Януарчето се моли с мама от сърце, Симонка да е утре вече по-добре!

• 30 421
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
  • София; Дружбето
Направих му инхалация над тенджерката и живна. Свещички нямам, а наокоол няма денонощна Rolling Eyes Тя ми каза, че е нормално да е отпаднал, ама чак такъв разкиснат не очаквах да е. Ей сега яко живна, говори си сам, но пак заспива. Стискайте палци да се оправя вече, че нямам сили да го гледам така

# 466
 Цвета,обадете се в тази аптека.Намерих я сред денонощните в София.

Ескулап
Телефон: 79 30 09

# 467
Цвета, прегърдка за теб и Габчо, чакам с нетърпение да напишеш, че е много по-добре  Praynig

# 468
  • София; Дружбето
Цвета,обадете се в тази аптека.Намерих я сред денонощните в София.

Ескулап
Телефон: 79 30 09

Peace ходих, ей ся му сложих и дано има файда

# 469
# 470
tsveta, стискам палци.

manana, стискам палци и за Веско.

# 471
  • София; Дружбето
Педката иска да ходим да ни приемат, аз не ща Crossing Arms Взех си вентолин и почнах инхалации. МЛП колко взима за преглед и как мога да се свържа с него?

# 472
Честита Първа пролет!
Без болести повече!!!!!!

Слагате ли снимки в албумчето за колажа?  Grinning

Ние имахме премеждия в началото на месеца. Любо пак си разби устата и този път не му се размина пълната упойка и шиенето. И как падна от стола не знам, рисуваше си тихо и кротко и в следващия миг - беля  Confused Но вече всичко е наред, раната зарастна и има малък белег.

# 473
  • София
Олеле!  Shocked

Какво мога да кажа...  Hug Hug Hug Hug Hug

И в тоя дух, аз днес разпрах две гуми в една красива софийска яма, та тъжно гледах как Интерамерикан извличат колата ми към сервиза на Сеат!...  Tired Добрата новина е, че ще ми сменят зимните гуми с летни без ред!  Mr. Green Joy

# 474
   Цвета,дано успеете да се справите със собствени сили!

Анджелина,стана ми тъжно за Любо!Защо ли му е толкова уязвима тази устичка?!  Confused
   Какво стана с вашето кандидатстване за ДГ?

Ивонска,поне при теб има добра новина!  Wink Хем си жива и здрава! Hug

# 475
  • София, Лагера
Яхоооу!!!!
Здрасти мацки!
Завърнахме се от Истанбул!  Flutter Много яко местенце! Централните части са тривиални (изръчквала съм ги и преди), но сега обикаляхме и по крайните квартали, в които направо светът е друг!!! Обърнаха ми се представите и за Турция, и за 15 милионен град, и за Азия и ... за турците като цяло! Ще кача снимки тези дни да видите какво имам предвид  Wink
Иначе изкарахме страхотно! Без Пресиян  Confused, ама той нямаше да издържи и на дългия път, и на дългите пешеходни преходи. Бяхме 2 коли народ (6 човека) на гости на кума, който живее там за няколко месеца. Голяма част от туризма мога да нарека кулинарен... та сега не смея да се кача на кантара, ни да се пробвам да си вляза в дънките  Mr. Green

Добито, честито, мацке!  Hug След малко ще гледам снимки, отивам да набухтя Бухтенцето и после ще ви чета!

# 476
  • София
Ноемке, ако си набухтила Бухтът, кажи пробва ли хамам?  Laughing

ПП. Ох, покрай екшъна с гумите забравих да споделя, че започнаха да ме причакват майките на шошовите приятелки...  ooooh! Вчера, докато го вкарвах в пантофите, една жена (вече за 2-ри път!) възкликна "Ама, това ли е Шош?! Моята дъщеря (Мелиса) само за него говори!"  Shocked Боже, какво ли предстои, като минат 10-тина години...  Tired

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 08:17 от ivonska

# 477
Селма, и аз не знам защо, вероятно е заради захапката и острите кучешки зъбки  Confused
За градината още чакаме, след 10 май ще има разултат.

Ив, свиквай  Grinning

# 478
   Ноеми, страхотно,че така хубаво си запълвате почивките!  Party
   Пробва ли хамам наистина?
   Ох само като се сетя за Тунизийския и Мароканския хамам.....Мммммм.... Flutter Blush С някакъв особен сапун,след който кожата ти е гладка и блестяща ,като коприна! Simple Smile

Ивонска,от сладура Шош може ли друго да се очаква! Heart Eyes Hug

Анджелина,стискам палци за май! Praynig

# 479
  • София
   ...
    Ивонска,от сладура Шош може ли друго да се очаква! Heart Eyes Hug

...

A, Шош да, но нали знаеш, че майка му като загуби разсъдък може да уплаши даже баба му?!...  Mr. Green Що ни се радват толкова тия жени, не знаят с какво си имат работа...  Tired Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт