Януарчето се моли с мама от сърце, Симонка да е утре вече по-добре!

• 30 399
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
  • София, Лагера
Хм, така като гледам май звучи неадекватно радостта ми за шарката.  Rolling Eyes Mr. Green

ДаВинчи, ако ние се водим болни - супер сме. На Пресиян нищо му няма, щастливо разглобява фотоапарата,  а аз релаксирам от лек махмурлук от снощи  Wink

Барби, аз имам много идеи, само кажи в кой район, какъв тип туризъм и за колко време  Peace

мацки, аз съм ходила 5-6 пъти в Турция, нагледала съм се, така че сега съм снимала само нещата, които на мен са ми били интересни. Не очаквайте снимки от забележителности. Имам такива, но те са от едно друго време, в което цифровите апарати не бяха много популярни  Wink

# 496
  Ноеми,по-добре сега да мине шарката,отколкото, когато второто бебе ще е на път.

Цвета с Габчо са в болница със бронхо- "не знам си какво" и начален стадий на пневмония.Цветницата ще изкарат там,молят се поне за Великден да се върнат вкъщи.  Confused

# 497
  • София
 Sad Милата,дано ги изпишат преди празниците, а Мишата добре ли е?
Ноем няма значение района, всякакви идеи приемам,иска ми се да отпочинем и да разнообразим напрегнатото ежедневие, че много ни се насъбра напоследък.
Обаче без палатки в планината Naughty Mr. Green

# 498
  • София, Лагера
   Цвета с Габчо са в болница със бронхо- "не знам си какво" и начален стадий на пневмония.Цветницата ще изкарат там,молят се поне за Великден да се върнат вкъщи.  Confused
Ба, че гадно. Дано мине бързо.

Да, Селма, знам че е по-добре сега, затова и се радвам! А аз също имам нужда от почивка.  Peace

Барби, поне за колко време?

# 499
  • София, Лагера
Барби, изреждам на прима виста:

Най-близката дестинация - Копривщица.
Средно далеки - Лещен, Ковачевица, Долен - те са на едно място; В. Търново; Белоградчик; Мелник; Девин; Доспат

По-далеки: Кърджали (язовир Кърджали, но Студен Кладенец); Жеравна, Русе - там им страхотна крепост - Червен; Широка лъка и Чепеларе

Мога и да дам координати, ако искаш. Сега готвя, после ще пратя снимки от някои места  Simple Smile

# 500
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Селма, когато се чуете със Цвета - предай и голяяямааа силна прегръдка от мен и моите момчета за нея и Габи ,бързо да се оправят и повече болница да не видят Praynig Praynig

# 501
  • София, Лагера
Сетих се още нещо - Рибарица, Трявна, Боженци. Има и варианти за път.

# 502
  • София
Стискам много палци Габчо бързо да се възстанови от бронхиолита, а на Цвета ще й трябват много сили в следващите дни!  Praynig Малкото пате пак е на АБ и Урбазон, този път и със съмнения за пневмония.  Sad  Не ми звучеше никак добре тя, сега се чухме - много препратиха. Инак Миша ходи на градина и се гледат с тати.

# 503
Оф, Габчу....мило пате. Айде стига вече с тези болести.

# 504
  • София
Милата Цвета, колко й се събра за тези няколко месеца не е истина просто! ooooh! Дано бързо да пребори този път бронхиолита.

# 505
  • при принцесите
Много сили за Цвета и дано скоро са здрави Praynig

# 506
Селма, когато се чуете със Цвета - предай и голяяямааа силна прегръдка от мен и моите момчета за нея и Габи ,бързо да се оправят и повече болница да не видят Praynig Praynig

И от нас!  Hug

# 507
  • София, Лагера
Снимки
http://noemy.snimka.bg/travel/turkey-2010.485695

И нещо сладко
http://www.vbox7.com/play:ee0004e1

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 18:27 от Ноеми

# 508
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
А Мишата ,като е сама с татито,тати в болничен ли е или ходи на работа Thinking Thinking Ей, на Габи трябва много да му засилят имунитета, Цвета пробвала ли е с хомеопатия Rolling Eyes Rolling Eyes

И аз съм на антибиотик/ 4-ти,откакто съм родила, закърмих Дани с антибиотици милото Confused Confused Confused/. гнойна ангина, но този път не чаках дълго , веднага взех антибиотика, защото сили нямах да кърмя, батковците и те си искат своето,  но ми е адски гадно , пише че може да се кърми,ама знам ли.........

Всички болни да се оправят бързо,ама много бързо Hug Hug

# 509
А Мишата ,като е сама с татито,тати в болничен ли е или ходи на работа Thinking Thinking
    Май не е в болничен.....Миша е на градина.

Ноеми,много приятни снимки!Толкова е чисто и светло в Истанбул!  Simple Smile Вие с Крас сте много свежи!
   Онези "люлки" между блоковете някакви фитнес уреди ли бяха?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт