СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 18

• 19 205
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
  • До хладилника, който обичам
Бу, защо не се отваря това портокалово сладко( линка води към някакъв станен сайт)? аз тъкмо реших да го правя и то... Crossing Arms
Хихих, изяла съм една буква от адреса и гледай какво става Laughing

Сладкото.

Хубави мартенички показвате  Grinning

# 361
  • София
Преди 8-ия  ooooh!, ко ма напраи ти бе жена. Браво  Hug

Според мен имаше предвид преди 8-ми март Wink

Само Никола ще си остане незахранен накрая с тия обриви Tired Макар че днес докато ядях една круша така жално ме гледаше, че му дадох да си близне. Ей след това не ми пускаше ръката с крушата hahaha А онзи ден се опитваше да извади солетите от устата на баща си. Определено е готово детето, и с лъжичката се светна какво трябва да прави. Утре сме на консултация и ще видим какво ще каже педката.

# 362
Егати, сега не знам Катето от какво се обрина-от 2-те лъжички тиква или от нещо което аз съм изяла  newsm78 Но определено има малко повече обриви от сутринта. А и акото й беше слузесто и гадно миризливо, но пък с по-добра консистенция от обикновено   Thinking Май ще спирам захранването  Crazy Егати и летящия старт направихме  ooooh!

# 363
  • Варна
Мерси Бу, утре ще се пробвам Flutter

И ние сме така с лъжичката- иска да я докопа и сама да се храни Crazy Мисли, че ще става по-бързо от колкото, когато аз я храня... hahaha
Всичко опитано до сега ни харесва, а тиква с банан е фаворита ни!   chef...Много хубави бебешки манджи готвя аз... bowuu

# 364
  • София
Много са ви хубави мартеничките на всичките Grinning
И аз не съм захранила още....и хич не ми се почва, но каквото  и да го мисля, Ангел си е готов...откога точи лиги и гледа влажно, когато ние ядем...пък и вече много се надига и се опитва да сяда. Май ще седне преди да се научи добре да се обръща newsm78
Купих пюрета, ама дори и като ги гледам не се изкушавам...пък и ще ми е интересно какъв ще му е хемоглобина като е бил само на кърма..
Есим...нямаш си работа и сега ще си мисля за тия бонбони с бренди Crossing Arms

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 20:31 от EmiR

# 365
Не знам какво да го правя.  Thinking Thinking Усилено си смуче палеца - на крака.... Joy

# 366
  • София
Venilove  Joy снимай, снимай... Grinning

# 367
Умирам от яд, че не снимах. Бях мазна до лактите от олиото, тъкмо го мажех след баня.

# 368
  • София; Дружбето
Преди 8-ия  ooooh!, ко ма напраи ти бе жена. Браво  Hug

Joy осми март, че тогава сме на ваксина

# 369
  • Испания и Стара Загора
И Алекс ,като беше малък си смучеше палците на краката.Андреа от няколко дни започна и тя да си ги смуче. Wink

# 370
Добър вечер  Hug
Честита Баба Марта! Бели и червени, весели и засмени  Hug
И ние не сме се захранили още. Пък и хремави.... сополите минаха, сега гласчето и е все едно е викала цял ден за Левски, това нормално ли е  newsm78? Ако не се оправи, утре ще звъня  да питам, макар че нищо друго и няма.
Нашата къща е цялата в бели и червени конци Crazy В петък правили в училище мартеници, в резултат на което Боряна има около десет мартеници, а аз само вървя и събирам остатъците от несполучливите опити  ooooh!
Надина, мартениците са ти страхотни.
Venilove Joy
Много хубави мартенички видях  Heart Eyes Трябва и аз да я снимам скоро
esim бях забравила за тази вкуснотия аз страхотни са

# 371
На мой Борис днес нещо не му е ден. Сутринта го оставих кисел, сега като се прибрах в 15 и 30 жената ми каза, че не е мигнал и непрекъснато плачел. Та от 15.30 до сега съм го разнасяла напред назад и плаче неутешимо. Едвам го приспах и направо не знам къде се намирам.  Tired

Захраних Свилко днес с картоф
Струва ми се, че трябва да номинираме 1ви март за деня с най-голям брой захранени септемврийчета.  Mr. Green
Бобко също днес е сефтосал картофа, но според моята Биси, много му се е усладил и е опаткал 4-5 лъжички.

