Казвайте някоя бабина рецепта за облекчаване на кашлица. Димитър кашля почти без да спира, а докторката му е изписала някакъв сироп от който няма никакво подобрение.
Засега.....
босилек ли.....,не помня.Но аз ги нямах и пак ни помогна чайчето.
Вчера, докато го вкарвах в пантофите, една жена (вече за 2-ри път!) възкликна "Ама, това ли е Шош?! Моята дъщеря (Мелиса) само за него говори!" 
.

.
и си го залепих на гърдите и легнах да спя
. Не помня къде съм го чула или чела, но поне няма да навреди
. А моите като са болни си имам забъркана мас със счукан аспирин - разтривам и обличам добре. Дано се оправи бързо Митака 
. Кайрен казвай кога можеш да ни включиш в оскъдното ти време
Мед със сода..........същата работа, а няма да ви казвам когато се опитах да изцапам, според него, великия принц с мед.................такъв рев и такова миене и търкане света не помни
Утре сме пак при докторката, дано тя измисли нещо. Сега ще пробваме и чая на Селма и ако и с него не стане му хвърлям един бой и със сигурност ще се изпоти
Мед със сода..........същата работа, а няма да ви казвам когато се опитах да изцапам, според него, великия принц с мед.................такъв рев и такова миене и търкане света не помни
Утре сме пак при докторката, дано тя измисли нещо. Сега ще пробваме и чая на Селма и ако и с него не стане му хвърлям един бой и със сигурност ще се изпоти 
ох, не е лесен Митака. Аз Йоана съм я мазала след като заспи, но беше с нещо друго май
... Имаше едно кремче Пулмекс бейби 
Пресиян ми е с варицела!
Цялата градина е заразена, Пресиян и още едно момиченце само се опъваха и чак се притесних дали изобщо ще го гепне.
Радвай се, че сте я минали! Я си представи да я хване във втори клас
Мъжът ми я е карал като студент 
Мацки препоръчайте някое място да отидем със съпружието може и в БГ, че хич не ми се шофира напоследък.
Препоръчани теми