Изявявам се и аз. Писах срещу комшиите от горния етаж. Всеки ден ни тормозят с долна чалга! Вече 4 години. Снощи тая слоница вдигна целя вход на главата си. Вика, кряка....голяма истеричка! В крайна сметка се разрева и си призна, че не може да се справи със синовете си! В крайна сметка всичко тръгна от там, че за пореден път ни озвучиха и на Георги майка му се качи горе и им остави наредбата за обществен ред, да я прочетат и да видят, че нямат право да пускат силна музика през целия ден, не само между 14 и16 и вечер след 22. Няма да ви разказвам какво стана, защото е грозно много грозно! И тъй като си умираше да ме засегне (и явно не намери с какво) ми вика "Виж се к'ва си кльощава и слаба" при което аз
и не вярвам на "очите си" пък и на ушите си...не разбрах от какво трябваше да се засегна...ама й казах, че е слон
и имаше експлозия
Та тъй, смятам да ги тормозя докато не спрат с профанската си музика. А днес ми изкочи страхотна идея как да вадя пари на неин гръб, ще направя сайт (нали ми е част от професията), ама после ще ви кажа за какво точно! 

Знам си аз от едно време, че аугментинът е пълна скръб, ама що ли не казах на лекаря.Сега пие някакъв Панцеф...
Препоръчани теми