СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 18

• 19 205
  • 751
  •   1
Отговори
# 285

Днес времето ще е чудесно и ще сме навън цял ден! newsm44

Така си мислиш само...
Следобед го дават да вали! Wink

# 286
Честита баба Марта, желая здраве на вас и вашите семейства!!!

# 287
  • sofia
Добрютро и от мен! За спането - харесвам лафа, че и бебетата са, като хората. WinkВсяко си е различно, с различни потребности и физиология. За правописа,  гледам, пак се дърляме. Който е неграмотен, изобщо няма да се трогне, щото не му дреме. На мен пък ми е смешно да чета някои бисери. Ако пък е твърде зле - не го чета и готово. Отивам да чистя, че довечера ще имаме гости. Забравих да се похваля, че Петко ще си има първо братовчедче! Дано този път всичко е наред, че миналата бременност,  на жената на чичо му, завърши със спонтанен аборт...Стискаме палци и може би, ново септемврийче, ще се появи на бял свят!

# 288
  • София; Дружбето
Честита баба Марта Hug

# 289
Честита Баба Марта, живи и здрави!   bouquet

Честит ми първи ден на диета  Crazy

Не ни върви на нас с градината - заведох Бужи сутринта, те в карантина, имат варицела. Ма като все да ме убеждава сестрата да го пусна, така или иначе бебето може да се зарази и в магазина...  Shocked Върнах го, струва ми се твърде рано да се шари Свил, а Божидар съм го навирала преди в болни и не е лепвал шарка, баш сега ще вземе да цъфне.

Я да ви покажа моите момчета

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 09:28 от Atrakcia

# 290

Днес времето ще е чудесно и ще сме навън цял ден! newsm44

Така си мислиш само...
Следобед го дават да вали! Wink
Стига деее! Sad

За спането забравих да напиша newsm78Ива спи сутрин около 30 мин.След обяд прави тричасов сън от 15.00до 18.00.Вечер заспива към 21.00 до 7.30-8.00ч.Кришка добре го е написала,че всяко бебе е с различни потребности!!! Peace

# 291
  • София
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ МАЙЧЕТА И БЕБОЦИ!
Да сте бели и червени,румени и засмени!

Лъки,имам предвид,че са казали на зет ми да им даде
пари,за да задвижат процедурата и да я издирят къде е в момента!
Да,тя е пълнолетна,но майка ми се опасява,че нещата не са такива
каквито изглеждат и тя е против волята си с него,макар че друго казва.
Ето,за това става дума!
Ладида,извинявай,ако съм обидила мъжа ти.
Не исках!  bouquet  bouquet  bouquet

За спането,тя си е така отдавна.Ще видим утре какво ще каже педи!

# 292
Добро утро!
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

Днес съм на ръба на силите си - от нервна гледна точка. Няма да се обяснявам или оправдавам защо. Но просто споделям - сутринта със сериозен тон обяснявах на Валери, че ако продължава така, ще си има побъркана майка.  Crazy Така като го споделя и осъзнавам, че просто съм нервна и не е толкоз безнадеждно положението.
Сега в този файл, който пуснахте за спането на бебето, пише че ако продължава да се събужда след 6-ия месец, трябва да се свържем с лекаря си. От снощи Валери е на шест (но няма да почерпя, `щото няма 29-ти), а пак се събуждаше newsm78 - май трябва вече да се притеснявам.
Инъче след като съм го приспала почти вече застанала на челна стойка, `щото от 40 мин. е супер киселяк, но не заспива, спи по час-час и половина. Понякога само 30 мин., но доста често по повечко (имаше период, точно 30 мин. и наново киселчок, ужас). На разходката спи различно, но поне не ми се налага да правя челни стойки. После задължително трябва да си поиграем преди да го сложа пак в количката. Следобед му е още по-трудно и спането и приспиването. Къпем се към 8.00 ч. вечерта и оттам-натам различно. Поняког спи три часа, а понякога не успявам даже да се изкъпя Tired Tired Tired.

Явно съм лоша майка, защото усещтам, че няма да издържа дълго на това темпо.

# 293
Добро утро и [[Честита баба Марта

От прочетеното- спим подобно на Ангел на Емир, а относно разликата на децата и аз като че ли предпочитам да имат поне 4 год. разлика.
Само да се похваля, че съм с нова прическа ( даже и фанта ми дадоха  Mr. Green). В събота заминаваме за Пловдив, после една седмица на Боровец и по няколко дни в София и естествено в Лом (мъжО е от там). Тръпна от нетърпение малко да сменим обстановката  Party

# 294
  • sofia
Мая, не се притеснявай за Валери. На приятелка бебчо е на 8 месеца, а се буди да суче по 2-3 пъти на нощ. До дете е. Някои дечица имат нужда от утеха, заради зъбки, или просто така. Само майките се мъчат, уви... Wink

# 295
Мая наистина не се тревожи. Аз имам приятелка, чийто син се будеше до годинка и половина да цока вечер  Hug

# 296
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
Пожелавам ви здраве!

# 297
                                                        ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
                     Пожелавам на нас и семействата ни да сме здрави, много влюбени и усмихнати!

# 298
  • Пазарджик
Честита баба Марта!

За съня: през деня спим по 30-40 мин., 3-4 пъти ако сме в къщи, а в количката може  и 2-3ч. Вечер лягаме късно към 23ч. и спи от 10 до 12 часа  различно е, в зависимост от съня му през деня, но спи при мен, а в неговото легълце спи по 30мин.  Cry, много се притеснявам до кога ще е така с баткото не съм имала проблеми  и той лягаше по-късно, но си спеше сам. Надявам се като започне да се изморява повече да спи по-дълго и без мен.  
През ноща задължително се буди да яде на 3-4ч., не прави дълги почивки, а през деня даже на 2ч. се храни, а имам кърма  и би трябвало да му стига за по-дълго. Мисля, че е мързелив  и суче само докато струята е силна.  Wink

Честити месечинки бебоците родени на днешната дата!   bouquet

# 299
  • Испания и Стара Загора
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!!

Тази нощ Андреа пропусна яденето.Обикновено я будя да яде към 6ч,но днес сме спали.За това се събуди в 8ч гладна. Crazy
Имам една позната,и нейното дете е на 4,5г и още яде 2 пъти през нощта АМ.Но според нея било нормално и изобщо не прави опити да го отучи. Thinking
За правописа-няма да коментирам.И на мен ми е трудно да чета някои постове,но не мисля,че това е причина да се караме и много мами да не искат да пишат вече в тетмата. Peace

Общи условия

Активация на акаунт