Боя за коса - blond 12 (Клуб на блондинките)

• 54 933
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Душичка,
на Лорис с чесъна я имам.Ползвам я и нея отдавна.Много съм доволна.Няма да сгрешиш опеределено ако си я вземеш.Само хубави неща за тази маска мога да кажа.
Нелинка,
от Палетето и аз съм ''ощипана'' ConfusedИ аз се ''обазаведох'' със бакърени корени от него.Скалпа ми стана на лаки сухи точки които ме сърбяха и се лющеяха.Затова и направих два пъти маска с масла и нещата се оправиха.Засега черният ми списък и на мен е-Палете,Гарние и Лореал професионалната.От тях със сигурност няма да полавам повече.Ще опитвам различни бои докато не намеря нещо което поне да ме накара да кажа-е,това бива Laughing
Аврора,знам за какво говориш мацко.И аз такава краста имам.Като чух че Лондата правела хубав цвят и веднага и аз да си купя.Интересното беше че в сумати магазини проверих,даже в ХИТ който е огормен магазин и има всички бои-то точно този номер го нямаш никъде.Свършвал бързо ThinkingИ го намерих в едно квартално магазинче дето хич и не очаквах да намеря там този номер.Тъкмо се бях отчаяла Laughing
Ама косицата ми расте с луди темпове.За една седмица имам половин см корен...явно ми се отблагодарява за грижите,ама така пък ще се налага често да я боядисвам.Пууу...то не е едно Crazy

# 541
  • Пловдив
Аз съм ползвала почти всички маски на Лорис - много са добри, а дори сега има и такива без отмиване. Взех си тази за къдрави коси и съм мн доволна, но смятам и тази с шоколад и кератин да взема. http://-spam083-/SHampoani-balsami-maskilorys-c-81_113.html   Peace

# 542
Русокоски...аз реших Rolling Eyes
Тия дни ще пробвам Лондата и ако и тя не е моята боя,ще я потъмня.Тъмно русо ще сложа.Явно моят косъм трудно подава на бои.Дебел косъм,твърд и непокорен... CrazyСкоро ще съм тъмно рус амай...това скандинавското русо ми лази по нервата Laughing

# 543
Нелина 84, видях в един магазин, 4е продават ампули за коса - за скалп на рани след боядисване, мисля 4е бяха на денис, провери ако иска6 и пробвай...дано помогне ...

# 544
Хай лейдис! Ако премате нови мацки в отбора причислите и моята скромна особа.

Аз също се подвизавам в русата гама години наред кога по естествено кога по пепеляво, розовеещо и каквото още се сетите. Мацкала съм си какво ли не на главицата, благодарна съм че все още имам грива  Crazy, но никога не съм се обезцветявала. Доста полезна информация намирам при вас.

# 545
Добре дошла Евита Hug
Я сподели,ползвала ли  си Лонда? LaughingЧе мен сега това ме вълнува,нали с нея ще се мажа...че от тук се зарибих Crazy
Последен опит ще ми е да поддържам това бяло русо и ако не става,...ще взема други мерки Laughing

# 546
Да ползвала съм лонда и не съм впечатлена
Напоследък използвам само боите на палете, колкото и да са коварни с тях резултатите ми са били най-сполучливи, поддържам светло рус цвят със сивкав отенък
Сега съм се запалила да се мацам бяло-сивкакаво но нзн точно как да го направя. Видях такава коса и много ми хареса  Peace ако някой има идея ще се радвам на предложения

# 547
Момичета,а кой нюанс на русото придаваше по-розовеещ цвят на косата,перленото ли? Blush
Не искам сиво,а по-скоро нещо розовеещо-бежово... Rolling Eyes

П.С. Мацки,открих в нет-а боята на Лакме,ето я http://www.tigi.bg/shop/product.php?ProductID=176 точно това е тази,с която се правих аз миналото лято. Peace И май пак ще се насоча към нея. Grinning

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 22:22 от Sassie

# 548
Здравейте руси дами! Чета тук, но пиша рядко. Искам да ви питам нещо? Ще се боядисвам утре или в други ден, но не мога да реша точно какво да направя...Чудя се дали да си обезцветя корените и после да се боядисам или направо с боята да действам? Та да ви питам, ако се обезцветя, дали веднага да се направя с боя или след няколко дни? И мога ли да смеся 2 марки боя? Дали може да стане експлозия?

# 549
  • София
Здравейте Simple Smile
От смесването на две марки няма да стане експлозия, но можело да стане силна алергична реакция.

Аз днес разглеждах цветната карта на Лонда Колор, ама това 18 и 19 мнооого светли ми се виждат  Tired Харесаха ми два други цвята, но не знам дали и те ще се получат така успешно. Навремето ползвах на Лонда безамонячна след блондора и беше страшно трайна. Та затова сега и се чудя. Иначе от Гарнието съм много доволна как се справя с корените ми, но мнооого бързо се отмива  Confused

Джейн, ти катранената Милва ли ползваше? Защото може катранът да има матиращ ефект

# 550
Адринка,
не мацко,хининовия взех на Милва.И косата ми не жълтее.А косата ми беше ужасна шарения.В краищата сива(резултат от гарние 111) а от пред на бретончето беше златисто-бакърено,на кичури ooooh!Ама как стана номера да се оеднакви не знам.А това се случи веднага след първото измиване с Милва(хининовия) newsm78Майка ми е свидетел,изкора се жената посмисли че на петия ден след боядисването пак съм се боядисала Laughing

# 551
Адринка,
не мацко,хининовия взех на Милва.И косата ми не жълтее.А косата ми беше ужасна шарения.В краищата сива(резултат от гарние 111) а от пред на бретончето беше златисто-бакърено,на кичури ooooh!Ама как стана номера да се оеднакви не знам.А това се случи веднага след първото измиване с Милва(хининовия) newsm78Майка ми е свидетел,изкора се жената посмисли че на петия ден след боядисването пак съм се боядисала Laughing

Сериозно?! Shocked Такъв ефект ли има? Супер! Mr. Green
Аз все още не съм го пробвала.

# 552
Ето след като позлвах Милва
http://www.foto.bg/data/500/medium/snimki_0201.JPG
И ето как беше преди това
http://www.foto.bg/data/500/medium/snimki_010_-_Copy.JPG
Не знам на вас как ще действа,но кълна се при мен това беше ефекта LaughingКато зилязах от банята и свалих хавлията от главата чак бях така Shocked Rolling Eyes
Немога да си го обясня newsm78

А това,втората снимка,дето съм шарена е ефекта от Гарние 111 Twisted EvilНе искам да виждам Гарние повече.Преди да се боядисам не бях така шарена както след него ooooh!

# 553
  • Пловдив
Да ползвала съм лонда и не съм впечатлена
Напоследък използвам само боите на палете, колкото и да са коварни с тях резултатите ми са били най-сполучливи, поддържам светло рус цвят със сивкав отенък
Сега съм се запалила да се мацам бяло-сивкакаво но нзн точно как да го направя. Видях такава коса и много ми хареса  Peace ако някой има идея ще се радвам на предложения
С Палете 219 съм го постигала

# 554
ralykiss може това да опитам идните дни

Общи условия

Активация на акаунт