Януарчето се моли с мама от сърце, Симонка да е утре вече по-добре!

• 30 554
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
   Сашенце!Верно!Имаш рожден ден!
   Да ти е честит,мила!
   Бъди здрава и много щастлива!
   Нека има благодат  и хармония в твоето семейство!
   Нека ти носят радост твоите прекрасни дъщерики!!!

# 106
  • София/Варна
Честит рожден ден, Саше!

Не можах да те изненадам Wink

# 107
Сашеее, честит рожден ден, мила  Hug Hug Hug
Всичко най-прекрасно ти желая  Heart Eyes

# 108
  • София
Честит рожден ден, Саше! Бъде все така страхотна и добра приятелка и майка, бъди здрава, щастлива и много-много обичана! Наздраве!   bouquet Hug Heart Eyes

# 109
Саше, Честит рожден ден! Дано винаги си така усмихната и заобиколено от любящи хора   bouquet

# 110
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Саше,честит рожден ден  bouquet Бъди жива и здрава, обичана и обичаща , сбъдвай месчтите си, прави си място за нови такива, и ти пожелавам много споделени усмивки с всички,които обичаш и те обичат  bouquet  bouquet

Ето ти един виртуален подарък - сладки бебешки снимки на бебе Дани, от професионалната му фотосесия Laughing Laughing[/u]

http://nana.errazib.com//това е сайта на фотографите му  bouquet/

# 111
  • София, Лагера
Саше, мила, честит рожден ден!

Бъди много щастлива и обичана!!!!  Hug  Heart Eyes

(а от снимката, която си сложила, внезапно обезумях от гладCrazy

# 112
Честит рожден ден, Саша! Пожелавам ти здраве и много щастие!  Hug  bouquet

# 113
  • София, Лагера
Мацкииии, днес това време от сутринта ме потисна, но на обяд се излекувах посредством добрия стар, изпитан и ефикасен метод - шопинг терапия  Whistling  Mr. Green
Накупих си такива цветове козметики, каквито (както казва моята маникюристка) само аз мога да си позволя да сложа  Flutter
Също си закарах 2 от пръстените да им сменят камъните! Открих преди време един "каменар" (не знам как се казва) и му станах луд почитател! Прави чудеса направо! И най-важното - прави ми такъва пръстени, каквито друг няма, заедно измисляме моделите(предполагам и тук може да се изкаже маникюристката)  Wink  Mr. Green

# 114
Скъпа приятелко,
Пожелавам ти цялото здраве на света,
всичкото щастие, което можеш да получиш,
най-голямата любов, която можеш да срещнеш
и винаги да си заобиколена от добри хора.
Много, много, много целувки на теб и двете прекрасни девойки, които си създала.
Обичам те  Heart Eyes

# 115
Открих преди време един "каменар" (не знам как се казва) и му станах луд почитател! Прави чудеса направо! И най-важното - прави ми такъва пръстени, каквито друг няма, заедно измисляме моделите(предполагам и тук може да се изкаже маникюристката)  Wink  Mr. Green
   Трябва да ме запознаеш с този "каменар".
    Навреме направих една глупост,като размених в магазина стар пръстен на моята майка за нов.И сега лея сълзи,как съм могла да направя такова нещо! Cry
    От стария пръстен ми остана изваден камък.Много ми се иска да го облека подобаващо,но не знам ,къде може да го направя.Ще чакам да ми кажеш.Може и на лични,разбира се. Simple Smile

Магнолиамм,снимките са много сладки! Heart Eyes

# 116
  • София, Лагера
Открих преди време един "каменар" (не знам как се казва) и му станах луд почитател! Прави чудеса направо! И най-важното - прави ми такъва пръстени, каквито друг няма, заедно измисляме моделите(предполагам и тук може да се изкаже маникюристката)  Wink  Mr. Green
   Трябва да ме запознаеш с този "каменар".
    Навреме направих една глупост,като размених в магазина стар пръстен на моята майка за нов.И сега лея сълзи,как съм могла да направя такова нещо! Cry
    От стария пръстен ми остана изваден камък.Много ми се иска да го облека подобаващо,но не знам ,къде може да го направя.Ще чакам да ми кажеш.Може и на лични,разбира се. Simple Smile

Да, верно си е за яд  Cry  Tired
Аз обожавам стари пръстени! Всичките ми сребърни са ретро, купувала съм ги от антиквариати предимно.
За координати ще ти пиша по скайпа да не занимаваме народа тук  Peace

# 117
  bouquet HugЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН САШЕ!!! МНОГО ЩАСТЛИВА И ЗДРАВА ДА БЪДЕШ!!!

# 118
  • София, Лагера
Мацки, някоя от вас пила ли е гел алое?  Rolling Eyes

# 119
  • София; Дружбето
Честит рожден ден, Саше Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт