LaRedoute.fr - 151 - Всичко за поръчката - 24.02 - 2.03

• 62 635
  • 1 056
  •   2
Отговори
# 690
emimimi, благодаря за отговора  bouquet

# 691
аз да се отчета с 2 пакета от 09.02
получих и мъжките шорти на Адидас,за които се чудих кой номер да поръчам на мъжа ми.В крайна сметка поръчх 48/50 ,но май ще са му широки.Като се прибере от работа и ги облече ще видим  Thinking .Получих и детските маратонки на Адидас в черно - супер са

# 692
  • софия
Дами имали още неполучили пратките си,аз вече се изнервих централно с колета за малкият от 30.01. парите са изтеглени на 8.02 ,а няма нищо.  bouquet

# 693
Дами имали още неполучили пратките си,аз вече се изнервих централно с колета за малкият от 30.01. парите са изтеглени на 8.02 ,а няма нищо.  bouquet

Чакам от 11.01 и 29.01. Ще дойдат, не се притеснявай.

# 694

Чакам от 11.01 и 29.01. Ще дойдат, не се притеснявай.
И аз чакам от 23.01 Peace

# 695
те пристигат пакети от тези дати още ти за колет се притесняваш.Спокойно има време

# 696
  • Пловдив
Да се отчета с малко снимки,днес получих 4поръчки идват разбъркани  Crazy ,чакам и от по-предни дати.
Черния панталон 162 и бежавия 36номер малко ми хлопат,още се чудя дали ще ги нося  Tired Получих и кафевите блуза и жилетка подарък с код риеьвхс, реалния им цвят е като на втората снимка
http://ivshu.snimka.bg/other/la-redoute.292549.17440771

# 697
Миналата седмица получих  това пуловерче хубаво е, приятна материя, но цвета - зеления няма нищо общо с този на снимката, по скоро бие на жабешко зелено, надявам се след няколко пранета да поизбледнее. Тази блуза уж е като на снимката, струва ми се доста уголемена, освен това на рамото не пада така както и пишеше в коментарите, които четох, ама дебела глава... на всичкото отгоре не знам кво съм гледала, че не съм видяла че се носи загащена, абе общо казано не е мой тип. За разлика от нея обаче съм приятно изненадана от тази блуза отговаря си на номера, тъничка е, но стои много добре. Тези сандалки- красиви са, отговарят си на номера и снимката, но ме стягат отпред, ама мен в момента всичко ме стяга така или иначе- ще се отслабва. Този бански 40размер и разни други неща, които са вече коментирани. По- късно ще кача снимки.

# 698
Аз също чакам от 11.01, но незнам пакет ли е или колет. Но се успокоих като разбрах, че и други още чакат. Ще чакам и аз. Simple Smile

# 699
Здравейте, искам да ви се похваля с получена поръчка, пусната на 18.02. Не мога да повярвам! А имам друга от 06.02, която не е пристигнала. Поръчах маратонки Найк 39 номер, за 25,8 Е, с подарък кафявите куфари, но пристигна с 2 розови чанти. Доволна съм от всичко, маратонките наистина са умалени, но това го разбрах, след като бях пуснала поръчката. Пак ще ги нося, леко ми стискат понеже кракът ми е тесен, но определено трябва да се поръчат +1. Снимки тук: http://sh1k3ra.snimka.bg/daily/laredoute.478763.all

# 700
Само не можах да разбера защо не ми пратиха кафявите куфари Thinking На фактурата пише референтен  номер на розовите чанти 652.9445 - същия като на кафявите куфари newsm78 Как мислите? Не че розовите чанти са лоши, но все пак......

# 701
И аз получих друг подарък, вместо сивия куфар са ми сложили покривка.А аз точно заради него пуснах този код.

# 702
Може ли получилите тези детски сандали да ми кажат дължината на стелката : http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324172220&doc … 8&Mode=Update

# 703
Искам да си споделя мъката. В началото на намаленията бяха пуснали едни балеринки Кикерс и аз съответно си ги поръчах. Такааа ... седя си и си чакам колетчето и като пристигна какво да видя. На кутията пише No 40, noir (както трябва да е) а вътре сандалки Кикерс, отгоре на всичко размер 41  Tired Така освен че се обзаведох със сандали, които са ми големи взех че се и набутах, защото балеринките струват 21.97 евро, а сандалите (доколкото се сещам) бяха 6 евро. Та се чудя какво да правя - да им пиша, да ги връщам ... аман ... тази година не бяха проблеми с карти, блокирани суми, че и това  Rolling Eyes

# 704
момичета  да ви попитам за разликата в  дънките - morpho standart  i  morpho tres mince.
Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт