КГБ-94 Клуб на готините баби

• 42 131
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
  • тук и там
Честит празник,мили приятелки!
Бъдети живи и здрави,обичани и любящи съпруги,майки и баби!
Арита много щастие и късмет на обичната ти дъщеря!
И едно клипче за всички вас!

http://bg.netlog.com/go/explore/videos/videoid=bg-498006
Приятно прекарване на празничната вечер!

# 376
  • София
Арита,честит рожден ден на дъщеря ти! Да бъде здрава,щастлива и обичана!

# 377
Благодаря на всички за чудесните пожелания!
Дай Боже, да сме живи, здрави, щастливи, обичани, влюбени дами с късмет!
Времето във Варна е .......а бе, мартенско!!! Обаче, като влязох тук ми се напълни душата, сърцето, окото, всичко!
Диди, стихотворението ми хареса, смятам да го прочета утре вечер в заведението на банкета ни с Пенсионерския клуб, бях приготвила друго, но това по ми допадна.
Приемам и други предложения, моля, помагайте да се прояви културно-масовичката!!! Joy

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЪЩЕРЯТА НА АРИТА,
ДА Е ЖИВА, ЗДРАВА, ОТ ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ ОПИТА,
ДА ЗНАЕ, ЧЕ ЖИВОТА Е ХУБАВ, ЖИВОТА Е ЛЕСЕН,
КОГАТО СРЕЩАШ ДЕНЯ С УСМИВКА И ПЕСЕН!
                                   НАЗДРАВЕ!

newsm59 Two Hearts Flowers Four Leaf Clover

# 378
  • Кубрат/ Пишурка

Диди,А дали е сбъркал Господ? Thinking

Фурийче,хич не е сбъркал! То друго като няма (голям бюст, манекенски размери.....) поне разум да има!

Наздраве с :

# 379
  • в малка спретната къщурка
Айша,Янче, Наздраве !

При мен с бяло вино,от "Бучни пръчка,пий вино" Joy Joy Joy

Римар,много са ти трудолюбиви колежките и то на връх 8-ми март. hahaha

# 380
  • София
Вече няколко пъти през деня се опитвам да пиша, но безуспешно. Малкият юнак Владимир все не ми позволява. Два пъти бях написала цял ферман, той натисна нещо и всичко изчезна. Отказах се. Сега си легна да спи и аз седнах да попрочета малко по-назад. Имали сте срещичка, съжалявам, че не бях в София. Но се надявам на следващата да присъствам. Много сте готини, готините баби!!! 
Честит рождения ден на момичето на Арита! Да не се отърве от здраве, да бъде обичана, да има много приятели и да посреща още много, много рождени дни!

Момичета, да се почерпим за празника с нещо лекичко. Наздраве!

# 381
  • София
Толкова неща исках да пиша, докато ви четях назад, но "изфиряса" от главата ми.
Танитка, да си жива и здрава на патерица! Желая ти винаги да си с такова чувство за хумор и заразяващ ищах за живот! Това  е за теб

Виждам, че има и много имена, непознати за мен (не, че някого познавам, освен виртуално, де) и още не мога да се ориентирам. Надавям се скоро да опозная всичките!  newsm03

# 382
  • София
Марина, добре се завърна. Радвам се да те прочета.
На срещата - очаквахме, ако си в София да минеш поне за малко. Нали беше близо до вас.
Аз все казвах на останалите, че явно не си в града, след като не дойде.
Влади радва ли се на снега днес?
Ани се прибра и ми връчи букет от розови гербери.
Бях  отвикнала да получавам цветя от детската градина насам.
Пламен още е на работа в пицарията, прави се на доставчик. наредила съм му да ни уважи с вкусна торта.
Утре ще си я хапваме.
Лека нощ от мене, че ще ме пъдят.

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 22:38 от Aisha

# 383
  • София
Айша, да аз живея близо до мястото на срещата -  една пресечка успоредна на "Патриарха"  и перпендикулярна на "Витошка", посока НДК и ако бях в София, разбира се, че щях да дойда, а ако имах някакъв неотложен ангажимент с Влади, щях да мина с него за малко, поне да се запознаем. Но... там, където бях нямах достъп  до ком, та да ви информирам.
Влади се радваше на снега, когато беше навалял много и можеше да се вози с шейна и да го пипа с ръчички, днес през прозореца само го гледа.
Аз също получих букет от жълти рози. Обожавам жълтите цветя.
Моята щерка днес пак беше на изпит и то от 17 ч. Как ги измислят тези часове за изпит - да им се чудиш!
Владко ходил миналата седмица на ясла, още ходи само до обяд, но се скъсал да реве. Единият ден дори извикали майка му да си го вземе и по-рано, че не спирал да плаче. Сега е пак при мен, защото нещо е хремав, но от другата седмица мислим пак да го водим. Не знам как ще свикне в тази ясла. Дано да е по-безболезнено.

# 384
  • София
Марина, ще свикне. Просто трябва от начало да остава цял ден и да знае, че там, при децата е интересно. А за болестите - докато си изгради имунитет ще си боледува. Може и няколко месеца, може и година.Ани сама пожела да ходи на ясла, беше на 1.9 м. Не еплакала, бързаше да влезе първа за да докопа играчките. Ревяха и деца и майки, а аз се чувствах пренебрегната. Моето не страдаше за мене. Боледуваше до 5 годишна. Тогава и махнахме трета сливица и започнах да и слагам противогрипна ваксина. Пак си боледуваше, но някак си по-леко.
Колкотои да го пазите, другите ги водят болни на градина. Заразата се върти из групата, но децата си искат своя среда.

# 385
Марина,  Heart Eyes Hug благодаря за пожеланията! И ти да си жива и здрава, и дай Боже да се запознаем "истински"!

Малката ми щерка работи в София, има квартира, така исках да й погостувам ден-два и да се видим със софиянки там на "на ъгъла", но заради майка ми не мога да мръдна, а тя си намери работа във Варна и до седмица ще приключи и ще се прибере. Измъчи се и тя, и Бори, пък и аз с това нейно пътуване Варна-София, София-Варна........

Ориентирам се към кревата, че утре аз ще водя внука на у-ще, да не се прозявам в автобуса!

Л  Е  К  А        Н  О  Щ !

smile3524

# 386
  • в малка спретната къщурка
Добро,утро!
Направо се чувствам като Снежанка Joy,какъв сняг newsm78,какво чудо newsm78,а продъпжава да вали. hahaha
Днес ще си стоя на топло,с плетка в ръце и ще си отмарям на воля.От вчера следобяд нямаме вода и още една задача ми се оформя,да чакам водата да дойде. hahaha

Лек,приятен и усмихнат ден Ви желая !

Компа ми прави номера,ако заотсъствам повечко,да знаете кой е виновника. : Mr. Green

# 387
  • София
   Добро утро момичета! Кафенцето днес е от мен.След малко ще излизам за раябота.До довечера! Приятен ден!

# 388
  • тук и там
Добро утро и от мен!
Яжка,Благодаря за закуската,кафето и чайчето.Помислила си за всички.
Аз си изпих лимонките,почнах ги вече.Та до обящ ще съм с тях.
При нас е истинска зима.Вали,вее и трупа.Добре,че за сега имаме ток и вода.
Марина,всички деца свикват да ходят на ясла или градина. Оставете го през целия ден и по рано следобяд си го вземайте.Моята внучка така до обяд ходеше на градина,после я оставиха за целия ден,та до ден днешен иска само да е до обяд и все пазарлъци прави да не ходи на градина.
Лек ден на всички!

# 389
                    Добро утро,момичета!
Единият ден дори извикали майка му да си го вземе и по-рано, че не спирал да плаче.
                    Марина,да те успокоя ,че това е редовния им номер да си намалят бройката на децата поне за след обяд.Неда съм я наблюдавала / нали е в моето ДЗ/ и тя си играе навън и хич не плаче,а като се съберем у дома и дъщерята вика,че два пъти и звъняли за да я вземе на обяд.Аз обаче не съм видяла ревящо дете.Накрая ми писна и дядото започна да си я взима на обяд и обажданията престанаха.Така,че аз трудно бих им вярвала,че реве цял ден.И сега съм с малки и да заплаче някой е точно за една минута докато види гърба на родителите си. Laughing Преди години убеждавах един приятел,че щерка му не плаче,а той ме гледа с едно недоверие.Да,ама му се наложи да се върне 10 минути след като я остави ,защото забравил раницата с друшките в колата и стои гръмнат и вика "ама то никой не плаче" Тогава бях педагог в яслата.След това като се нацупи малката той и викаше,  "аааааа няма да ме разиграваш от малка и хич не плачи,че видях за кого е предназначена разплаканата физиономия"  Laughing И сладурката спря за една седмица.
                  Лек ден!И зачезвам,че на майка пак и е ставало лошо и са викали линейка.Направо се чудя какво да правя.Да бях лекар поне. Sad

Общи условия

Активация на акаунт