Има ли българи в Омск, Москва или МО?

• 52 240
  • 349
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте! Един въпрос към живеещите в Русия: имате ли представа (поне ориентировъчно) колко струва билет за влак България-Москва? Как е ЖП транспорта в Русия като цяло, редовен ли е, мизерия ли е? Всъщност станаха няколко въпроса, но ако някой ми отговори ще съм много благодарна   bouquet

# 16
  • Москва
Билетът за влак  е около 120 евро ( зависи от категорията. В интернет започват от 125 лева) Ако си вземеш двупосочен трябва да го ползваш в рамките на около 40 дни... (поне таквиа спомени имам от преди около 2 месеца, когато един от студентите тук после пътува).. За влаковете не мога да ти кажа нищо, но съквартирантката ми (рускиня) си ходи само с влак и казва, че го предпочита пред самолет.

# 17
Благодаря ти много за отговора   bouquet

# 18
  • France
Supernova, виж в сайта на агенция "Рила"- там са цените.
И аз имам въпрос, ама финансов:
Току що се чух с майка, която е в Москва. Сестра ми продаде наследствено апартаменче там и иска да прехвърли част от парите тук. Обаче, в московския клон на Райфайзенбанк са й казали, че не могат да преведат парите на сметката на майка в Сф... не разбрах защо, ама нещо свързано с прописката на майка ми в Москва. Ако ги преведат през Юнистрийм / поне така чух, нещо като western union/ й искат безумна комисионна. Решили са майка да пътува със самолет като вземе сумата със себе си- уж били проверили, че може петцифрена сума да се пренесе в Бг...
Дайте съвет как да процедират?

# 19
Здравейте на всички.

Малко в страни от темата но имам въпрос който ми е важен.
Накратко - интересува ме стандарта на живот в Москва. Имам предвид цени на квартири, месечни разходи за храна, транспорт и др за 1 месец. Просто цифра която да ми послужи за ориентир.

Имам оферта за работа и трябва да посоча сума която ще ми е нужна за да живея в Москва в рамките на 6-12 месеца.
Информацията ми е много важна и се нуждая от нея възможно най-скоро.
Предварително благодаря на отзовалите се!

# 20
  • Москва
Карта метро за цяла година- 11500 рубли ( грубо.Точно май беше 11360), квартирите,до колкото знам, са скъпи.Но зависи и къде са. Цените-има стоки, които според мен са по-евтини отколкото у нас, но има и други- доста по-скъпи... Определено най-големият ти разход ще е квартирата.

# 21
Момичета,извинявайте,че нахлувам в темата ви.Имам нужда от вашата помощ.Трябва ми Имунофан.Моля,ако някоя се съгласи да ми помогне да ми пише на лични.Спешно трябва да се сдобием с него,защото започваме химоитерапии.

# 22
  • Букурещ
Йо, много се надявам да мога да помогна  Hug

# 23
  • София
Момичета, може ли някоя от вас да ми даде сайт за недвижими имоти в Русия? Трябва ми нещо от сорта на Имот.бг, където да има обяви за наеми. Търся популярен руски сайт, а не тези, които ми излизат на първо търсене в гугъла.

# 24
  • София
Няма ли мами в Русия?  Confused

# 25
Здравейте. Търся някой, който да пътува скоро от Москва за България. Трябва да си донеса  кученце от Росия до края на октомври и в момента търся варианти. Ако някой има желание да ми помогне или познава сигурен човек готов да ги донесе нека ми пише на gambrina@gmale.com на лични или на телефон 0889909786.  
Естествено срещу възнаграждение  Wink

Последна редакция: пт, 14 окт 2011, 00:24 от Ancheto

# 26
  • София
Ancheto, по-добре разучи как стои въпросът със спедиторските фирми. Оказва се, че те имат опит в транспорта на домашни любимци и може да са по-полезни. Ако става въпрос за дребосъците от подписа ти, тогава е по-лесно, защото пътуват в пътническия салон.
Аз самата ще транспортирам два любимеца в обратната посока и до сега проучвах как стои въпросът.
С човек не мога да помогна, но зависи и от конкретната дата, защото се допускат до 2 кучета на полет.

# 27
милинка , благодаря ти . Спедиторските фирми съм ги проучила, но с тях доставката е по-бавна. Всичките ми кучета са от Русия и винаги с човек бяха. А за твоите до колкото знам е 50 евро за куче до 9 кг с клетката и пътуват в салона,а останалите са в друго помещение и цената е 80 евро. Моите момичета вече потеглиха от Москва и скоро ги чакам да пристигнат.
Успех и лек път на теб и твоите кученца  bouquet

# 28
Поздрави на всички мами в Русия! Peace Аз съм бъдеща мама, която от година живее в Санкт- Петербург.
Ако има и други мами в този град, ще се радвам да се запознаем.

# 29
  • София
Както се оказа, Русия не е популярна дестинация. Sad
Май ще сме само аз и ти в темата за Русия. Мога да бъда само виртуална компания, не съм в Санкт Петербург.

Общи условия

Активация на акаунт