СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 18

• 18 864
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
Атракция чела съм, че режима н Дюкан, ама третата фаза и то олекотена, става за кърмачки. И аз имам крещяща нужда от диета, ама все отлагам...
Дайте я тази диета де  Thinking Рових в нета да я видя, но не открих подробно описание.

# 61
Ивилда мила кафето качва кръвното така че недей да пиеш кафе,удари една цигара и ще се смъкне
Повярвай не помага яденето,ям като разпрана но тц нищо

не пуша  Wink

Криска много хубава тортата !

И ние нямаме зъбче , ни като хване играчка или пръстче на някой  си чешем венците .

# 62
Момичета, не съм ви чела, но бързам да почерпя с първия ми опит за торта с фондан!
Нещо не ми се получи да сложа директно картинка, за това ето линкче:
http://picasaweb.google.com/kidamianova/Kulinarni#5442475307953249330

Криската страхотно се е получила...страхотен старт Simple Smile
И аз тия дни съм се запалила по тези тортички с фонданите и тн. Би ли споделила покритието по коя от рецептите е и формичките също? Другото, като разточиш платното за покриване лесно ли се заглажда по тортата?

# 63
Лелееееее, Криската, това дето си го сътворила наистина ли ти е за пръв път???
Парченце торта запази за мен ... И още, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Много време ли ти отне тортата? А, цапаницата голяма ли е?
 Crossing Arms Някой ме зарази с главоболие...

# 64
И мен ме боли глава от 2 дена и си мисля че е от цикъла,защото ми върви доста,а днес ми е 3 ден.Моето кръвно по принцип е 90-60 сега не искам да го меря че ще се уплаша,но после като дойде кумицата ще я накарам да ми го премери и ако е ок ще пия нещо за глава че не издържам вече

# 65
май каза че е станала в 4  newsm78

и мойто кръвно бе 90/60, но по време на бремеността го вдигнах на 110/70  и гледам че ми остана такова и до сега.Незнам що така  newsm78

Офф  излиза ми се вече а Алекс още спи на терасата, допръв трябва да яде пюре и чак тогава да излизаме.Най много да се развали времето докато излезем.

# 66
Направих тортата с Марципан Варна, рецептата я намерих тук http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,6.0.html . Както казах, през нощта си направих марципана, а сега за час и половина сглобих тортата и я украсих. Не си бях направила достатъчно от основния цвят и при покриването беше доста тънко и се скъса и за това има известно струпване на цветя  Mr. Green Но много лесно се правят тези прости фигурки. С формички за сладки са. Абе не е върха на сладкарското изкуство но за първи опит съм доволна. Сега ще се опитам да я надпиша, само ме е страх да не я загрозя. На следващото спане на Катето мисля да се пробвам с шоколадовата смърт на Бу  Mr. Green

# 67
май каза че е станала в 4  newsm78

Ама си легнах пак в 6 и освен марципана направих и тесто за тарталети, шоколадова сметана за тортата и списък с неща, които да пазарувам  Mr. Green

# 68
  • Karlovo
Здравейте момичета  Flutter .
Честито на днешните и вчерашните рожденици   bouquet .На малкия адаш много щастливо детство ,а на Криската -лични и професионални успехи .
Аз съм в финансова ,а от там и в емоционална криза и скритичко ви чета .
Ицо също няма зъб в устата си.Дадоха ни талон за алерголог  да ни направи тест за алергии и другата седмица ще сме на Пловдив .
Тук пекна слънце и след малко се изнасям навън (завиждайте ми  Whistling)

# 69
Дайте я тази диета де  Thinking Рових в нета да я видя, но не открих подробно описание.
Фелиз, ето инфо за диетата. Четири фази са. ММ в момента е на трета, като си ги кара поред. Наистина има резултат за тези, които обичат месо. За сватбата ни с нея свали 20 кг за 3 месеца. Лошото е, че не направи 3-та и 4-та фаза тогава поради разни обстоятелства и си ги върна обратно. Ако решиш да я правиш, да знаеш и че е много опасна, трябва да пиеш поне по 2 литра вода на ден.  Peace
Иначе и мен ме боли главата от 2 дена, но със сигурност е от фалцетите на Дени. Научи се да пищи и вече си мисля за тампони в ушите...пробвах с памук но не помага  Sick

# 70
Здравейте, днес натоварена програма и затова чак сега се включвам.
И ние нямаме зъб, а от сряда вечерта е със лека температура, нон стоп сукане през нощта, събуждане със проплакване, поспалив през деня и много по-малко игрив от нормалното. Ако скоро не се появи зъб ще се притесня Tired!
Излязоха ни резултатите от стандартните изследвания в шестия месец. Всичко нормално, хемоглобин 102 и изненадващо педи ни каза да не се притеснявам, нищо няма да правим по въпроса, нали скоро ще почнем месо и жълтък. По този въпрос какво ще ме посъветвате - храним се от навършени 5 месеца, сега сме на зеленчуци и мнооого малко плодове, че не ги харесва. Направо се побърках от това кое кога се дава #Crazy.
Сега спим, нещо тези дни излизам два пъти - преди и след обяд и естествено изпускам всички мами. Да видим днес как ще е - засега е супер времето навън Grinning.
Честито на днешните празнуващи  bouquet!

# 71
Криска, Честит Празник.
Здрава, щастлива и все така изпълнена с енергия.Спокойна мама и любяща съпруга, бъди   bouquet

Емир, защо се подсича дупето?...ами  не знам   33uu.
В интерес на истината аз винаги съм си мислела, че се увеличава киселиноста на изпражненията, но от мамите тук разбирам, че се увеличава в урината.
За разстройство не съм споменавала  Wink,  акото е доста по рядко, но бройката изхождания на ден не се увеличава ....ама как усмърдяхмне темата  Whistling..това са мои наблюдения.
Уф, дано ме разбираш, днес ми е заспал ден ....дар словото ми съвсем забегна  Tired

Всички ли си водите дневници на бебетата  newsm78 Само аз ли съм такава нахайна
И аз, и аз  Rolling Eyes....нещата които мога да кажа с точност кога са се случили се броят на пръсти.,..и то защото ги свързвам с определено събитие на което знам датата.

Ехейй, Криска, отдават ти се нещата...страхотен първи опит,браво ....какъв ли ще е 10-тия  Laughing.Какви бои ползва,течни ?Страхотна торта ....а и в албума видях много вкусно изглеждащи неща.

Цитат
но май има ограничение към кои теми, защото и аз  пиша, но не помръдвам....
Чети тук   ....можеш да разгледаш и другите теми,особено закованите, те са кратки и ясни.

Тук са диетите разни ...

# 72
Здравейте и от нас.
Ние сега се прибрахме от разходка, малко духаше, но бебка проспа разходката така че нямаше проблем.
Ние също нямаме зъб, и не водя дневници.
Криската честит рожден ден пожелавам ти да си жива и здрава и много обичана майка и съпруга. Тортата е страхотна.
Майка ми прилага протеиновата диета на Дюкан, за 25 дни е свалила 6 килограма и аз смятам да я приложа но това ще е когато спра да кърма, за кърмачки не се препоръчва доколкото знам.

# 73
  • Испания и Стара Загора
Атракция,добре си се насочила към 90-дневната диета.Аз я правих три пъти,као третия път не я изкарах до края,тъй като забременях с Андреа.Сега пак мисля да я почвам.Препоръчвам ти я-има добри резултати.И по-добре без воден ден.Ако имаш въпроси питай. PeaceА Дюкан изобщо не се връзва с бременност и кърмене,колкото и да е олекотен вариант. Naughty

# 74
  • София
Ееее Криската направо ми скри шапката с тая торта....страхотно изглежда...
Полли верно усмърдяхме темата... Joy
Аз си водя дневник и на двете деца...и рисуваме ръчичка всеки месец...е на КАти вече не всеки месец, но пък й записвам разните интересни думички и неща дето казва...нагадил - крокодил, наглавница - възглавница...От 3 дена ми обяснява как пъстрата змия и нагадила са се скрили под миялната машина newsm78, там спят, там ядат...не е гладала никакво такова детско, но пък...явно й работи добре фантазията...и дори ходи да им говори там... newsm78
За диета...аз свалих 3 кг с леки ограничения....надявам се да продължа да свалям...
Само аз вися в тема...ама Кати спи...ако стане по-рано ще излезем пак...ако ли не, здраве да е...

Общи условия

Активация на акаунт