СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 18

• 19 205
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
  • Испания и Стара Загора
А иначе нема излизане от лошия педиод при Миша, сливат се и май така ще откара форевър Crazy
И при нас е така.Имам чувството,че Алекс става все по-лош. ooooh!

# 256
Мисля,че няма "идеална" разлика.Винаги има недостатъци и предимства.От опита си знам само,че не мога да планувам нищо.Човек предполага,но Бог разполага! Бих искала не много голяма разлика,за да не съм много стара Mr. Green

# 257
  • София
А иначе нема излизане от лошия педиод при Миша, сливат се и май така ще откара форевър Crazy
И при нас е така.Имам чувството,че Алекс става все по-лош. ooooh!

Разбирам ви напълно. Направо и моя малък мъж е станал доста непослушен напоследък. То бебешки пубертет, ама много късноооо. Нали уж бил от 2 до 3 години. С каката на тази възраст вече нямах проблеми. Дали това е защото е момче? Купих си едни книжки: "Как се възпитава момчета" и "Как се възпитават момичета", та да видим дали ще получа полезни съвети. Вече си мисля, че просто мъжете са си лигльовци и те са си... нежният пол.

# 258
Emir в Била са по 2,19 на Хип, значи цената е ок.
А да ви питам днес вместо картоф и тиква, съм взела ябълка и тиква, това какво се води, зеленчук или плод, т.е. при положение, че е само на картоф и тиква да давам ли?

# 259
  • София
Nadina ммда значи е ок...цената..
Ами то какво значение има, че е плод...важото е да се запознае с различните вкусове...а и плодовете май повечето са разхлабващи, за разлика от зеленчуците, макар че май е относително.  newsm78 Кати като я захранвах ги редувах /плодовете и зеленчуците/...и не ми се е запичала...А и по спомени в диплянката на ХИП...тиквата я дават и като плод и като зеленчук...

# 260
  • София
Мерси, Симбиоза  Hug Аз съм много благодарна на съпруга ми, че ми помага. Храни Явор вечер и аз успявам малко да се понаспя. Сега ще се местим при родителите ми и мисля, че ще имам още 2 ръце. Ще видим, като стане юни ще почнем да опиваме, пък ако стане стане, ако не здраве да е Simple Smile
Поздравявам те за решението ти!  bouquet

# 261
  • София
Ха здравейте пак...
Днеска малко градска бяхме с бате...направихме едно Метро+Хепи..нооо младежа Ангел  Thinking, не пожелал да яде от шише и Хепито леко го съкратихме. Досега нямахме такъв проблем...незнам занапред как ще е...
Иначе в Метро пюрета на ХИп по 125 гр. излизат по 1,90 лв...незнам евтино ли е или не...който купува да сподели. Опаковани са по три пюрета, което ме устройва. Заредих с няколко варианта - тиква, тиква с картоф, ябълка. Може би ще почна с тиква, но кога още незнам... Thinking Има доста голямо разнообразие ...не съм се сещала с Кати от там да пазарувам....
Соник...като се успокоиш пак ще тръгне кърмата...
Бебешондел скоро май пак те убеждавахме да правиш бебе...явно не сме били убедителни Wink щом още се чудиш...
Симбиоза еегааати и почерпката искам от всичко да си хапна и пийна...честита ви месечинка!
И още нещо се сетих...няма ли вариант да не се гори..спомням си, че имах някаква малка раничка  и ходех всеки ден доки  да ме  маже с нещо /но незнам с какво/...изчезна си...но беше в начален стадии..
В Хепи днеска така се наплюсках, че се мразех..., но пък ми беше хубаво... Grinning

EmiR,откриха ми я раничката,като бях в петия месец.
Док тогава каза,че ще я горим като родя.После ми каза,че била минала.
Аз сега ходя при друга гинеколожка и съм много доволна!
За мазане нищо не ми е казвала!

# 262
Бебешондел поздравявам те за решението ти, и аз много искам още едно дете, но заради секциото ще трябва да изчакам поне 2 години.

# 263
Симбиоза какво стана със сестра ти?

# 264
  • София
Бебешондел поздравявам те за решението ти, и аз много искам още едно дете, но заради секциото ще трябва да изчакам поне 2 години.

Май не е задължително да минат 2 години или бъркам?
Моя приятелка има дечица,с разлика като на моите и тя раждала
със секцио.Още една приятелка имам,която сега на 15 март и предстои (
секциото,а голямото детенце май ще направи 2 годинки!

# 265
  • София
Новото е,че аз разбрах къде е,без тя да знае,че знам,но
това с нищо не променя нещата.Тя каза,че не иска никой да знае
къде е,и толкоз.Сега я викат в Закрила на детето,но не можем да се
свържем с нея,защото тя си изключва всички телефони.Ако се обади,
звъни от лични номера и няма как!
От цялата работа,децата са с разбита психика,но да не изпадам
в подробности!
Дано не ви се налага никога да се занимавате с полиция,по какъвто и да е
повод,защото просто са уникален случай!Корупцията е навсякъде!

# 266
И аз  съм твърдо "За" малката разлика между децата, но и мен ме спира секциото т.е. 2 год. да изчакам е има и такива които не са чакали 2 год. и второто секцио е минало без проблем наскоро четох тук някъде такова нещо и че при тази напреднала медицина изискването е да са минали 6 месеца от раждането било то нормално или секцио, но докторите казват ние преценяваме Wink

# 267
в подробности!

Съжалявам.   bouquet

# 268
Разбирам ви напълно. Направо и моя малък мъж е станал доста непослушен напоследък. То бебешки пубертет, ама много късноооо. Нали уж бил от 2 до 3 години. С каката на тази възраст вече нямах проблеми. Дали това е защото е момче? Купих си едни книжки: "Как се възпитава момчета" и "Как се възпитават момичета", та да видим дали ще получа полезни съвети. Вече си мисля, че просто мъжете са си лигльовци и те са си... нежният пол.
С каката детският пубертет беше на 4г., трябваха ми яки нерви - всичко беше отрицание и инат, но премина.
Ще се върна да прочета темата, в която сте "спорили" за правописа, че ми е интересно. Аз също се дразня от драстични грешки.
Възхищавам се на хората, които с две думи казват много неща и се нервя на себе си, че винаги съм много подробна и обстоятелствена, нооо това съм си....Трудно ми е с цитатите  Blush За качване на картинки - да не говорим, но не съм и опитвала.
Имам само един фалстарт със започване на тема  Joy
Правописа пускам от скоро, защото някой беше споменал  newsm78  Веднъж направих експеримент - нарочно сбърках дума, предложи ми да заменя само.....feliz
В този пост думата "късноооо" на maminko редактора ми предлага да я заменя с бясно  hahaha
Ето, връщам се да се редактирам - ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧИНКИТЕ!!!

# 269
  • София
в подробности!

Съжалявам.   bouquet

Hug Hug Hug Hug Hug

Момичета,да ви питам-колко често спят през дена вашите бебовци?
Плами не може да изкара и два часа будна и веднага се вкисва и иска да спи!

Общи условия

Активация на акаунт