Отговори
# 675
  • София
а къде са дамите които раздаваха пищовите доскоро? newsm78 явно като си взеха паричките и веднага забравиха какво говореха  ooooh! аз за съжаление,както казах не мога да присъствам на протест (пък и не чух някой от София да каже,че ще има или съм пропуснала  Blush ),но както и да е.подкрепям майките,които ще отидат да отстояват правата на децата ни-моите искренни уважение за всички ВАС  smile3501

едит
в темата за протест пред Столична община няма нито една заинтересувана софиянка,освен авторката (abeni_83   bouquet ) много е жалко  Confused

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 22:06 от isp_mam4e

# 676
искренно ти благодаря за подкрепата.мила 84.До утре.

# 677
И АЗ СЪМ С ВАС. МАЛКИЯ Е БОЛЕН И НЕ МОГА ДА ПИША ЧЕСТО, НО ВИ ЧЕТА РЕДОВНО. ПРИ НАС НЯМА ПРОТЕСТ, НО АЗ ЛИ4НО ЩЕ СЕ ОПИТАМ ДА СЕ ОПЪЛЧА И АКО БОГ РЕШИ ТОВА ЩЕ СТАНЕ В НАЦИОНАЛЕН ЕФИР.

# 678
 newsm78аАми лично аз раздавах #2gunfire но утре сам там за да раздавам  отново. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 679
Кристина 23,разочарована съм от това ,което пишеш,че няма желаещи.Проявете малко воля!

Ами какво да ви кажа,влезнах в Димитровградската тема опитах да надъхам майките,но накрая ми казаха-"Отиди да протестираш в Хасково",аз обаче нямам възможност да отида там а и май и там няма да има протест,много съжалявам.А какво стана с това разрешение от кмета,протестиращите градове получиха ли?Интересно ми е дали може да се мине и без него.И подкрепям идеята,ако може някой да снима протеста и да го качите тук.

# 680
  • Mediterraneo
Имате ли разрешение за протести? Доколкото знам, се подава молба с входящ номер, после се чака разрешението. Как успяхте за 3 дни, единият от които почивен, да получите разрешение за протест?

# 681
Ами и аз това искам да знам.

# 682
  • Бургас
Ами, Тарталета, аз го писах това още във вторник, защото съм организирала протест в Бургас и донякъде съм в течение на правилата. Никой, обаче, не потвърди, че кметът на съответната община е дал разрешение newsm78
Аз с ръка на сърцето казвам, че не желая да участвам в този протест, защото не припознавам в съществуващата петиция своята кауза. Ако успеем да измислим нормално писмо с нормални искания, ще помогна с каквото мога. Илиана подхвана добре нещата във вторник, дано има време днес да се завърти насам да видим как ще продължим.

# 683
Ами нямам представа за София дали някой не е свършил това с бюрокрацията около протеста,но като виждам колко желаещи има едва ли.Аз имах план днес да отида до общината и да се опитаме да направим протест макар и друг ден ,защото срока за разрешение бил променен на 48 часа и няма как за четвъртък ,но няма да мога.Дъщеря ми която е на 2г.е с някакъв вирус и няма на кого да я оставя.А и аз сама ли да направя протест ,никой не се заинтересува .Хайде да се организираме повече мами от столицата .Аз съм от дълбоката провинция от 2 г живея и работя в София и разбира се не познавам много хора ,с малко дете не съм успяла да завържа познанства освен мамите в квартала,а работя нощем и през деня почивам нямам и връзки дори.С няколко думи искам да кажа ,че сама не мисля ,че ще мога да се справя ,нека да се включат и други майки да подготвим и направим протест да покажем че можем .

# 684
Искам да питам майките от Разград:
Имате ли разрешение за днешния протест,пред Общината?
Аз все още,нямам детски  Crossing Arms

# 685
Някой знаели дали ще има протест в Бургас.

# 686
Тази тема пак запостя.

# 687
Хайде бе момичета,дайте инфо в протестиращите градове имат ли разрешение за протеста,че да знаем дали е задължително.

# 688
  • Mediterraneo
Разрешението е задължително! Не може да се протестира без разрешение. Но явно за протестите днес никой не е пускал молби никъде. Всъщност не е организирано нищо никъде. Отново само приказки...

Голди, аз също не бих участвала в протест за исканията в петицията. В другата тема съм изложила доводите си. Не се подписвам под тези искания, така формулирани!

# 689
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=478986.new#new
Направих тема за обсъждане на исканията .
Моля включвайте се с идеи.
Пишете на кирилица и пускайте проверка правопис.Все пак сме млади интелигентни майки  Grinning
Пуснах в нея само първата ми идея ,защото нямам много време .

Общи условия

Активация на акаунт