Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 14

• 43 016
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
Cheburashka, ви като я нямаше тази вечер  Ферхунде да ни направи някакъв сеир, трябваше да чепкаме нещо по темата, и твоите чехли ни попаднаха в полезрението Joy, но ние го правим съвсем добронамерено и кротко

чепкайте си ги мойте чехли няма проблеми Peace
само се очудих колко много ни личи като го няма филма и как говорим и се дрънкаме за глупости  Hug

# 121
важното е че е безопасно за всички, ще   sleepuu ли?

# 122
Малииии,вижда се кои сме нощните птици Grinning

# 123
  • София
А като обсъдихме чехличките, на мен ми е интересно, че се чукат и с варени яйца (както ние с боядисани Великденски). Показаха момченцата при Фикрет, но и в други турски сериали се видя. Та се замислих, кои ли от балканските държави го правят още това, независимо от религията, някой знае ли?

# 124
Сигурно за пръв път обсъждат толкова много чехли в форум Laughing .. Другият Четвъртак какво ще обсъждате?? Simple Smile

# 125
важното е че е безопасно за всички, ще   sleepuu ли?

съгласна съм  Peace
лека нощ на всички и сладки приказки на тези дето остават

smile3524

# 126

а, да, ама и милото ми до мене яко стреля с калашника в някаква игра, аз съм на лаптопа, всеки си се занимава с каквото си се занимава, от време на време се целуваме и така докато ни се доспи smile3507

# 127
Сигурно за пръв път обсъждат толкова много чехли в форум Laughing .. Другият Четвъртак какво ще обсъждате?? Simple Smile

роклетата на ферхунде става ли newsm78 или нещо да търсим кусури на Охлуз

# 128
Е,другия четвъртАк ще минем по-нагоре,може да е чорапките Laughing

# 129
  • У ДОМА
вярно !!! липсата на сериала май ви се отразява доста депресиращо???щом опряхте до чехличките!
ами аз съм ЗА чехличките и събуването на обувките!!!обувките са най мръсното нещо !
не случайно в ислямския свят са го разбрали отдавна това!защо  да  пренасяме боклуците от улицата вкъщи!!!ами просто не е хигиенично!

# 130
 Cheburashka, лека нощ baloni

# 131

роклетата на ферхунде става ли newsm78 или нещо да търсим кусури на Охлуз

Е..за Олуза всички ще кажат ,че е подъл но е хубав Laughing Можеби танците който мая баба ви Джаврие?? Flutter

# 132

Али Ръза, събудихме ли те, но пък - липсваше ни

# 133

а, да, ама и милото ми до мене яко стреля с калашника в някаква игра, аз съм на лаптопа, всеки си се занимава с каквото си се занимава, от време на време се целуваме и така докато ни се доспи smile3507
Пак си добре,а моя хърка като звяр,върви че спи Crossing Arms

# 134
стана ми ясно защо още будуваш Joy, много е изнервящо, знам го

Общи условия

Активация на акаунт