Знаете ли кого видях - 14 тема

• 91 545
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Добре бе, хора. Как разбирате, че някой се оглежда, за да види дали някой друг го разпознава? Много ми е интересно!

# 226
Ами по това, че се оглежда дали го разпознават.  Laughing

# 227
Атанас Месечков-в мола на "Стамболийски". Беше седнал на една от масите пред заведенията за бързо хранене.

И аз го видях днес там,но пред аптеката.

# 228
Мариана Попова с половинката си - прегърнати по Витошка. Разминаха се с Поли Генова и се поздравиха сърдечно. Много усмихнати и тримата.

# 229
  • София

Изключително логичен отговор!!!
Значи и аз най-редовно се оглеждам да видя дали някой ме е разпознал, без да знам това...

# 230

Изключително логичен отговор!!!
Значи и аз най-редовно се оглеждам да видя дали някой ме е разпознал, без да знам това...
Е-е, пошегувах се!
Ами има популярни хора, които точно това правят - вървейки по улицата, хвърлят погледи наляво-надясно. Едва ли се интересуват от минувачите - явно гледат дали тях ги заглеждат.  Simple Smile

Като студентка работех в Макдоналдс и много често на драйв минаваха разни "знаменитости".
Имаше някои, които те гледат настойчиво в очите, изобщо цялото им държание е изкуствено и винаги съм се чудила - хем се оплакват от популярността си, хем самите те не се държат нормално.

# 231
И аз често се оглеждам. Излизайки от кола пък още пповече. И определено не е с тая цел, която си мислите. И на мен ми е странно като прочета такъв коментар.

# 232
Може и да съм ви казала, но преди около месец видях евродепутатката Първанова. Направи ми впечатление стилната и визия, нищо общо с тигровите и костюмчета в Брюксел.

# 233
Маргото-танцьорката, където беше при Азис, сега е при Иван и Андрей. Много естествена и без грим.
http://paper.standartnews.com/images/articles/orig_233566_bg.jpg

# 234
  • софия
Мартин Заимов с неговата бръмчалка за придвижване (все забравям как се казва това ПТС) зад Шератон.

# 235
Йоана Буковска, снощи, на ул. Кракра с още една жена... Винаги съм мислела, че е магнетична и красива, а всъщност ми се стори невзрачна и обикновена. Беше облечена с дънки и ужасно жълто яке... ако не беше приятелката ми да ми обърне внимание, че е тя, нямаше да я забележа въобще...

# 236
И аз често се оглеждам. Излизайки от кола пък още пповече. И определено не е с тая цел, която си мислите. И на мен ми е странно като прочета такъв коментар.

Аxa  Peace

# 237
Ама вие известни ли сте, че да се оглеждате с тази цел?   Laughing

# 238
  • Sofia
Йоана Буковска наистина има безумен вкус...за нея няма модни тенденции,а е хубава ,стройна.Миналата пролет я видях,беше се облякла отгоре до долу в жълто...

# 239
Мария Илиева..
Страхотно излъчване и невероятно позитивна.. Peace

Общи условия

Активация на акаунт