Звездни компромати-59 част

• 67 327
  • 749
  •   1
Отговори
# 45

Красота.... Някои казват, че Скарлет е дебела, но според мен е прекрасна  Heart Eyes

# 46
  • O.A.E./ Пазарджик
като си говорите за чупене на джуки. Кийра също не се спира. Иначе е красива и талантлива, но това винаги ме дразни в нея.

# 47
Ми няма си и ги цупи. Laughing
На мен ми харесва и така, ако си ги уголеми джуките ще мяза на едно нищо. Naughty

# 48
Грозно бяла ми е Скарлет на тази снимка. Sick

# 49
  • O.A.E./ Пазарджик
Грозно бяла ми е Скарлет на тази снимка. Sick
Тя си е Ренесансова хубавица Simple Smile Поне е естествена и не болнаво слаба!

# 50
# 51
  • София
Eee, бая се е поналяла Марая. Не е слабичка в никакъв случай, направо към пълничка си отива. Но аз я харесвам и така Simple Smile.

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 21:14 от tzvety26

# 52
# 53

Машала  Laughing Laughing междудругото се сетих, че Галена в клипа "на 2 големи "е с такива нокти   Laughing

Ама тя е много дебела #Crazy
Колко грозно... Sick

# 54
Е, грозно.
Фолк-певиците ги режета на малки парченца някоя като качи две кила, тлъста била и т.н.. Или пък имала петънце, или пъпка, или не знам си какво, пък за Марая не можем да кажем че е дебела.
И според мен е дебела. Mr. Green

# 55
  • София
като си говорите за чупене на джуки. Кийра също не се спира. Иначе е красива и талантлива, но това винаги ме дразни в нея.

мен повече ме дразни Миро как ги чупи.  Laughing

# 56
  • гр. Шумен
Е, грозно.
Фолк-певиците ги режета на малки парченца някоя като качи две кила, тлъста била и т.н.. Или пък имала петънце, или пъпка, или не знам си какво, пък за Марая не можем да кажем че е дебела.
Марая има глас на който 90% от фолкпевиците могат да завидят. Всъщност за повечето от тях важи максимата "БЪди красива и мълчи" Laughing

# 57
Е, грозно.
Аз не ги обсъждам певачките. Грозно е,че жена с по-закръглен задник и баджаци,се окачествява като "ужасно дебела"...да пухкава е,но тя винаги е имала по-едра и заоблена фигура...но 'ужасно дебела' не е.

# 58
В момента глас ли коментираме или килограми? Защото аз останах с впечатлението, че е второто. Thinking Гласът никой не й го оспорва доколкото виждам. Ама и той не й пречи да е дебеличка. Mr. Green

# 59
Със сигурност, тези снимки отдааавна излязоха и още тогава се разбра..Може да са всякакви ,но точно в този вид едва ли биха се появили Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт