Знаете ли кого видях - 14 тема

• 90 416
  • 726
  •   1
Отговори
# 15
  • ВАРНА
http://strangera.files.wordpress.com/2008/09/hitman-big-brother.jpg

ей този индивид от Биг брадър работи като охрана - разпоредител в община Варна. Днес имах работа там и докато се ориентирам кое накъде, той дойде да ме пита дали имам нужда от помощ.  И докато се обясня кое защо и как, той разбута хората от едната опашка, за да мина първа  Blush Най-накрая едно предимство  на големия ми корем Crazy

# 16
  • Бургас
Цоп!

# 17
Преди два дни на един светофар говорителката от новините по бтв-Виктория Петрова.
Скочи набързо от един стар бял голф с варненска регистрация .
На живо е много хубава и сякаш по слаба.

# 18
http://strangera.files.wordpress.com/2008/09/hitman-big-brother.jpg

ей този индивид от Биг брадър работи като охрана - разпоредител в община Варна. Днес имах работа там и докато се ориентирам кое накъде, той дойде да ме пита дали имам нужда от помощ.  И докато се обясня кое защо и как, той разбута хората от едната опашка, за да мина първа  Blush Най-накрая едно предимство  на големия ми корем Crazy

Той от няколко години работи там.
Или казано иначе- запис. Mr. Green

# 19
Преди няколко седмици в центъра на Варна Николай Дойнов с приятелката си ( или съпруга). И съвсем наскоро един смешко от последните ББ, възрастен, някакъв хотелиер май беше.

# 20
Художникът Греди Асса на Христо Белчев.

# 21
# 22
Миналата седмица в Сити Центъра Патриция Кирилова,ами същата си е като на снимки,моташе се с дружки изглежда.
Тая Патриция ми е  Sick, едно самочувствие, едни стойки, едни правежи, и мноооого компетентна по темата за  мъжете Tired

# 23
Да и аз я виждам често там.

# 24
  • Sofia
тази вечер Велко Кънев - във Фантастико. Дано не съм се объркала, но мисля, че беше той - много притеснен изглеждаше и вървеше нервно.

# 25
  • Sofia
как да не е притеснен,малко ли проблеми със здравето си има...дано се оправи Praynig

# 26
Стойка-видя ми се слаба и хубава
Така е.  Heart Eyes

# 27
# 28
Не и помня името, българката, която стана мисис Свят.
На живо изглежда много по-хубава, особено без грим.

# 29
  • София
Миналата седмица- проф. Александър Стойнов (НП), за щастие не в аулата  tooth

Общи условия

Активация на акаунт