Януарчето се моли с мама от сърце, Симонка да е утре вече по-добре!

• 30 562
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
  Хе-хе,току що чух едно кратко вицче. Laughing

Ако искаш винаги да изглеждат слаба и млада,винаги се дръж близо до дебелите и старите.  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 301
  • София; Дружбето
Ноеми newsm78 това намек ли беше или Rolling Eyes Я не ни карай да се чудим
Аз ще се постарая да съм там към 6.30 Ним, ако го намеря. Нали ще ми помагате дружно с Габи Blush

# 302
  • София
Ноемке, в Бодимед се праща кръвта в Германия. Правила съм такова изследване.

# 303
  • София
...
Аз ще се постарая да съм там към 6.30 Ним, ако го намеря. Нали ще ми помагате дружно с Габи Blush

Избродирай си адреса на бодито му, че като се напиеш и го забравиш в кръчмата, да ти го изпратят!  Joy

ПП. Чак сега ти видях ЛС, но вече бях говорила с Лила и разбрах подробностите от вашия разговор  Hug

# 304
Мацки, да питам нещо.
Аз как мога да разбера дали съм карала варицела?  Rolling Eyes Някакви тестове има ли? Майка ми не помни. А сега в ДГ на Пресиян има такъв случай и са под карантина. Аз искам той да я изкара, ама не искам аз да хващам  Mr. Green
    Ноеми,такъв тест можеш да си направиш тук

София 1233
бул. "Ген. Столетов" 44 А
номератор: 931 23 22 (24); 931 07 13; 822 01 50;
факс: 943 30 75

# 305
  • София
Ноеми newsm78 това намек ли беше или Rolling Eyes Я не ни карай да се чудим

Ти само ми ела! Обещавам да те отменя в дундуркането! Само цици не ме карай да вадя!  Crazy 

Ноеми, да ти честитя ли,
  както се пее в една популярна мелодия?  Laughing

# 306
  • София; Дружбето
Заваля, мамка му. Дано спре Crossing Arms
Ше дода, видях къде е, 5.30 излизам от нас и всичко останало зависи от градския. Да не се заричам,дано не завали сняг и не задуха силен вятър

# 307
  • София
Така и аз го разгадах, изчезвам по задачи и ако случайно промените мястото на срещата драснете един смс!

# 308
Момичета, аз отпадам за днес. Ще пътуваме, живот и здраве, в събота, та ми изникнаха куп задачи.  Hug

# 309
  • София; Дружбето
Дано да спре да вали тая шитня Praynig

# 310
Ако не трябва да стоя до сто часа на работа и аз ще ви посетя... но ще стоя далече от Габи и Цвета, че още бухам и леко подсмърчам.

# 311
  • Варна
Ноеми, стискам палци да е вярно това, което си помислихме Peace.
Момичета, весело изкарване на срещата днес.  beer

# 312
  • София, Лагера
Мацкииии, влизам за миг, провокирана от телефонните ви позвънявания   Laughing
Объркала съм ви, несъзнателно. Имам предвид, че потенциално Пресиян може да се разболее, а аз потенциално да съм бременна.
Засега не съм, а ако съм, още не знам  Mr. Green
А ако има такова нещо, ще го кажа по-красиво, не така педерастки  Mr. Green

Аз се изстрелвам с все сили, че път чака.
Весело изкарване довечера!  Peace

# 313
  • София
 smile3507

Снощи беше много готино!

Съставът си беше разширен и подмладен  Mr. Green : Барби, Ним, Клеми (разбира се), Манана, КайРенн, Рении, Лила, Стуци, Цвета, Габчу. Компромати чакайте от Манана. Жалко за отсъстващите, ще ви дадем шанс скоро надявам се!  smile3503

# 314
Моля да бъда извинена за отсъствието /ще де реванширам/. До 8.00 сутринта поливахме един новороден Дамян на мой много добър приятел. Мноооого ме боли главата.......................

Общи условия

Активация на акаунт