Болки в ребрата

• 7 452
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте, искам да попитам  и тук за това, но разбира се, понеже се притеснявам, мисля ако продължава да отида на лекар. И все пак всяко едно мнение ще ми е от полза. Имам болки в ребрата на гръдниш кош, така да се каже в самите кости. Усещам предимно от ляво - в сърдечната област и нагоре, но от ляво и се притесних да не е нещо от сърце. Болката се мести по целия гръден кош, понякога слиза към корема, боли ме и отзад към плешката, имам и чувство на тежест от нея страна. Имам и лек задух, но като че ли е на моменти само когато се сетя. Самата болка е така остра някак си, като пробождаща. Опитвам се да установя кога се появява, но не мога точно - вдишвам и издишвам дълбоко, но не - не ме боли. Усещам и нещо като иглички по гърба в цялата лява част и дори леко изтръпване на лявата ръка. Преди 2 месеца ми е правено ЕКГ по друг повод и всичко е наред със сърцето, ходила съм и на кардиолог.
Незнам на какво може да се дължи, на 27 години съм, непушачка. Ами това е засега,всяко мнение ще ми е от полза ! Благодаря ви за вниманието  !

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 15:17 от kasito

# 1
  • загубено
Знаеш че най-добре е на лекар Peace
Той ще ти каже какво е.

Аз съм имала режеща болка в ляво,ребрата.
След куп изследвания се установи невралгия.

# 2
Да, разбира се. Просто днес нали и неделя и затова реших да попитам преди да отида утре.  Peace Иначе аз си имам леко изкривяване на гръбначния стълб от дете и от от това имам разни схващания когато застудее или когато стоя дълго в една поза. Но просто тази болка в ляво ме притесни, особено изтръпването. Rolling Eyes

# 3
И аз си мисля , че невралгия. Ако имаш валериан вземи един и виж дали ще те отпусне.

# 4
Здравей,аз имам почти същите симтоми като теб,появиха се кгато бях на 21 ,оказа се че е невралгия.Но най добре утре на лекар за да си сигурна за какво става на въпрос  Peace

# 5
  • загубено
Да, разбира се. Просто днес нали и неделя и затова реших да попитам преди да отида утре.  Peace Иначе аз си имам леко изкривяване на гръбначния стълб от дете и от от това имам разни схващания когато застудее или когато стоя дълго в една поза. Но просто тази болка в ляво ме притесни, особено изтръпването. Rolling Eyes

Като каза изкривяване и аз имам такова.Болката се получава наистина при смяна на климата,или ако е много влажно.Помага ми невралгин.

# 6
И аз имам същите оплаквания и то вече 3-4 години. Стигала съм и до Бърза помощ. Не съм била обаче на по-сериозни изследвания. И аз си мися че е невралгия. Забелязвам че ме боли когато спя на криво, отвита или ми е студено. И то само от лявата страна, както го описваш ти. След топла баня и хубав масаж ми минава  Peace

# 7
Благодаря за отговорите, момичета. Мина ми почти, само леко ме понаболяват ребрата най-отдолу в оределени пози, но го няма това изтръпване от сутринта. Малко се поуспокоих, че се бях уплашила и от този задух. ooooh!

# 8
 случвало се е и при мен,много е неприятно,оказа се междуребренна невралгия, вследствие на преумора безпокойство,притеснения и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт