Аси и Демир... Мурат и Туба - винаги заедно в сърцата ни - тема 29

• 49 833
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
  • София

Цитат
И си мисля, че Туба би могла и тази роля да изиграе.

може и още как  Peace Тя циганка играе- много труден за игра образ  Peace

# 541
 #2gunfire  Никакъв Ди Каприо - на тази огнена Страст, наречена Туба, Ди Каприо няма да издържи! Дори Демир Доган издържа само един сезон, а във втория се сви като охлюв в черупката си - нали Бур-дата (Бурчин и родата) е била там! Чак накрая като за последно си отпусна душата и поне си поплака като хората. А през първия сезон като се "изпусна" в 15-ти епизод след това не спря да я целува, целува, целува.... Сценарий, режисура, замисъл и може би "промяна на всичко предварително планирано заради случващото се в действителност...."     "То се случва само веднъж!" - другото е опит за повтаряне. Като в реалния живот....

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 02:23 от rainis

# 542
Добро утро! Приятен ден на всички!

Клипче зад кадър- тангото ....

http://www.youtube.com/watch?v=o6-wwyYPNFs&feature=PlayList& … ;playnext_from=PL

и едно друго- когато за пръв път видях лицето ти ... с любими моменти от филма

http://www.youtube.com/watch?v=03bZI_FtIYQ&feature=PlayList& … m=PL&index=14

# 543
http://www.youtube.com/watch?v=j_XuvOwwDv4&feature=related
това сме го гледали,но искам да ви обърна внимание как говори Бурчин и какво е поведението на Мурат.Да ме прости Бог ,но тя ми изглежда като смесила успокоителни и алкохол.Не знам за какво говори,но начина по който го прави ми е странен.Обикновенно на интервюта е превъзбудена и жестикулира,а тук ...Мурат е нещо неспокоен,а когато я придърпва и прегръща не е любовна прегръдка,а по-скоро"да я държа под око"В колата каква е "надзурлена"и в мига в който вижда снимащата камера гузно се усмихва и се обръща назад.

# 544
Бурчин определено има някакъв проблем,в следствие,на който или пие или ползва наркотици/боже опази/.И понеже явно все повече затъва,баща и се е примолил да направят някаква роля за нея като спасителен пояс,с надеждата,че ще и се отрази добре.Не знам за какво ще да става въпрос,може да е нещо твърде лично,може и загуба на дете да е,но Мурат е като прекършен.Гледам го на всичките му интервюта след брака му,този човек е безкрайно затормозен.А виждам и Туба-от нея блика положителност от очите и сякаш струи ангелска светлина,като човек с нормален и спокоен живот.Това мисля аз.

# 545
И друго нещо си мисля:Някъде Туба бе казала,че за всяка роля човек изважда по нещо от себе си.Знам коя е ролята която би я провалила.Тя никога не може да изиграе зла интригантка и лицемерка.Вервайте ми!

# 546
Може би слуха за катастрофата е верен,възможно е по това време Бурчин да е била бременна и после...да се е случило най-лошото.Наистина във 2 сезон на Аси ролята на Мурат изисква да влезе в друг образ.Но той изглежда СМАЧКАН!!!Сякаш обременен допълнително с нещо.За това си мисля че Б е била в Антакия с цялата си рода.Кой ще остави детето си в такъв момент.Може и да греша.

# 547
Според мен, ако е имало дете Б на всяка цена щеше да се похвали!!! Naughty
Да не мислите, че ще скрие токова нещо!!!! Naughty

# 548
моята версия е такава:по време на снимките с Буря Мурата се заиграва с Б и в личен план.Започват снимките с Аси.Тогава Мурат разбира че е объркал влака и точно когато си мисли,да говори с Б,че не са един за друг и тем подобни,които казваме когато искаме да разкараме някой Б му пляска в лицето новината че е бременна как да се похвали като още се води мома.Той понеже е мъж на честта обещава да я вземе и после се случва лошото.Това е моята версия

# 549
някъде пишеше,че турския регулативен орган глобил "Незабравима"заради подронващата морала извънбрачна бременност на едната сестра.Представям си как биха анатемосали публична личност за такъв грях .Как да се похвали?Да не забравяме колко критики отнесе Дафне за оголената част от гърдата и на просволутото модно дефиле

# 550
Малко е грубо вмешателството ни в личния им живот,но ни е простено-такива сме ние жените,когато надушим нещо гнило мира нямама докато не го разнищим.За мен правилния въпрос не е"Защо Мурат не е с Туба?"а "Защо Мурат е с Бурчин?"Сигурна съм,че тях НЕ ги свързва ЛЮБОВ,А ПРОБЛЕМ.Какъв?Може само да гадаем.Жалко за прекрасния актьор.За сетен път се уверявам в истинността на правилото,че не можеш да имаш всичко.В кариерата си е на върха,а в личния  живот- нещастен и сам.

# 551
# 552
В момента чакам в предаването На кафе -срещата на екипа на Гала с артистите от Незабравимата. И преди бях писала на някой,които може да се свърже с Зейнеб в тяхния форум за среща с нашите любимци.  Дали Зейнеб следи форумите в България и Турция, знае ли какъв е рейтинга на Мурат и Туба.Тъй като се надявам за повторение на Гордата Аси-може тогава да го направят. Трябва да ги подсетиме и да пишем непрекъснато в предаването/ Ако знае някой как да пиша до Зейнеб,нека ми помогне.

# 553
В момента чакам в предаването На кафе -срещата на екипа на Гала с артистите от Незабравимата. И преди бях писала на някой,които може да се свърже с Зейнеб в тяхния форум за среща с нашите любимци.  Дали Зейнеб следи форумите в България и Турция, знае ли какъв е рейтинга на Мурат и Туба.Тъй като се надявам за повторение на Гордата Аси-може тогава да го направят. Трябва да ги подсетиме и да пишем непрекъснато в предаването/ Ако знае някой как да пиша до Зейнеб,нека ми помогне.

Не знам дали ще ти помогна, но знам, че имат страница във Фейсбук и там отговарят на въпросите от фенове!!!! Peace

# 554

не знам, какво са искали да постигнат феновете на Б,но изглежда сякаш е изпила някому душата за закуска! hahaha

Общи условия

Активация на акаунт