Бебешонделче, картофите в уреда за колко време ги правиш? Аз сутринта тръгнах да разопаковам уреда, ама нали съм си малко абориген реших да изчакам Пепо довечера той да прочете инструкциите и направо като на малоумна да ми обясни първо картофите как да ги правя.  Tired

В книжката си пише всяко нещо по колко мин. мисля че картофа беше 25  Peace

Ние не сме се обличали като мартеница, даже и не съм си го представяла като идея  Crazy Ама сме мъже все пак де, не си го представям в бяло и червено. Ама днес му сложих един анцуг от джордж, без ластичета и ми прилича на самурай с него  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 21:30 от BebEshOnDeL

# 372
здравейте, момичета. на всички казвам честита баба марта. весели, засмени, живи и здрави на всички  Hug
 ние използваме всяка възможна минута за разходки. всичко при нас е по старому.

# 373
Още повече, че в началото Дени беше унесен по цял ден и ме предупредиха, че може и да не му стига кърмата /както и се оказа/ и когато гладуват системно децата могат както да протестират неистово, така и да са унесени целодневно, за да пестят енергия  Peace

Тук не съм съгласна Naughty Лора ми спеше по 21-22 часа на денонощие и така до 3 месец включително. Будеше се да яде и веднага заспиваше. Бях се ошашкала малко що така, но си наддаваше доста, така че е абсурдно да е била гладна и да е пестяла енергия. За бебе на месец е нормално, но не ми се виждаше да е за бебе на 3 месеца. Все още си е само на кърма, предполагам е около 8,500  някъде. Мисля по случай националния празник да я почерпя  с първото й пюре!  Mr. Green Тъкмо каката ще е у дома и ще гледа. Но ще рухне лъжата ми, че Лора няма зъбки и затова яде само мляко от мама. Как ще обеснявам сега що яде пюре newsm78 Кой ме би по главата, ама... smile3538
Днес бяхме при педи, Зоята е здрава и утре на градина Wink

Бебешондел:малка е доста и почти нищо не побира, имам я същата. Peace

Много са ви хубави мартеничките на всички Heart Eyes

# 374
Цвета  Joy вече нищо не ме изненадва, то много изумени станахме майките  hahaha

Момичета много ви благодаря за комплиментите за мартеничките, наистина ми пораснаха крила обаче, цял ден едва стъпвам по улицата.

А пък сега да кажа, че Боб изпада в амоково състояние при приспиването вечер, вече трета вечер подред ми прави номер, след като го накърмя, го оставям уж да си заспива сам, но малкото човече започва да реве. До тук нищо лошо, таткото се заема със задачата - приспиване, бебето продължава да реве, таткото вече подскача из стаята, пеейки ( по дяволите така ли се пише тая дума) спи сиво зайче и какво ли не, бебето извива мощен глас-граничещ с евентуално обаждане в закрила на детето от добри съседи, а таткото не стъпва вече по пода. Накрая не издържам (ама това не издържам, е след около 20 минути) и се появявам в стаята, гушвам бебо, веднага спира да реве и докато си завърша песничката вече е заспало ангелчето на мама  Heart Eyes. Питате се защо толкова вечери подред го мъча първо бебето, а после и таткото, че и аз-ами искам на 8-ми март да духна с приятелки за едно коктейлче и май няма да стане, предвид ревливото бебе. Що е таз любов към мен, нИзнам, ама хем ми аресва, хем хич ама.

Елеста все ще те питам сама ли си правиш пюретата, че все едни интересни ми се струват като експерименти.

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 22:00 от Nadina

Общи условия

Активация на акаунт