Януарчето се моли с мама от сърце, Симонка да е утре вече по-добре!

• 30 403
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Дамиииии помощ
Казвайте някоя бабина рецепта за облекчаване на кашлица. Димитър кашля почти без да спира, а докторката му е изписала някакъв сироп от който няма никакво подобрение.

# 481

A, Шош да, но нали знаеш, че майка му като загуби разсъдък може да уплаши даже баба му?!...  Mr. Green
  Не,не знам.... smile3506 Засега.....  Laughing

Дамиииии помощ
Казвайте някоя бабина рецепта за облекчаване на кашлица. Димитър кашля почти без да спира, а докторката му е изписала някакъв сироп от който няма никакво подобрение.

На Алекс му помогна ореховия чай на д-р Михайлов.
    2-3 орехчета счукани,но заедно с черупки се варят около10 минути в 500 мл вода.Този чай се пие с малко мед.Имаше и някакви ароматни добавки към него .......... newsm78 босилек ли.....,не помня.Но аз ги нямах и пак ни помогна чайчето.

# 482
СКоро ми казаха за една лъжичка мед и една щипка сода бикарбонат. Смесва се и се дава, но после не трябва да се пият течности поне час.

Цвет как е Габчо? Дано се е подобрил и сте си вкъщи  Praynig

# 483
  • София/Варна
ПП. Ох, покрай екшъна с гумите забравих да споделя, че започнаха да ме причакват майките на шошовите приятелки...  ooooh! Вчера, докато го вкарвах в пантофите, една жена (вече за 2-ри път!) възкликна "Ама, това ли е Шош?! Моята дъщеря (Мелиса) само за него говори!"  Shocked Боже, какво ли предстои, като минат 10-тина години...  Tired

При вас добре, че са майките на момиченцата. Наш Огнян е по-известен сред майките на момченцата в градината  ooooh!.
Лилитке, скоро чух за издълбана ряпа пълна с мед. На кашлящото дете се дава

Аз днес се потроших от търчане, но си набавих почти всичко необходимо за заминаването ни в Индонезия. До ден-два ще съберем куфарите и след седмица ще летим.

# 484

Аз днес се потроших от търчане, но си набавих почти всичко необходимо за заминаването ни в Индонезия. До ден-два ще съберем куфарите и след седмица ще летим.
  На екскурзия ли отивате? Simple Smile

# 485
  • София/Варна
Ще живеем там около 9 месеца. Отиваме със съпружието, който има малко работа там.

# 486
Ще живеем там около 9 месеца. Отиваме със съпружието, който има малко работа там.
  Колко интересно! Flutter
  Да изкарате много хубаво! Hug

# 487
  • София
Привет и от мен!

Цвета надявам се Габчу да е по-добре  Praynig.

Лилита аз веднъж като бях много зле с кашлицата си мазах мед на парче хартия  #Crazy и си го залепих на гърдите и легнах да спя  Crazy. Не помня къде съм го чула или чела, но поне няма да навреди  Thinking. А моите като са болни си имам забъркана мас със счукан аспирин - разтривам и обличам добре. Дано се оправи бързо Митака  Hug

Ноеми чакам с нетърпение снимките от Истанбул. Там има някакво особено очарование, наистина друг свят...

Кайрен толкова време няма да ви има, мисля че трябва да направим една сбирка та да полеем това приключение  Mr. Green.
Това съвсем сериозно давайте да се съберем тия дни, че имам нужда от вливане на енергия  Wink. Кайрен казвай кога можеш да ни включиш в оскъдното ти време  Whistling

# 488
Здравейте мами,аз отдавна не съм писала,но ни се струпаха много болести,първо бронхит,а после и шарка Варицела.Беше ужасна шарката имаше пърки чак и на пишката,лепнахме я от детската .Хубавото е че вече ни минава.
Цвета как е малкия Габчо?
Ноеми и аз чакам снимките ти с нетърпение,че мисля и аз да хода до Истанбул

# 489
  • София
Как сте, болните?
КайРен, кажи кога ще пием за изпроводяк, че то не останало! ooooh!

# 490
Благодаря ви, момичета
До тук резултата е 3:0 за Димитър. Лук със захар...........трагедия /сега цялата къща мирише на лук/ Simple Smile Мед със сода..........същата работа, а няма да ви казвам когато се опитах да изцапам, според него, великия принц с мед.................такъв рев и такова миене и търкане света не помни Simple Smile Утре сме пак при докторката, дано тя измисли нещо. Сега ще пробваме и чая на Селма и ако и с него не стане му хвърлям един бой и със сигурност ще се изпоти Simple Smile

# 491
  • София
Благодаря ви, момичета
До тук резултата е 3:0 за Димитър. Лук със захар...........трагедия /сега цялата къща мирише на лук/ Simple Smile Мед със сода..........същата работа, а няма да ви казвам когато се опитах да изцапам, според него, великия принц с мед.................такъв рев и такова миене и търкане света не помни Simple Smile Утре сме пак при докторката, дано тя измисли нещо. Сега ще пробваме и чая на Селма и ако и с него не стане му хвърлям един бой и със сигурност ще се изпоти Simple Smile

Joy ох, не е лесен Митака. Аз Йоана съм я мазала след като заспи, но беше с нещо друго май  newsm78... Имаше едно кремче Пулмекс бейби  Thinking

Нещо Цветка ме притеснява, че не е влизала и писала  Confused, дано да са добре с малкия Габи  Praynig

# 492
  • София, Лагера
Яхоооу! Здрасти мацки!!!
Аз съм си у дома!  Party Party Party Пресиян ми е с варицела!  Flutter Цялата градина е заразена, Пресиян и още едно момиченце само се опъваха и чак се притесних дали изобщо ще го гепне.
А аз съм много доволна - малко почивка. Направо като по поръчка ми дойде! 9 дни болнични, ще си го гушкам много, а после го оставям за седмица на баба му и отпрашваме на романтична екскурзийка само с татко му. (само да не прихвана и аз, че майка ми не е сигурна дали съм карала) Mr. Green

Малиии, Дес, това наистина е много смело! Лятото но този климат не е шега! Стискам палци да сте добре! Peace

Лилита, аз пия един специален чай, наречен "Гръден чай" Продават го по билковите аптеки, съдържа 12 различни треви. Страхотно вкусен е, със сладък корен и канела. Само не знам дали става за деца.  Rolling Eyes

Елица,  Hug Радвай се, че сте я минали! Я си представи да я хване във втори клас  Wink Мъжът ми я е карал като студент  Mr. Green

Снимки ще кача по-късно, като си легне малкото.За хамам сега нямахме време, но аз съм ходила преди. Наистина е много яко преживяване, но май по-яко беше за мъжете  Mr. Green Някак жените сме свиквани така да ни опипват, ама мъжете се чувстваха особено  Mr. Green

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 09:04 от Ноеми

# 493
Привет и от мен!  Hug

Как са днес болните?

# 494
  • София
Цвет докладвай как е Габи.
Стига с тез болести и шарки бре, Рая ако донесе някоя варицела, незнам какво ще правя, първо: че ми дойде до гуша от болести , второ: не знам как ще отсъствам от работа и трето: аз не съм я карала май,та остава и да се опъпча Sick
Ох аз в Истанбул не съм ходила, чакам снимките на Ноем. Имахме ходене до Гърция по празниците ,но то отпадна в последния момент Tired Мацки препоръчайте някое място да отидем със съпружието може и в БГ, че хич не ми се шофира напоследък.
Манана липсва напоследък също Thinking

Общи условия

Активация на акаунт