Любов и наказание /Aşk ve Ceza/- тема 3

• 56 605
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
  • Гърция
Поне да даваха по две серии.

Пак малко щяха да са ни  Joy

# 181
Да поздравим момичетата, които в момента превеждат  Hug Hug Hug

# 182
След около колко дена,ще е има преведена серията от днес?

# 183
  • Гърция

Малко трудно е да се отговори все пак да не даваме зор на момичетата и те си имат работа, но по принцип най - много до два дни и я има. По превода се започва работа още тази вечер. Много им благодаря на момичетата, които превеждат   bouquet

# 184
  • София

Малко трудно е да се отговори все пак да не даваме зор на момичетата и те си имат работа, но по принцип най - много до два дни и я има. По превода се започва работа още тази вечер. Много им благодаря на момичетата, които превеждат   bouquet

да и в повечето случаи са готови в чет-к след излъчването, което е героизъм   bouquet

# 185
                  трейлъра:
Ш-......затънали сме до шия,посред нощите къде ходиш,разбира се аз.....
С-Не се бъркай поне в тази работа.Стига.Мъжки работи са това,мъжки
Ш-Не можа да станеш жена и да влезеш в леглото на Саваш,да беше дала едно внуче на проклетия си баща
Л-Ясемин,с толкова лъжи до къде ще стигнеш момичето ми?
С-Няма да ти дам и косъм от главата на Чичек
А-Тогава ми дай внуче
Ч-Аз подадох сигнала(в полицията)за татко
Ш-Поздравления,снаха ми Чичек е бременна
С-40 катъра ли искаш,40 сатъра ли
С-не мога да разбера думата звучи ми като група...е точно това.Вярваш ли ми,че съм влюбен в теб?Ти влюбена ли си в мен?

# 186
emely,предполагам,че го казва за Чичек
м/у другото Чичек се обажда в полицията и казва за хероина и в анонса за другата серия признава на някого,че се е обаждала тя
Да,Шахнур говори по телефона и казва,че Чичек е бременна.
Чичек как можа да се обади в полицията?Да не мисли,че ще оправи нещата така #Crazy

# 187
Leyla, darida65, desi velinova, Anel-e, jori68, lusita5, svetla bogeva, kotakova-48, aleynam, anni78, LiLiTyY, iitina, МелинаМел, STIVAs (+ 11 Скрит/и) и 29 Гости преглежда(т) тази тема.

за "слаб" сериал не е зле  Laughing

aleynam   emely  bouquet благодаря на момичетата, които превеждат 'в ефир'  Hug  bouquet  love001

ще изчакаме ТЪРПЕЛИВО превода, колкото е необходимо  newsm20 newsm74   bouquet

# 188
  • Гърция
                 трейлъра:
Ш-......затънали сме до шия,посред нощите къде ходиш,разбира се аз.....
С-Не се бъркай поне в тази работа.Стига.Мъжки работи са това,мъжки
Ш-Не можа да станеш жена и да влезеш в леглото на Саваш,да беше дала едно внуче на проклетия си баща
Л-Ясемин,с толкова лъжи до къде ще стигнеш момичето ми?
С-Няма да ти дам и косъм от главата на Чичек
А-Тогава ми дай внуче
Ч-Аз подадох сигнала(в полицията)за татко
Ш-Поздравления,снаха ми Чичек е бременна
С-40 катъра ли искаш,40 сатъра ли
С-не мога да разбера думата звучи ми като група...е точно това.Вярваш ли ми,че съм влюбен в теб?Ти влюбена ли си в мен?

Благодаря.   bouquet  bouquet  bouquet
Шахнур да не би да лъже някой, че Чичек е бременна за да потули духовете. Не ми се вярва след като Саваш откри Ясемин да поддаде на Чичек  Naughty

# 189
Разбира се ,че няма да им даваме зор.Когато тогава.

Мичета за труда,който полагате  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 190
Нищо не се случва както го очакваш! Mr. Green Супер си беше серията, а трейлъра е зарибяващ отново! #Crazy #Crazy #Crazy Само как не го научих тоя турски  Whistling, нямам търпение да го гледам и със субтитри!
Саваш и детенцето са.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes За всеобща изненада срещата с детенцето се случи по-рано, отколкото очаквахме! Joy Но само можем да гадаем какво му е казала Ясемин.

# 191
Ако са започнали да забременяват и от прегръдка,може и Чичек да е бременна,
доста пъти Саваш я прегръщаше. Mr. Green Mr. Green

# 192
Сега ви чета и направо ми идва да започна да гледам останалите серийки.Имам още 4

# 193
  • София
само лъжата да не стане реалност, че сега Саваш е поставен пред свършен факт. След 9м трябва Чичек да роди  Wink

# 194
Момичета, наистина се радвам, че балкона  е толкова пълен, че може и да се пропука всеки момент! Само едно не мога да си обясня - защо "Скрити" и "Гости"?????? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт