Аси и Демир... Мурат и Туба - винаги заедно в сърцата ни - тема 29

• 50 049
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
  • София

# 61

Ето на кого Мурат е подарил 101 рози!

Кати, страхотни гифчета!     newsm74 newsm74 newsm74 newsm74

# 62
http://www.whopopular.com/Murat-Yildirim
не забравяйте да гласувате.

# 63

Щом за първи път Туба официално е отишла със Сами на публично място дали скоро няма да я видим така , но на мястото на Мурат да стои друг???

# 64
Гледам последните снимки ,които сте сложили от списанието....Къде му е халката на Мурат???? Rolling Eyes

# 65
Гледам последните снимки ,които сте сложили от списанието....Къде му е халката на Мурат???? Rolling Eyes

Много си наблюдателна!  smile3501 smile3501

Много чудно! Защо ли я е свалил?  newsm78

# 66
  • BG

Щом за първи път Туба официално е отишла със Сами на публично място дали скоро няма да я видим така , но на мястото на Мурат да стои друг???
Не, не е станало нищо особено, много ясно, че трябва някой да я придружи на такова събитие.Не съм ги виждала да интимничат, което за мен е достатъчен факт, че Сами не е опасност за нас JoyОсвен това са от доста дълго време заедно, досега поне щяха да са се сгодили. Туба просто е разочарована от мъжете, затова търси някой по-обикновен и земен, с който да прекарва времето си, добър приятел, а такъв никоя жена не може да и бъде поради ред причини. Освен това Сами е бил на снимките на Аси , така че е наясно с нещата. Това е моето мнение, аз въобще не се  притеснявам от присъствието на Сами около Туба, дори съм му благодарна, че не е оставил нашето момиче само , коя актриса според вас би била до Туба на първото излъчване на новия и филм, при положение, че е най-рейтингов още преди да е започнал-никоя, защото всички и завиждат.

# 67
rina-rina,пак със снимки ни зарина! newsm10

# 68
rina-rina,пак със снимки ни зарина! newsm10

Цял ден си пиша самичка в нашата скъпа темичка....
....и затова се утешавам със снимчици на нашите любимци.
Ако съм прекалила- моля за извинение! smile3525 smile3525

Трудно ми е да бъда така:  smile3505 smile3505

# 69

-Туба,не мога да повярвам,че предпочете да отидеш със Сами на премиерата,знаеш,че бях готов да дойда!
-Не исках да ти създавам проблеми с Бурчин,трябва да я подготвиш за развода.....първо да го приеме и осъзнае,после ще се появяваме заедно!

# 70

-Защо толкова си се загрижила за Бурчин,тя е моя грижа,аз преценям как да и го съобщя!
-Но не го правиш,все не си готов,все момента не е подходящ,ако Сами ми предложи брак ще си помисля доста.....до кога да те чакам,Мурат!

# 71

-Туба ,да се успокоим,нищо няма да постигнем с ъс спорове......донесете ни два чая,моля!
-Добре,Мурат....и аз не искам да споря с теб,но вече не издържам.....по цял ден снимаме,не можем да се виждаме,няколко откраднати мига....искам да си до мен постоянно.....

# 72

Какво ли пише на снимката? И вижте стрелката къде сочи!

Маги,  както винаги си супер!   newsm10 smile3501

# 73

-Да отидем в нашата къща,там ще се усамотим и ще забравим за всичко и за всички!

# 74

Вече съвсем изгубих спокойствие. В главата ми е само Туба...

Общи условия

Активация на акаунт