Бабомартенски модели с плетени къдели

• 94 928
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Благодаря за бързия отговор Дима!

П.П. Сега се получи. Какво е станало първия път не знам.

# 646
  • Севлиево
Здравейте момичета  Heart Eyes
Сериозно се замислих да си заплета една жилетка от Ярн арт Джинс - едно дънково синьо имам - отдавна му бях хвърлила око. Та днес ще търся модели на 1 кука. Ако на някоя от вас е в плановете такава жилетка да дава предложения. Искам да е  с дълъг ръкав и да не се плете от отделни мотиви. Може да е с връзка отгоре или с копчета - няма толкова значение. Ще търся нещо да ми грабне окото  Crazy

# 647
Добро утро, момичета!!!
Мацата, страхотен пуловер!!!  newsm51 И моя мъж постоянно ме врънка да му изплета, ама аз още се услушвам, нямам нерви за подобно нещо.

Дима, тити, вчера като обсъждахте съкращенията и се присетих че преди ги бях срещала в youtube. Ето тук, май, е обяснено това което трябва да се направи в ред1, отстрани ги има и някой от другите съкращения.

Magdi, и аз отварям сайта без проблем, моята антивирусна нищо не засича, а я мислех за добра  Rolling Eyes Ако ти се рискува я изключи и опитай пак.

teodora_ch, ако искаш превод на съкращенията ще ти ги преведа, но за нови модели не откривам. И аз чакам момичетата да започнат да пускат пролетно-летни моделчета вече  Crazy

Почерпете се мили момичета, за мое здраве! Днес имам рожден ден!!!  Heart Eyes

# 648
Здравейте! Преди една седмица влизах в този сайт от библиотеката http://vse-sama.ru/ и нямаше проблем. Днес искам да вляза и антивирусната ме известява че има вирус. Някой имал ли е този проблем?

Аз току що се регистрирах и няма проблем за сега .
Има много интересни модели.
Пробвай да се регистрираш.

Пепито честит рожден ден!!!

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 10:30 от Mirellka

# 649
  • София
Пепито, честит рожден ден!
Да си жива и здрава и това, за което мечтаеш да се сбъдне!
  bouquet  bouquet  bouquet

Момичета, трогната съм от всички похвали!

# 650
Пепито -    ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! party023  ura
Желая ти много здраве и повече усмивки.

Steisi - да ти е жив и здрав и само да те радва  Tada

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 12:52 от zoo

# 651
Днес синът ми има рожден ден! Празнувайте с нас!

# 652
Честито на рожденниците! Да сте живи и здрави!  Hug

# 653
  • Севлиево
честито на родженниците и от мен   bouquet

# 654
                     Честито на рожденниците!Здраве,късмет и много положителни емоции!  bouquet

# 655
Честито на рожденниците! Да сте живи и здрави!  Hug
Весел празник и от мен!  bouquet

# 656
  • Варна
Кабзималка,много е сладинко!!!!

Хриси,супер е!!!!!!!!

Павлетутка,браво!!!!!!1

# 657
  • Варна
Честито на рожденниците и от мен!! Пожелавам им само хубави неща да им предстоят, да нямат грижи за нищо и всички да ги обичат!

Искам и да попитам нещо набързо - къде остана нашата темичка за покупка на прежди онлайн? Днес толкова рових в На пазар и нищо не видях. В крайна сметка си поръчах една финна вълна от чужбинско (PATONS ~Fairytale Dreamtime~ Pure Wool 4ply #Black 50g), защото ще плета комплект ръкавички без пръсти за мъжа ми (ето тези - семпли, но надявам се практичн http://www.knitty.com/ISSUEfall02/PATTbroadstreet.html ) и шапка, която още не знам каква (зависи колко ще ми остане от преждата), да има за другата зима. Та сега ме гложди мисълта да не съм се минала с цената, криза е все пак  Joy. Успокоява ме поне, че е финна вълна, не боцка, топли и се пере в пералня.

# 658
Много благодаря за пожеланията, момичета!
Честит рожден ден на сина на Стейси!   Gift

Manzhelka, ето я темата за преждите, чак на трета страница. Да снимаш после преждата като я получиш.

doci, вчера бях гледала една жилетка на една кука, някъде из руските форуми, но сега не я намирам.  Rolling Eyes Сега разглеждам в дропс, има хубави и в ravelry, но повечето които си харесах са без описания.

# 659
  • Варна
Pepito, много ти благодаря за бързия отговор!

Общи условия

Активация на акаунт