Знаете ли кого видях - 14 тема

• 90 407
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
Пламен Панайотов НДСВ

на тази снимка трудно бих го познала newsm78

# 61
Аз съм от по-мъничък град в България, а именно Пловдив  Wink и тук по-малко знаменитости се разхождат.
Записвам се обаче, защото ми е интересно!!!

# 62
  • София
В "Скай Сити" МОЛ,София-Татяна Лолова,вървеше срещу мен,нямаше начин да не се усмихна като я гледах-тя също ми се усмихна широко Grinning.Сега ме е яд,че не я поздравих.

Същото ми се е случвало и с певицата Нелина-докато се разхождах на "Витошка" се спогледахме и се усмихнахме широко една на друга,много е приятно Heart Eyes.

# 63
  • София
Иначе в магазин "Елемаг" в Лозенец редовно пазаруват знаменитости.Там съм виждала Стефка Костадинова,Веселин Маринов,Графа,Росен Петров,Спенс с хлапето си,Анелия,Ники Михайлов и Мария Петрова,Юлиян Вергов с жена си и дъщеря им,Гала,Десо от Д2,Мартин Захариев,Иван Гарелов и още много други,ама сега за тези се сещам.

# 64
  • София, център
Гергана Грънчарова - Паси, в "Лиляна Димитрова", чакаше пред балета на Маша Илиева и си говореше по телефона. Или пък, дали не беше сестра й, близначката  newsm78 Но по-вероятно да е била Паси, защото тя има момиче.

Там често засичам и Севда Шишманова с племенниче-малка балерина.

Буквално много често срещам и Татяна Дончева по "Витошка". Много е стилна и естествена въпреки всичко.

И естествено - Евгени Минчев. Ама няма такъв кукумицин просто. Невероятен шемет. Много ми е забавен като персонаж.

# 65
  • с/у ОколоМръсТното
И естествено - Евгени Минчев.

ууууууууу, завидях ти. Искам да го видя на живо, тоз паркетен лъв.  Flutter

В неделя, в МОЛ-София... Цяла сцена с Ленчето (пърхота) + още една дама от новия БГ филм " Стъклен дом". Дори мислех да се включа в масовката...  Laughing

# 66
  • София, център
Ама Минчев го засичам почти ежедневно. Като някоя карикатура е по улиците просто. И непрекъснато някой го заговаря.

# 67
Пътувах в метрото с един от актьорите в Забранена любов,май се казваше Ивайло Герасков...

# 68
Буквално много често срещам и Татяна Дончева по "Витошка". Много е стилна и естествена въпреки всичко.

Стилна най- вече Simple Smile

# 69
Видях Тошко Колев до театър София, много стар и много слаб

# 70
Сори, нещо се обърках изеинявам се

# 71
  • Sofia
Цветанка Ризова - по Витошка - много добре изглежда.

# 72
  • София
Преди два дни-Милен Цветков-на "Граф Игнатиев"-цели два пъти.  Simple Smile Първият път не бях сигурна дали е той. Някак ..... незабележим и посивял ми се стори. Облечен целият в черно. Но вторият път срещнахме погледите си. Той беше. Същият от сутринта. Само дето носеше нещо средно между папка и чанта в ръка. С какво се занимава, откакто не е в Нова, знаете ли?

# 73
Е днес пък никой не видях

# 74
  • Sofia
Днес видях набедената за хубавица Асдис Ран. Rolling Eyes
Много невзрачна женица, с 2 пръста тъмен корен на косата, с една пършива косица, с подути устни и кожата на лицето една такава зачервена,абе въобще не изглежда като по снимките.

С двете си хлапета беше, те са много сладички, бяло-руси.

Излязоха от един блок в кв.Красно село

Общи условия

Активация на акаунт