

Добра да е Simple Smile
И аз съм го ползвала и също имам добри отзиви за него.

Вчера си го взех и аз,но на опаковката пише,че е за изглаждане.Интаресува ме дали предпазва от пресата?
Това за по-лесно изправяне ли е или за да защити косата от изгаряне при изправяне с преса?

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 16:00 от deskata_90

# 419
Да ви кажа момичета взех си маската на Орзен с мед, и хич не ми понася.  Sad Sad
Незнам защо?!

Общи условия

Активация на акаунт